III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa dziś wtajemniczyłam męża w rozkład torby i organizację w segregatorze z badaniami i dokumentami
Każdego dnia już rośnie we mnie napięcie towarzyszące wyczekiwaniu na gości, kiedy już wszystko ogarniesz w domu i nic juz nie mozesz robic, zeby nie pobrudzić, a goście się spóżniają te naście, czy 20 minut... i te minuty sa jak wieczność... nie znoszę tego zawieszenia i tak teraz własnie zaczęłam odczuwać, co pewnie doskonale Vivien kojarzy
Co do wydatków, ja mam wrażenie, że im więcej kupuję, tym więcej mam do kupienia i wydaniavivien, иιєиσямαℓиα, michaela, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Suzy Lee wrote:
Co do wydatków, ja mam wrażenie, że im więcej kupuję, tym więcej mam do kupienia i wydania
no coś w tym jest
a jeśli chodzi o oczekiwanie na poród to już niedługo
p.s. swoją drogą to ciekawe która następna z was się rozpakuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2013, 21:42
-
SuzyLee dokladnie rozumiem o czym piszesz
Ja z dnia na dzien czekam jak na szpilkach i wyczekuje sygnalow
Dzis posiedzielismy z mezem u znajomych na urodzinkach a teraz odpoczywamy na kanapie.
Jutro wizyta w szpitalu na kontrolne ktg.Pojdziemy chyba po obiadkuna spokojnie.Moze nawet przejdziemy sie piechotka
иιєиσямαℓиα, Suzy Lee, Lalita2710 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie chce przenosić jak poprzednio... to było niby 4 dni, ale w sumie też wyczekiwanie już od około 37 tygodnia każdego dnia, dbanie o czesta depilację nog, pach, włosy, żeby były zawsze umyte, co by nie trafić na porodówkę jak dzika małpa... i ta ciągła gotowość
Do zgłoszenia dziecka w urzędzie potrzebny mi akt ślubu? Jak tak to przekichane, bo my braliśmy ślub w Częstochowie, czyli ponad 200 km od nas.Matylda36, vivien, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyиιєиσямαℓиα wrote:czy ktoś mi może wytłumaczyć o co tutaj chodzi? Kolejny klon?
https://ovufriend.pl/forum/w-ciazy/lista-naszych-maluszkow,388,1.html
Hahh.. no tez sie zastanawiałam skąd to wyrosło i o co w tym biega?! Chwalimy się imieniem dziecka? czy pochwalić sie moga tylko te co już urodziły, bo nie wiem...
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyиιєиσямαℓиα wrote:no coś w tym jest
a jeśli chodzi o oczekiwanie na poród to już niedługo
p.s. swoją drogą to ciekawe która następna z was się rozpakuje
Hehe... no raczej nie jaJeśli dwa tak meeega intensywne dni nic nie ruszyły u mnie, to myślę że spokojnie jeszczę załapię się z raz na ktg w przyszły piątek, a do tego czasu na bank Vivien już będzie mamą.
иιєиσямαℓиα, vivien lubią tę wiadomość
-
Ja wróciłam własnie z koncertu: http://operalesna.sopot.pl/wydarzenia/item/111-salute-to-queen ale nawet muzyka Queen nie przekonała mojego syna do wyjścia ;p
Mój starszy został u dziadków na noc więc mam labe ;pSuzy Lee, иιєиσямαℓиα, vivien lubią tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Ja wróciłam własnie z koncertu: http://operalesna.sopot.pl/wydarzenia/item/111-salute-to-queen ale nawet muzyka Queen nie przekonała mojego syna do wyjścia ;p
Mój starszy został u dziadków na noc więc mam labe ;p
poczekajdaj się synowi podelektować atrakcjami dzisiejszej nocy
W sumie masz tydzień do terminu poroduwięc kto wie, może dziś a może jutro
-
nick nieaktualny
-
Suzy Lee wrote:Hehe... no raczej nie ja
Jeśli dwa tak meeega intensywne dni nic nie ruszyły u mnie, to myślę że spokojnie jeszczę załapię się z raz na ktg w przyszły piątek, a do tego czasu na bank Vivien już będzie mamą.
Hihi ciekawa jestem Suzy czy bedziesz miec racje
I jestem coraz bardziej pewna ze Aila w szpitalu juz jest po nic nie pisze
иιєиσямαℓиα, Suzy Lee lubią tę wiadomość
-
yennefer wrote:Nina super fotki
ja robiłam 3D tylko w 22 tygodniu ale młody nie chciał współpracować i pokazać buźki, a potem to już szkoda mi było kasy na 3D. no nic zobaczymy na żywo już niedługo
Ja moja vivien widziałam ostatni raz w 25-26 tyg wtedy ladnie nam buzke pokazała a pozniej juz sie chowala,zaslaniala i wtulala w lozysko
No nic juz niedługo będzie z nami -
Nienormalna niezłe zakupy, ale już pewnie jesteś spokojniejsza że większość rzeczy masz kupionych
Z cenami w aptekach to różnie bywa. Ja szukam często promocji w aptekach przez internet i z odbiorem osobistym w Krakowie, jak zbierze się więcej rzeczy to opłaca się jechać nawet gdzieś dalej i odebrać.
Zresztą teraz więcej rzeczy korzystniej jest kupić przez internet. Szybciej i wygodniejиιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość