III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nina wrote:Raz jest naskrobane 5 stron za cały dzień, a raz narzekacie, że niemrawo hehe po prostu więcej dziewczyn przy końcówce, a reszta chyba boi się dołączyć do nas?
jak pomyśle, że jeszcze ok. 8-9 tyg, to ogarnia mnie panika...bo jeszcze tyle do zrobienia w związku z domem i kupienia, a już tyle sił nie mam...za miesiąc chcemy już tam mieszkać, musi sie udać! a za tydz ruszamy na większe zakupy dla małego typu: łóżeczko, fotelik, wózek itd
-
hej hej ja jestem bardzo stara i głównie udzielam sie na "Plemniczka, staraczka, tyśka"
ciężko sie z dziewczynami rozstac wiec tego nie robietam nas jest spora grupka zafasolkowanych, zakorzenionych
Tutaj zaglądam codziennie i na bierząco was czytamale nie udzielam sie bo to jeszcze nie mój czas
ale za kilka tygodni to sie zmieni
póki co pozdrawiam
polska_dziewczyna, Suzy Lee, Nina82, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja was codziennie czytam. Nic nie pisze bo duzo pracuje także zazwyczaj ok 22 :00 nadrabiam cały dzień a to często za późno żeby coś tam od siebie dodać .mysle ze więcej jest takich dziewczyn jak ja.
Każdej z was kibicuje od kilku miesięcy a jak Vivien czekała na porod to nawet o 6 rano przed praca wchodziłam na ovu zobaczyć czy coś sie ruszyło.
Dzis zaczynam 30 tydzień. Planuje zwolnić tempo w pracy i skupić sie już tylko na ciazy. Także mam nadzieje za będę częściej sie udzielać.
Pozdrawiam wszystkie ciężarówkimichaela, polska_dziewczyna, Suzy Lee, Nina82, Amicizia, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Suzy Lee wrote:No to fajnie, że choć jdnej się przyda
Zauważyłam, że zniknęło ostatnio kilka dziewczyn z naszego wątku, bo się rozpakowały i jakiś przestój łapiemyWczoraj tez siedzialam długo na kompie i duuużo wolniej ktoś coś dopisuje. A nowych dziewczyn jakoś tez nie widać za bardzo... Karoam dołączyła niedawno, ktoś jeszcze, ale żeby tylko 2 dziewczyny na tak długi czas... Ja nie wiem, gdzie te dziewczyny sie podziewaja
Jak tak dalej pójdzie to od nowego roku ten wątek umrze śmiercią naturalną.
wole teraz bo później miałabym mega zaległości w czytaniu
polska_dziewczyna, Suzy Lee, Nina82 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny ale dziś zimno byłam na zakupach ale szybko do domu bo nie ma co w takim zimnym siedzieć :-)teraz trzeba o jakimś obiadku czekać dla mojego misia bo niedługo z pracy zrobi a więc życzę miłego dnia później jeśli będę miała czas to jeszcze zajrze do was
polska_dziewczyna lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki ja od rana na wysokich obrotach zakupy, obiad porządki w domu wszystko na już a popołudniu jedziemy do teściów na urodziny.
Rano było tak zimno że musiałam założyć kurtkę zimową i ledwo ją dopięłami już przeprosiłam się z rękawiczkami bo łapy to mi zawsze marzną na maxa.
Teraz trochę odpoczywam i podczytuję to co wczoraj przespałam tak więc fakt nie zawsze mamy czas na pisanie ale za to skrupulatnie nadrabiam lekturę wieczorem.
Życzę wam pięknego słonecznego popołudnia i dużo odpoczynku !!!polska_dziewczyna lubi tę wiadomość
-
Hejka
nadrobilam
w miedzyczasie zapomnialam co do Ktorej mialam napisac
U nas dzis piekna pogodaczuje sie coraz ciezsza ! Wyprawa do sklepu jest wyzwaniem czasem hihi.M idzie dzis do pracy
skonczylam pranie dla Maksa
zabralam sie za porzadki a raczej za nadzorowanie porzadkow w wykonaniu M
na szczescie nie marudzi
jak to mowi wije gniazdko
Milego dnia Ciezarowki
polska_dziewczyna lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Cześć dziewczyny, ja dziś robie pierwsze pranie!!
:D:D Piękne słoneczko u nas świeci także wyschnie szybko i się wywietrzy bo za ciepło wiaodmo nie jst. Tylko mam problem z nową komodą... złożona już jest chwilę, niecay miesiąc?jakos tak.. W kazdym razie szufladyy dalej śmierdzą drewnem "nowością". Nie wiem jak pozbyć się tego zapachu. A szkoda mi wkładac tam świezo wypraane ciuszki jak mi mają przejść tym zapachem. Z drugiej strony ile ejszcze mam czekać żeby ta komoda przestała śmierdzieć
Może kupić jakieś zapachy specjalne do szaf??? Jak myślicie?
A w ogóle u mnie dziś od nowa twardniennie brzuchha;/Już normalnie chyba będę musiała się do tego przyzwyczaić i modlić się zeby Brunio wytzymał jeszcze w środku 5 tyg. -
Ja bym Ana spróbowała zrobić np woreczki z gazy ( takie w formie sakiewki)
nasypała do nich sodę oczyszczoną i krople jakiegoś olejku typu ,lawendowy jaki kolwiek ,który pochlanie zapach ....
Dodatkowo możesz jakieś zapachy żeby pachniało.
Ana , Suzy kiedyś to napisała że brzuch przestał twardnieć jak pojechała do babci i odpoczęła. Może i ty powinnaś więcej odpoczywać ,zacząć robić wszystko spokojniej.
P.S mnie też to czeka Ana ,bo mama kupiła mi nową komodę na ciuchy:)) bo kompletuję meble^^ nowe (jeszcze szafa ,ale to jeszcze nie teraz)
więc będę musiała coś z tym zapachem zrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2013, 13:29
Ana27 lubi tę wiadomość
-
Dzięki, pojadę potem do Rossmana i coś zakupię
Że też wcześniej o tym nie pomyślałam...
Lalita właśnie ja dosć dużo odpoczywam;P Pranie się pierze, a ja sobie leże:P No nnic, pozostaje mi doczekać do 15stego do następnej wizyty i zobaczymy co lekarz powie tym razem. Może wyśle mnie już na ktg to zobaczyłabym faktyycznie jak jest z tymi skurczami, jak duże i jak częste.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2013, 13:31
-
Ana ,a może przełóż wizytę na wcześniej... lepiej żeby coś ci ewentualnie dał.
I żebyś jak najdłużej z Bruniem w brzuchu pochodziła.
Takie moje zdanie.
Ja troszkę sprząta, zaraz obiadek zrobię.
Potem spacerek i będę czekać do jutra aż mąż wróci;))) -
Dopiero co byłam we wtorek także było wszystko na USG i podczas badania w porządku (szyjka). Wiec zamiast za 3 tyg, kazał przyjść za 2tyg żeby zobaczyc jak sytuacja wygląda. No chyba, ze bedziee mnie bolał brzucch to mam dzwonić, ale ja nie wieem kiedy on mnie boli:P Jak jest ttwardy to wiaodmo, ze dziwnne uczucie ale czy to jakiś ból? Ciężko powiedziec..
No, to mężulek wraca już jutro, też bym pewnie nie mogła się doczekac)))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2013, 13:43
-
Nina wrote:Mam pytanie: gdzie mam do nich napisać o testowanie rajstop? wysłąć wiadomość? bo w postach juz znależć nie mogę...
Nina lubi tę wiadomość
-
Suzy Lee wrote:No to fajnie, że choć jdnej się przyda
Zauważyłam, że zniknęło ostatnio kilka dziewczyn z naszego wątku, bo się rozpakowały i jakiś przestój łapiemyWczoraj tez siedzialam długo na kompie i duuużo wolniej ktoś coś dopisuje. A nowych dziewczyn jakoś tez nie widać za bardzo... Karoam dołączyła niedawno, ktoś jeszcze, ale żeby tylko 2 dziewczyny na tak długi czas... Ja nie wiem, gdzie te dziewczyny sie podziewaja
Jak tak dalej pójdzie to od nowego roku ten wątek umrze śmiercią naturalną.