III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
welurka wrote:lalita i amiciza cudne zdjęcia, my mamy te usg za tydzień ciekawe jak Zosia zapozuje
Kochane mam wlasnie pytanko odnośnie ktg, powiedzcie czy na ktg chodzi każda ciężarna?? co w przypadku gdy ktoś prowadzi ciąże prywatnie ? musi za każde ktg płacić ??michaela lubi tę wiadomość
-
A u mnie od rana folwark zwierzecy:D kot połozył sie tak ze dotykał brzucha i wlaczyl mruczenie jak traktor, wibracje na całego
patrze co sie z brzuchem dzieje a on cały na lewo wedruje w kierunku kota
(plecki małej)
Nina, Rucia, Amicizia, Lalita2710, Suzy Lee, blueberry lubią tę wiadomość
-
michaela wrote:za nim zaczelam plywac to tak mnie plecy dokuczały ze trafiłam na te plastry - fajna sprawa bo zakłada je rehabilitant - nie jst to taka droga impreza a podobno pomaga. W krakowie na lea jest taki gabinet
http://rehabilitacja-iris.pl/cennik
Fajnie masz z kotkiem:-) ja mam, ale u rodziców, a to daleko, ciekawe jakby mój reagował?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 09:33
michaela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Dziewczyny mam pytanie. Od kiedy właśnie zaczyna się KTG?
-
nick nieaktualny
-
Nina wrote:Michaela u mnie też ok. 9 kg na plusie, są dni, ze śmigam, ale czasem brzuchol ciąży, ostatnio kupiłam sobie taka długą łyżkę do butów, bo mimo, ze mam wkładane buty, to miałam problemy z włożeniem hehehe
ale co tam, grunt ze skuteczne prawda?
Rucia lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:9 kg
kiedy to było. Mi już wskoczył 15 kg.
Rucia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia z tym ktg to zależy, ja w pierwszej ciąży miałam dopiero w termin a w tej w 39 tyg. Więc wszystko zależy od lekarza. Jutro mam 2 ktg
Amicizia i Lalita przystojniaki wam rosnąSuper pamiątka.
Nienormalna masz bardzo powiększone te leukocyty? Ja tez słyszałam że w ciąży to normalne.
Co do tycia to u mnie tragedia. Od miesiąca jem same słodycze i bardzo tyjęMam już jakieś 20 kg na plusie
Parel już chyba urodziła i mnie wyprzedziła bo zawsze się odzywała. A jakby nie to dzisiaj miała planowaną cesarkęиιєиσямαℓиα, Amicizia, Suzy Lee lubią tę wiadomość
-
welurka wrote:ja póki co mam 6 kg na plusie ale teraz pewnie rusze z kopyta bo apetyt mam ogromnyy
a tu własnie kilka ledwo na plusie
-
Rucia wrote:Michaela okaże się w praniu
Śmieje się z tych moich 15 kg, ale tak na prawdę jestem wdzięczna losowi za nadbagaż, i może po porodzie co nie co mi zostanie, zwłaszcza, że przed ciązą ważyłam 48,5 kg
Rucia lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny
witam was szpitalnie...
jestem od niedzieli w szpitalu... brak ruchów... rozchwiane tętno i mnie trzymają dzis miałam wyjść ale powiedzieli że dzis nie może jutro... od dwóch dni tak słyszę... ale przynajmniej sie tak bardzo nie denerwuje bo mam 3 razy ktg i ciągle coś robia pytają...
jak mi się uda to po nadrabiam was.. choc mam prawie 30 stron do przeczytania.......
byłam na liście i widzę że ani kleopatra ani parel jeszcze w dwupaku...trzymam kciuki aby było juz po:)Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
michaela wrote:u mnie juz 9 poszło w zapomienie Rucia, teraz jest juz + kolejne 2
podobno w ostatnim miesiacu sie juz nie przybiera??
i mam już zakaz tycia
Wczoraj rozmawiałam z synkiem , że już nie może przybierać na wadze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2013, 10:29
michaela, Rucia lubią tę wiadomość
-
polska_dziewczyna wrote:hej dziewczyny
witam was szpitalnie...
jestem od niedzieli w szpitalu... brak ruchów... rozchwiane tętno i mnie trzymają dzis miałam wyjść ale powiedzieli że dzis nie może jutro... od dwóch dni tak słyszę... ale przynajmniej sie tak bardzo nie denerwuje bo mam 3 razy ktg i ciągle coś robia pytają...
jak mi się uda to po nadrabiam was.. choc mam prawie 30 stron do przeczytania.......
byłam na liście i widzę że ani kleopatra ani parel jeszcze w dwupaku...trzymam kciuki aby było juz po:)michaela, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość