Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    qurde już 7dma na liście o.O

Ana27, Blondi22 lubią tę wiadomość

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia WOW! Ale jaja z tą kobietą.
    I uważaj na brzuszek i twardnienie. Jeszcze miesiąc przeżyć i możemy rodzić:)))

A to mój dzisiejszy brzuchol:P Niestety zdjęcia z "rąsi" średnio mi wychodzą hehehe ale byk jest:P (jak dla mnie:P) Dziś zobaczymy o 16.00 jaki jest już wielki(kg:P)

ab653e0f58c3f60emed.jpg

Nina, иιєиσямαℓиα, Blondi22, Blondi22, Lalita2710, blueberry, Amicizia, PAREL, juicca, Kropka, ;oniqa, justa24, kasiaks lubią tę wiadomość

zsxuot7.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana piękny brzusio,zero rozstępów, jest akurat!

Ana27 lubi tę wiadomość

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla Shagi!! u nas też będzie Igorek:-)

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita pozycja była na boku, seks nie był jakiś długi, wcześniej nic takiego mi się nie zdarzyło. Od razu po współżyciu brzuch przybrał kształt stożka, napięty był przez 3 godziny do czasu kiedy nie dostałam nospy z zastrzyku. Poza tym zaniepokoiły mnie te dziwne bóle ciągnące w dół w podbrzuszu. Jak przy porodzie.

Tą kobietkę przywieźli na noszach. Lekarz chciał żeby wstała i przeszła na kozetkę, ale ona darła się że nie da rady, że czuje jak jej dziecko wychodzi, więc szybko obniżyli nosze, które nie chciały zmieścić się w gabinecie lekarskim, bo było zbyt mało miejsca ( ja leżałam w pomieszczeniu obok, ale wszystko widziałam ), mówi że czuje główkę, więc zdążyłam tylko zauważyć jak ściąga leginsy razem z majtkami, zamknęłam oczy, zatkałam uszy, a 10 sekund później dziecko było już na świecie. I tym sposobem urodziła w wejściu z korytarza do gabinetu lekarskiego.

иιєиσямαℓиα, Nina82, Lalita2710, Amicizia lubią tę wiadomość

• Ana27 Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina wrote:
    Ana piękny brzusio,zero rozstępów, jest akurat!
    Dziękuję:)Gorzej z udami, bidoerkami bo wyszedł cellulit. Ale nie przejmuje się tym specjalnie.

zsxuot7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szczęście nie kazali zostać mi w szpitalu. Modle się, żeby jakoś dotrwać do 37 tc. i mogę iść rodzić.

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

• Ana27 Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Lalita pozycja była na boku, seks nie był jakiś długi, wcześniej nic takiego mi się nie zdarzyło. Od razu po współżyciu brzuch przybrał kształt stożka, napięty był przez 3 godziny do czasu kiedy nie dostałam nospy z zastrzyku. Poza tym zaniepokoiły mnie te dziwne bóle ciągnące w dół w podbrzuszu. Jak przy porodzie.

Tą kobietkę przywieźli na noszach. Lekarz chciał żeby wstała i przeszła na kozetkę, ale ona darła się że nie da rady, że czuje jak jej dziecko wychodzi, więc szybko obniżyli nosze, które nie chciały zmieścić się w gabinecie lekarskim, bo było zbyt mało miejsca ( ja leżałam w pomieszczeniu obok, ale wszystko widziałam ), mówi że czuje główkę, więc zdążyłam tylko zauważyć jak ściąga leginsy razem z majtkami, zamknęłam oczy, zatkałam uszy, a 10 sekund później dziecko było już na świecie. I tym sposobem urodziła w wejściu z korytarza do gabinetu lekarskiego.

WOW. W sumie fajny poród - szybki :))

Rucia, michaela lubią tę wiadomość

zsxuot7.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana27 wrote:
    Dziękuję:)Gorzej z udami, bidoerkami bo wyszedł cellulit. Ale nie przejmuje się tym specjalnie.
    Ja też póki co nie mam rozstępów, ale na udkach cellulit niestety się rzucił...trzeba będzie z nim walczyć po porodzie!!!

Ana27 lubi tę wiadomość

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popłakaliśmy się z mężem ze wzruszenia, On o mało co nie zemdlał i powiedział, że nie da rady rodzić ze mną, że ten krzyk go przeraża ( fakt, Pani krzyczała jakby ją zarzynali, ale co się dziwić? ). :P

• Nina Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia niezła historia!!!! czasem akcja porodowa idzie naprawdę szybko! jestem w szoku!!!!ważne, że zdążyli i byli w szpitalu:-)

Rucia lubi tę wiadomość

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już się nie dziwie, że Nienormalna boi się porodu, chociaż już rodziłam, ale teraz mam faktycznie mega wielkiego stracha.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2013, 12:44

• Ana27 Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina wrote:
    Ja też póki co nie mam rozstępów, ale na udkach cellulit niestety się rzucił...trzeba będzie z nim walczyć po porodzie!!!
    Poradzimy się LAlity co najlepiej stosować i po paru miesiącach będziemy piękne bez cellulitu:P:)))

zsxuot7.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia co za historia....znowu mam strach przed oczami :/

Rucia lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na avatarze mój brzuchol z niedzieli, zaraz postaram się wrzucić jakieś większe zdjecie, ale stwierdzam, że wygląda jak jajo:-)

blueberry, Blondi22 lubią tę wiadomość

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Już się nie dziwie, że Nienormalna boi się porodu, chociaż już rodziłam, ale teraz mam faktycznie mega wielkiego stracha.
    bo widzisz nigdy nie zna się tego jak to się wszystko potoczy...współczuję ci tych wrażeń, bo jak ja bym była tam na twoim miejscu , to chyba bym zeszła na zawał :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2013, 12:48

Rucia lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana okazały brzuszek, ładny :) , taki w sam raz :)

Ana27 lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina wrote:
    A na avatarze mój brzuchol z niedzieli, zaraz postaram się wrzucić jakieś większe zdjecie, ale stwierdzam, że wygląda jak jajo:-)
    Nina WOW myslałam, że to jakiś avater z neta:))) Super zdj:)))
    P.s. Też mam takie skarpeteczki dla Brunolka;)

zsxuot7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    Rucia co za historia....znowu mam strach przed oczami :/

Pamiętaj że swój poród przeżywa się zupełnie inaczej. Jak rodziłam moją córkę, to na porodówkę przywieźli dziewczynę, zdążyła tylko położyć się na łóżku i urodziła. Krew chlusnęła na wszystkie strony, a ja mało nie zemdlałam.

Ale jak już sama poczułam, że mam skurcze parte, to mówiłam sobie jazda :D I cieszyłam się, że zaraz będę miała swoją córkę przy sobie.

Wszystko to wygląda tak strasznie u kogoś. Na swój poród patrzy się z innej perspektywy.
    Ale nadal mam stracha :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    bo widzisz nigdy nie zna się tego jak to się wszystko potoczy...współczuję ci tych wrażeń, bo jak ja bym była tam na twoim miejscu , to chyba bym zeszła na zawał :)

Dlatego ja zatkałam uszy i zamknęłam oczy. A mój mąż zrobił się biały jak ściana, po czym poryczał się gdy usłyszał płacz dziecka, a ja razem z Nim :)

иιєиσямαℓиα, Lalita2710, marzycielka29, justa24 lubią tę wiadomość

‹‹ 572 573 574 575 576 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ