III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
justa24 wrote:Nina to zazdroszczę Ci, ja niestety już się męcze i coraz bardziej chiałabym juz synka mieć obok siebie a nie w sobie
-
Welurka ,każdy z nas traci bliskich ,starta rodziców ,dziadków jest najgorszym co może być. Ale ja tłumaczę sobie to Tym że musi być anioł ,który nad emną czuwa w niebie. Bo Pan Bóg potrzebuje takich pomocników.
Trzymaj się :*pasia27, Amicizia, welurka lubią tę wiadomość
-
kamila87 wrote:Dziewczyny ja się zbieram na ktg, a później spróbuję ogarnąć mieszkanie po jednej ekipie bo jutro mają przyjechać układać deski na podłodze. Mam nadzieję, że się za bardzo nie zmacham
Do usłyszenia późniejkamila87 lubi tę wiadomość
-
Lalita ten film dodany wczoraj przez Ciebie - niesamowicie pozytywnie mnie nastroił do dzisiaj:) Zastanawiam się tylko dlaczego w opisie jest podane zeby samemu nie próbować tego powtarzać w domu??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 13:22
-
Nina wrote:Justa Ty już na końcóweczce, dasz radę! a mnie może to jeszcze wszystko czekać....
-
Michela ,nie wiem co i jak. Myślę że wiadomo to robiła położna doświadczona ,na pewno jakiś kurs też przeszła. Ale nikt nie mówi że w takim stylu nie można dzidziusia myć
do 6 m-ce dziecko czuję się jak w łonie matki z tąd dzidziusie potrafią pływać.
Dużo osób poleca masaż shantala bardzo bliski kontakt z dzidziusiem się nawiązuje:)) są kursy z takiego masażu. -
nick nieaktualnyNina wrote:Co do spania, to ja mam wręcz odwrotnie do WAs, śpię jak zabita:-) a dziś to już w ogóle, bo pada cały czas...ale widzę, że mam tak wtedy, gdy nie ucinam sobie drzemek w dzień:-)Mój synio tak się wypycha, ma już chyba mało miejsca, wizyta za tydzień, to zobaczymy ile waży?
;oniqa super brzusio;oniqa lubi tę wiadomość
-
No udało się mi was nadrobić
powiem wam że ja dziś czuję sie jak cień człowieka rano zjadłam sniadanie tzn. kanapkę z sałatą serem żółtym pomidorkiem i słuchajcie godz nie minęła jak ze mnie wszystko wyrwało tak wymiotowałam że masakra , przespałam 3h i wcale nie czuję się jakoś lepiej mała za to kopała nieziemsko .
N szczęscie mąż przyjechał z pracy i ugotował rosołek więc zjem troszkę i wracam do łózka. U mnie też leje okropnie nic się nie chce tylko kocyk i kanapa.
-
Witam
ja diz sdlugo spalam, ale to chuba przez ta pogode. I zaluje tego ze wogole wstalam odkad sie tylko obudzilam.nZa knem leje, a nikt mi nie sciagnla pramnia z balkonu a mialam tam wyprane kombinezomniki sweterki i kocyki. COgorsze zlamala sie suszarka i wszystko wylądowala na brudnje podlodze balkonu, wiec cale pranie od nowa a nawet nie ma gdzie go suszyc.
w lodowce nic dla mnei do zjedzenia, bo ja znowu prawie nic jesc nie moge.
a do tego brat mnie wkurzyl mial isc o 10 wreszcie do lekarza z tym kregslupem, mial byc u niego juz w tamtym tyognoidu to oczywiscie godzina 12.30 a on spi, bo w nocy penwie znowi ciupak w ta sowja koszmarna gre!!! a jak im mowie ze za 2 tygodnie musimuy sie stad wyprowadzic, to pn ze za 2 tygodnoie to dfopieor zaczna malowanie i znowu narzekaja na ta lektryke, Juz nie wytrzymalam i powiedzialam ze mam dosc tego narzekania, tylko nie wezma i zaczna cos z nia robic a nie tylko narzekac.
Ogolnei chyab wydarlamm sie dzis na wszytskich co mi sie napatoczyli lacznie z mężem z ktorym gadalam przez telefon. teraz sie wszyscy wyniesli i mam siwety spokoj od nich. Ale powiem wam ze mam juz tego wszytskiego dosc!!! 2w kazdej chwili moge rodzic, a tujeszcze tyler zeczy nei poranowych, nie mowie juz o spkaowaniu rzeczy na mieszkanie. Do konca pazdzienrika musimy sie stad wyprowadzic, nie mowiac o tym ze ja moge juz w klazdej chwili rodzic!!!
gdyby nie to ze stad mam duzo blizej do pracy i ze musze do niej chodzic to bym sie normlanie sopakowala i stad wyniosla bp tak juz mam dosc tego wszystekigo. Btratu nie moge zwrocic uwagi na jego granie i olewanie lekarza, i ja mam sie z nimi wsyztskimi obchodzic jak z jajkiem!! bez przesady, to ja jestem w 9 miesiacu ciążu, buzuja mi hormony, mam prawo beczec i krtzycze od rana i to nammnie trzeba uwazac i ze mna sie obchodzic jak z jajkiem!!! ja teraz powinnam tylko lezec, odpoczywac i sie nei stersowac a tu nie dosc ze nie mam warunkow do odpiczywania b tyle ludzi w mieszkaniu to nie mam czasu na odpoczynek i oszczedznaiew sil na porod to jeszcze stresy i nerwy!!!
Nawet o zalatwienie i przyeniesienie pudel niemoge sie nikogo doprosic, bo bym chociaz mogla rzeczy pakowac, bo to pakowanie mnie uspokaja a tu nic.!!!
mam dosc tego wszystkiego!!!