III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też dziś w sumie do 11;P z przerwami. Ost jakoś częściej człowiek zmęczony.
Marzycielko ost też tak mam coś zjem i nie raz mi niedobrze mówię będę wymiotować ,ale na szczęście nic takiego się nie wydarzyło.
Amiciziu jesteś na końcówce ,będzie cie teraz wszystko drażnić. Mimo że hormony buzują ,ludzie też bywają męczący ,zamiast pomóc to człowieka denerwuję.. Nie stresuj się na zapasbo jeszcze troszkę macie do zrobienia. Połóż się zjedź coś co lubisz posłuchaj ulubionej muzyki odpocznij. I miej w tyłku wszystko:))
marzycielka29, Amicizia lubią tę wiadomość
-
własnie wróciłam od gina nie wytrzymałam i musiałam sprawdzic co u mojej żabki. tętno piękne mała rośnie poprostu z niej leniuszek albo bardzo spojone dziecko że się tak mało rusza, mierzyłamcisnienie troszke wysokie bo 136 na 84, dostałam spowrotem luteine na twardnienie brzucha wykupiłam tez magne B6 i w razie czego no-spe forte, no i gin powiedział mam sie oszczędzać a nie szaleć
a więc od dzisiaj w domu sprząta mąż
Ana27, justa24, Nina82 lubią tę wiadomość
-
Oj powiem wam że teraz mój mąż od niedzieli ma mega wysokie cisnienie i ból głowy taki migrenowy dziś robił badania i jutro idzie do lekarza bo u niego to nie jest normalne kurczę też się martwię bo on nigdy się nie skarżył na bóle ani na ciśnienie a tu proszę takie manewry żartowałam sobie że może porodem się stresuje ale sama nie wiem jutro zobaczymy co powie lekarz.
-
A ja już po ktg. Zapis prawidłowy, brak czynności skurczowej
Na następne ktg mam się zgłosić dopiero w terminie porodu o ile wcześniej mała nie zechce wyjść z brzuszka, ale coś czuje, że wcale się jej nie będzie spieszyć
Ana27, ;oniqa, Nina, Rucia lubią tę wiadomość
-
popakowalam sobie posciel reczniki obrusy firanki pizamy, wszystko czebgo juz na penwoe nie bede potrzebowac do wielkiego pudłą po wózku.
a do wielkiej torby spakowalam wszystkie spodnie w ktorych an pewno predko nie bede chodzic, bluzki wiosenno-letnie ktorych tez juz predko nie zaloze. i juz mi troszke lepiej. PAradoksalnie jak sobie cos popakuje,to mi to pomaga. Zmeczylam sie i czuje sie dizs fatalnie, i mam dosc tego dnia ale czuje ze jest cos do przodu.
zbierma sie do lekrza pasuje wziac szybki prysznic itd przed wizyta.Nina lubi tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2013, 16:14
Lalita2710, blueberry, aher, kamila87, kasiaks, Ana27, marzycielka29, Suzy Lee, justa24, juicca, Rucia, ;oniqa, Asiulka83, Nina82, megan8, pasia27, Matylda36, Amicizia, m_f lubią tę wiadomość
-
madzia123 wrote:Ja tak z innej beczki nie wiem czy pamiętacie liri na 13.1 miała termin.Niestety dziś odeszły jej wody jutro o 11 ma cc. Trzymajcie mocno kciuki za nią i jej synusia
-
madzia123 wrote:Ja tak z innej beczki nie wiem czy pamiętacie liri na 13.1 miała termin.Niestety dziś odeszły jej wody jutro o 11 ma cc. Trzymajcie mocno kciuki za nią i jej synusia
Ja niestety nie kojarzę, ale trzymam kciuki żeby dzieciątko było zdrowe i żeby wszystko było ok.
-
nick nieaktualnyHej wpadam na sekundke tylko, z kom rzecz jasna... my nadal w szpitalu, na lampce grgrfr... licze ze jutro sie uda jednak wyjsc do domu. Wkladki lansinoh- rewelka! Najlepsze jakie ditad probowalam. Szpital sw zofii- jeszcze lepszy niz 3 lata temu- teraz polecam podwojnie!!
RUCIA znasz jakiegos dobrego dentyste niedaleko nas pruszkow piastow lub tacstrona wawy? Zeby teraz kurde zaczely mnie bolec ze wody mi sie ciezko napic.иιєиσямαℓиα, kamila87, Amicizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
justa24 wrote:dziwne ..ciekawe co się dzieję z nienormalna bo wyjatkowa długo jej niema ..jak na nią
przespałam cały dzień normalnie. Wystarczy, że położyłam się na łóżku i przyłożyłam głowę do poduszki i odlot...dziś taki senny dzień
-
pewnie trzymamy kciuki ale z dzisiejszą medycyną maleństwo ma duże szanse na przezycie jedynie co to pobyt w szpitalu zapewne będzie wydłuzony no ale to dla dobra dziecka.
Mojej mamy siostra obie córki rodziła przez cc z powodu wysokiego cisnienia z wagą u jednej 1 kg a u drugiej 1.200 i co dziewczynki zrowe jedna ma 9 lat a druga 5
Ja już po ostatniej wizycie u ginekologa, dostałam skierowanie do szpitala na termin i co teraz tylko czekać..szyjka krotka z minimalnym rozwarciem na palec,ale obawiam się żę nic się nie ruszy do terminu..jakieś takie przeczucie mam choć wolałabym odwrotnie.Mimo wszystko wierzyć się nie chce żę to już ostatnia wizyta i żę termin już tak blisko.
Jak widzę nienormalnej dalej niema oby u niej było wszystko wporządkuиιєиσямαℓиα, Rucia, Nina82, pasia27, Amicizia lubią tę wiadomość