III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
maja najszczersze gratulacjemaja2024 wrote:Witajcie

Dołączyłam do najszczęśliwszych mam we wtorek o 16:52 na świat przyszedł nasz synuś Tymuś ważył 3750 i ma 53 cm dostał 10 pkt. Było cc z powodu mojego ciśnienia na szczęście wszystko z nami dobrze i dziś wróciliśmy już do domu.

i faktycznie nieprawdopodobne jaki on podobny do zdjęcia z usg
maja2024 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeej... Wrocilism wczoraj wieczorem do domu... ale na warunkowym, dalej musimy sie swiecic na tej cholernej lampce, za ktorej wypozyczenie zapłaciłam ostatnie sto złotych, bo z przyjemnych 3 dób w szpitalu, zrobiło się tego za wiele i w ogole bysmy nie spedzili ze soba juz czasu w domu. Lampka odbiera radosc i bliskosc... ale coz.. nie ma co narzekac, teraz przynajmniej są nowe modele, z gietkim materacykiem, tak ze mozna sie karmic bez zdejmowania z lampki co moze przyspieszyc spadek bilirubiny... Anyway... wpadłam na moment dosłownie pokazać młodego, jak będzie imię to też dam znac... na razie ciezko na sie ogarnac jakos do konca w domu... Jasio ucieszyl sie wczoraj na brata bardzo, ale tez bywa z nim ciezko, przezywa rozne emocje i jest dosc niegrzeczny tak ogolnie, nmimo ze sie ciesz dalej z brata, to tu czyms rzcui tam oleje, nie słucha... mowie wam urwanie glowy. Ledwo zyje, ale i tak w domu najlepiej.

Asiulka83, justa24, Nina82, Nina, Nina, aiwlys, HOPE83, aher, kasiaks, Amicizia, blueberry, maja2024, Kropka, michaela, kaaasiaczek_, yennefer, marzycielka29, PAREL, Lalita2710, anilorak, Rucia, MamaMadzia, Ana27, juicca, иιєиσямαℓиα, pasia27, ;oniqa, maia1991, kamila87, Blondi22, Perełka lubią tę wiadomość
-
no tak zawsze w domu najlepiej SuzyLee gratuluje śliczny synek ostatnie zdjęcie - wymiękłam piękny obrazek!
co do starszego synka dla niego to nowa sytuacja i pewnie tak reaguje na to że nie jest już sam i wasza uwaga też teraz jest podzielona, głowa do góry przyzwyczai się i on. -
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny za wsparcie

Dodam jeszcze ze brzuvh mam jak w jakims 17 tygodniu w tej chwili i ze wystarczy mi juz zwykla podpaska od wczoraj czyli 5 dni po. Co tam jeszcze ciekawego dla was... hmm..ten porod przeezylam z kole w pelni świadomości.
michaela, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
polska_dziewczyna wrote:lilka i maja
serdeczne GRATULACJE dla was i dla dzidziusiów...

duzo zdrówka i cierpliwości....pozdrawiam:)
Ja mam urodzinki
jeszcze miesiac zostal do rozpakowania
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Suzy bardzo słodki jest Twój synek
Życzę jak najszybszego unormowania spraw - zdrowia malenstwa i zachowania starszego
A Jaś się przyzwyczai, nowa sytuacja dla niego, konsekwencja i stanowczość na pewno nie zaszkodzi 
Ciekawa jestem, kiedy imię wymyślicie

, 09.01 3.84 cm