III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Nina od kilku dni mam to samo (mimo że jem takie same małe porcję ,a często) itd wieczorami mnie dopada jak się kładę spać
( mleko pije i zasypiam i żyję.
Mama mówi że bardzo urosnoł w ciągu tygodnia (po brzuchu też widać)
i że już mi uciska żołądek i tak już będzie. -
nick nieaktualny
-
hejka
My dopiero teraz na ovu bo jak dotąd dzień zabiegany.. z rana zakupy pojechalismy na rynek co wcale nie było mi wskazane bo dziś czuję sie gorzej przeziebienie mnie rozkłada a katar wykańcza ;/ potem porządki w domku,jakiś szybki obiad i jeszcze zachaczyliśmy o teściów i tak zeszło teraz padam, zaraz będę piła lipe z imbirem miodem i cytryna jedyne moje lekasrtwo ;/
Widać że weekend i że mężowie są w domku bo mało ruch tu dzisiajale sama mam tak samo,móJ mąż ma w końcu cały weekend wolny i też żadko tu zajrzę.
Wogóle to mały sie mniej rusza, nie wiem czy odczuwa może moje samopoczucie a raczej osłabienie?
Rucia fajnie żę tak wam się trafiło z tym usgja juz teraz musze tlyko czekać na rozwiążanie i wtedy bedzie nam dane ujrzeć w koncu synka.
-
Nina wrote:A ja dziś czuję się fatalnie: zgaga, której nigdy w życiu nie miałam, dopadła mnie wczoraj przed snem i nie odpuszcza, ech....jem często i mało, ale widocznie synek dusi mi żołądek czy coś i ciągle mnie muli:( oby minęło, a jak u Was?
Wogole to na poprawienie humorku kupiłam sobie dzisiaj fajny sweterek w moim ulubionym kolorze miętowym(w koncu coś dla siebie)i jeszcze jedna piżamę do szpitala ale nie taką do karmienia tylko taką gdybym leżała od terminu i czekala do porodu.
Lalita2710 lubi tę wiadomość
-
Rucia-super z tym USG wyszło
Nina u mnie działa mleko i od czasu do czasu ratuję się też Rennie
Ogólnie mój brzuch ostatnio bardzo urosł..mierzyłam się w poniedziałek i miał 92 cm a dziś 97cm! ( mierzyłam w tym samym miejscu, na wysokości pępka)
aaa kochane! nadal prosimy Was o modlitwy dla maleństwa Liri..pękły mu płucka wczoraj i jest w stanie krytycznym..jedno powoli sięregeneruje, nie wiadomo co z drugim...jest jej bardzo ciężko i każda dobra myśl, modlitwa teraz się przyda, bo wiara czyni cuda..justa24, marzycielka29, pasia27, Suzy Lee, maja2024 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My nie dawno wróciliśmy do domku i padam od rana na nogach ale już tak dawno nie byłam u rodziców że aż głupio babcia nakupowała dla małej rzeczy ładny rożek, pieluchy tetrowe szczoteczkę do włosków , czapeczkę na zimę i sliczne rajstopki. O córci też pomyślała i dostałam fajną koszulę do karmienia
więc ja tylko dokupiłam sama wanienkę . Super bo teraz każdy grosz na miarę złota same wiecie wyprawka to studnia bez dna.
Widać że na ovu weekend bo nawet dużo nie musiałam nadrabiać
Zmykam do łóżka kochane dobrej nocki dziewczynki i słodkich snów.
Do jutra!! -
Dobry wieczór
w tej części jestem pierwszy raz , i odrazu chciałam zapytać czy może też macie bóle podbrzusza iw pachwinach az sięgający do krocza Troche sie boję i nie wiem czy powinnam sobie tak pozwalać bo jeszcze pracuje w restauracji w kuchni . Nie dlugo ale zawsze trzeba sie więcej poruszać .Jak marzycielka pisze wyprawka kosztuje hihihih Pozdrawiam serdecznie -
ja miewam bóle w pachwinach raz na tydzień a cały czas leżę
to chyba wiązadła...
mam pytanko: od dwóch dni meczy mnie ból gardła i katar- już ledwo co dyszę - macie jakieś sposoby domowe? Piję wodę z miodem i cytryną, ssie tatum verde czy jakoś tak i nie przechodzi.... -
moni_c wrote:ja miewam bóle w pachwinach raz na tydzień a cały czas leżę
to chyba wiązadła...
mam pytanko: od dwóch dni meczy mnie ból gardła i katar- już ledwo co dyszę - macie jakieś sposoby domowe? Piję wodę z miodem i cytryną, ssie tatum verde czy jakoś tak i nie przechodzi....
Formalnie chodzi o to żeby nawilżać śluzówkę gardła ,więc tantum verde już jest mocne są jeszcze dla kobiet w ciąży tebletki do ssania :
http://www.tanie-leczenie.pl/apteka-produkty/prenalen-gardlo-16-pastylek-do-ssania-15018.html ,ale zwykłe cukierki też powinno się ssać ,żeby nawilżać śluzówkę.