III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Suzy maluszek śliczny no i oczywiście moje gratulacje
Ja dziś tylko się witam na szybko ponieważ dzisiejszy dzień spędzam u rodziców więc zaraz zmykamy ale postaram się was podczytywaćmiłego i cieplutkiego dnia choć pogoda raczej skłania nas żeby wskoczyć pod kocyk
u mnie dziś 0 stopni.
maja2024, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewoje. Śpiesze się z wieściami.
Więc ... to jednak nie był czop uff, prawdopodobnie gęsty śluz z okolic mojej nadżerki. Szyjka się skróciła, jest zamknięta, ale już miękka. Mam infekcję pęcherza, i stąd moje ciągłe parcie na pęcherz. Mam się oszczędzać jak tylko mogę.
I teraz najlepsze!
Akurat do gabinetu mojej lekarki dostarczyli w końcu sprzęt USG, był Pan, który pokazywał Jej jak się nim obsługiwać, i posłużyłam jako królik doświadczalny
Miałam robione USG dopochwowe, stąd wiem, że szyjka się skróciła, a później obejrzeliśmy Leosia od góry do dołu.Jąderka mu już ładnie zeszły, widziałam dokładnie jego jajeczka, a na koniec w bonusie miałam zrobione USG w 3D !
Dostałam 4 zdjęcia mojego bąbla, i okazało się, że jest podobny do mnie
Wielkie oczy, usta i kartoflany nochal
Jeszcze lepsze jest to, że był ze mną M., bo od razu po wizycie jechaliśmy do kina, więc mógł wszystko widzieć Więc cieszę się podwójnie, bo zaoszczędziliśmy 300zł które mogliśmy wydac w Medicoverze
A i polecam film " Wałęsa człowiek z nadziei " chociażby dla genialnej gry aktorskiej Roberta WIęckiewicza który był lepszy od oryginału
A oto mój pućkowaty Leoś ssący palucha
Nina, Amicizia, Nina82, MamaMadzia, anilorak, michaela, Ana27, Lalita2710, yennefer, juicca, иιєиσямαℓиα, Suzy Lee, Kropka, pasia27, kasiaks, ;oniqa, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Odnośnie szczepionek w pierwszej dobie, ja zaszczepiłam Klaudię tylko na gruźlice, WZW B odkładam na inny termin, u nas w szpitalu mieli tylko szczepionkę Euvax wiec nie zgodziłam sie na zaszczepienie, zaszczepię Engerixem B jak troszkę podrośnie, nie wiem czy słyszałyście ale znowu była afera z tym Evaxem http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/zdrowie-dziecka/dlaczego-szczepionki-euvax-b-i-tripacel-zostaly-wycofane_41787.html
michaela, Ana27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie z rana. Rucia fajnie sie wam udało
ja dzis bed emiec pracowity i torszke zabiegany dzien, musimy w koncu drzwi wybrac, brata zawiezc do lekarza bo inaczej to chyba nigdy sam nie dotrze i mama przyjeżdza pomoc pakowac, wie cnie wime kiedy znowu zagladne, teraz jem sniadanko i popijam herbatke czerwoną rooibosRucia lubi tę wiadomość
-
Maja, Suzy śliczne maluszki!
Suzy u mnie podobnie. Niby mały się cieszy z brata ale widać że próbuje na siebie zwrócić uwagę. Jest głośny, niegrzeczny, nie słucha. Podaje mi pieluszki, przytula braciszka ale jak za dużo się nim zajmujemy to ,,diabeł'' w niego wstępuje.maja2024, Suzy Lee lubią tę wiadomość
-
PAREL wrote:Odnośnie szczepionek w pierwszej dobie, ja zaszczepiłam Klaudię tylko na gruźlice, WZW B odkładam na inny termin, u nas w szpitalu mieli tylko szczepionkę Euvax wiec nie zgodziłam sie na zaszczepienie, zaszczepię Engerixem B jak troszkę podrośnie, nie wiem czy słyszałyście ale znowu była afera z tym Evaxem http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/zdrowie-dziecka/dlaczego-szczepionki-euvax-b-i-tripacel-zostaly-wycofane_41787.html
-
Maja , Suzyy śliczne chłopaki
gratulacje
Rucia kochany bombelektrzymam kciuki aby mały dotrzymał do końca w hoteliku mamuni
Rucia, maja2024 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny