III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
A powiem Wam jeszcze, ze dziś byłam w szoku, bo pojechaliśmy z M do Tauronu podpisać umowę na dostawę prądu, wchodzimy, mega kolejki, ale grzecznie wzięliśmy numerek i siedliśmy dobie na kanapie i czekamy, przed nami jakieś 10 osób, a za chwilkę podchodzi do nas pani, zebyśmy podeszli do okienka bez kolejki i tak mi się miło zrobiło:-)) bo nigdy nie wymuszam ulg w ciąży, nawet wczoraj nikt mi nie3 ustąpił miejsca w tramwaju, a dziś się totalnie zaszokowałam!!!!
Lalita2710, michaela, ;oniqa, aher, Amicizia, Ana27 lubią tę wiadomość
-
michaela wrote:super sa tylko na teraz troche za krótkie dla mnie cchyba (?)
michaela lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Dołączyłam do najszczęśliwszych mam we wtorek o 16:52 na świat przyszedł nasz synuś Tymuś ważył 3750 i ma 53 cm dostał 10 pkt. Było cc z powodu mojego ciśnienia na szczęście wszystko z nami dobrze i dziś wróciliśmy już do domu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 19:19
Kropka, aher, Lalita2710, Nina, MamaMadzia, Kropla, kasiaks, michaela, anilorak, Asiulka83, Amicizia, Nina82, polska_dziewczyna, Suzy Lee, justa24, Stokrotka84, xcarolinex, blueberry, Lilka, yennefer, marzycielka29, Rucia, Ana27, иιєиσямαℓиα, maia1991, ;oniqa, kamila87, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Co do ułożenia to jak byłam na USG w 21 tyg to córcia była ułożona główkowo, a kolejnego dnia poszłam do innego lekarza to była pośladkowo. Lekarz mówił, że jeszcze ma sporo miejsca i może obracać się jak chce. Od kilku tygodniu jednak wyczuwam, że jest ułożona główką do dołu i dziś na USG też tak było
Co do dzisiejszej wizyty, to miedniczka nerkowa nadal jest powiększona, ale utrzymuje swój wymiar od badania połówkowego i nie powiększa się. Jest to pocieszająceZa 2 tygodnie idę na lepsze USG wtedy mam nadzieję, że dowiemy się jaka jest przyczyna powiększenia. Poza tym ładnie przybiera na wadze - już ponad 1200g i wszystkie inne wymiary są w normie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maja gratulacje
sloczny i slodki synek
Nina ogolnie tam w Tauronie chyba maja taki zwyczaj, bo ja też się z tym spotkałam. Załowałam, że wczesniej nie wyeksponowałąm mojego brzuszka, bo jak tylko mnie zauważyli to od razu wzięli poza kolejką. szystko zalezy od ludzi.
A w gtramwajach i autobusach dziewczyny nie bojcie sie upominac o sowje miejsce, Ja tak robie jak ktos zajmuje je albo siedza jacys młodzi. I wcle nie mam tu na myśli naszej wygody, tylko bezpeiczenstwo dziecka. Wystarszy gwałtowniejsze hamowanie i można polecieć na brzuch, albo ktos się bezie rozpychał i uderzy. Także dla bepzieczenswta waszych dzieciątek nie bojcie sie upominac o swoje miejsce w komunikacji miejskiejLalita2710, justa24, Nina, blueberry, maja2024, pasia27, kamila87 lubią tę wiadomość