III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny szukam ładnej najchętniej czarnej nieopinającej sukienki ciążowej tak do połowy kolana długi rękaw, kojarzy któras gdzue cos takiego trafie? W c&A niestety same duze rozmiary a mnie sie wydaje ze ciagle jestem 38
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 14:38
-
Rucia wrote:Ja wrzuciłam to ciasto
Będzie Ci bardzo smakowało, nie ma możliwości żeby nie wyszło, jest bardzo mokre, a takie ciasta uwielbiam
Ciasto jest przepyszneZrobiłam identycznie jak w przepisie z polewą i z posypką cukrową
Mniam
Pisałyście o spaghetti, my jedliśmy w tym tygodniu ale znów mi się zachciało heheMoże namówię męża żeby jeszcze raz zjeść
Sla.s mój synek od 18 tc leży główką w dół i jedyne obroty jakie robi to wokół własnej osi tzn. raz jest twarzą w stronę moich pleców a raz w stronę brzucha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2013, 14:48
Rucia lubi tę wiadomość
-
No to kochane 30 stka stuknela
oficjalnie 29 przez kilka nastepnych lat
.zabieram sie za tort szeardzwaldzki z kwestii smaku
.bita smietana i wisnie
.i inne ciasta impreza jutro ;)pogoda paskudnaw Dublinie bylismy u gp na wizycie rano zrobila bad moczu zmierzyla brzuch i posl serduszka
michaela, Ana27, Lalita2710, Nina, pasia27, Rucia, justa24, иιєиσямαℓиα, Blondi22 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Wszystkiego naj Lilka
Ja też w tym roku skończyłam 30 latek
Sla.s mój synek w 26tc się przekręcił główką w dół i pewnie już tak zostanie..nie ma powodu do zmartwień
michala- ja swego czasu w Zarze widziałam takie kiecki ale nie wiem czy jeszcze są..zajrzy se na ich stronę internetowąmichaela, Lilka, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Lilka spełnienia marzeń
moja dzidzia cały czas była odwrócona główka do doły a jak byłam teraz u gina w środe bo mała sie nie ruszała to gin powiedział że jest odwrócona pupą do dołu pierwszy raz , ma jeszcze duzo miejsca to sobie fikołki robi i się obraca zobaczymy jak będzie 6,11 bo wtedy mam kolejna wizyte u gina
-
nick nieaktualny
-
michaela wrote:Dziewczyny szukam ładnej najchętniej czarnej nieopinającej sukienki ciążowej tak do połowy kolana długi rękaw, kojarzy któras gdzue cos takiego trafie? W c&A niestety same duze rozmiary a mnie sie wydaje ze ciagle jestem 38
Michaela ja kupiłam tu fajną sukienkę ciążową:
http://www.happymum.pl/sklep3/0,sukienki_wizytowe.html
Mają sklep w Krk w Bonarce.
Normalne ceny są jak dla mnie dość duże, ale mają często promocje i wyprzedaże. Ja na takiej promocji kupiłam fajną sukienkę za 120zł
michaela lubi tę wiadomość
-
ucielam sobie popludniowa drzemke. i tak spałąm ażdo teraz. pasuje cos sjesc, ale totalnie mi sie nie chce nic robic. Ogolnie taki troche dzine lenia sobie dzis robie.
Lilka wszytskiego jalpeszego z okazji urodzin, a przede wszytskim zdrowego maluszka i szczesliwego roziwązania w terminie
w kwestii sukieniek nie pomoge. Ja wieksozsc ubran szukam na placach lub ciuchach, ale tu w KRK kompletnie sie nie orientuje. -
michaela wrote:Dziewczyny szukam ładnej najchętniej czarnej nieopinającej sukienki ciążowej tak do połowy kolana długi rękaw, kojarzy któras gdzue cos takiego trafie? W c&A niestety same duze rozmiary a mnie sie wydaje ze ciagle jestem 38
michaela lubi tę wiadomość