X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • justa24 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nienormalna spokojnie, napewno ból mu przeszedł i odsypia teraz :)

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• michaela Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    kurde mój mąż milczy, nie odbiera, nie odpisuje już od 2 h na smsy :(
    Chciałam sie coś dowiedzieć, bo ostatnio słyszałam że przyjmują go na oddział, więc nic dokładnie nie wiedział , badania miał porobione....co jest u licha :(
    moze jest lepiej i odsypia?

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• michaela Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko widzisz moni nic tak zle na mnie nie działa jak stres, a nic mnie tak nie stresuje jak szpitale, i moja praca - byłam w niej 15 minut i od razu skurcze na dowidzenia, wiec wole opcje taka ze pojade najpierw do lekarki która działa zwykle kojaco, a szpital tylo jesli mnie do niego wysle

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• justa24 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogłaby któraś w koncu urodzić? jakieś dobre wieści by zapanowały tutaj :)

Ja dziewczyny ide sie chyba położyć..pogoda jest u mnie fatalna, pada i ja dzis sama w domu cały dzień jestem :( niby mam co robić prania sporo obiad ale jakoś taka zdołowana jestem i nic się nie chce.

иιєиσямαℓиα, Nina82, marzycielka29, pasia27 lubią tę wiadomość

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• Nina Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przydałyby się jakieś dobre wieści w nawale tych smutnych, np, ze ktoś się rozpakował:-) trzymajcie się dzielnie dziewczynki i pamiętajcie o swoich maluszkach, niech ten październik się kończy, może listopad będzie lepszy!!!

michaela, justa24, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • moni_c Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak... dla mnie oststnio spzitale działają kojąco bo czuję sie w nich bezpieczniej niż w domu ;) gdybym mogła to bym przelezała tam do 36 tc :D

michaela lubi tę wiadomość

mc1d28t.png
    zabawa.gif
    20100828580113.png
  • welurka Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlazłam i doczytalam was kochane, ale wieście nieciekawe :( hope trymam kciuki i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok, justa faktycznie ciężka sytuacja oby wszystko sie poukładało, nienormalna męża masz rozbójnika :-) pewnie śpi snem kamiennym a ty sie bidulko martwisz

justa24, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • justa24 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina wrote:
    Przydałyby się jakieś dobre wieści w nawale tych smutnych, np, ze ktoś się rozpakował:-) trzymajcie się dzielnie dziewczynki i pamiętajcie o swoich maluszkach, niech ten październik się kończy, może listopad będzie lepszy!!!
    Nina pomyślalaś dokladnie o tym samym co ja ? :)

Nina lubi tę wiadomość

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• moni_c Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina wrote:

październik i listopad to najbardziej depresyjne m-ce w roku, dlatego trzeba je jakoś przetrwać ;)

mc1d28t.png
    zabawa.gif
    20100828580113.png
  • justa24 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michaela wrote:
    Tylko widzisz moni nic tak zle na mnie nie działa jak stres, a nic mnie tak nie stresuje jak szpitale, i moja praca - byłam w niej 15 minut i od razu skurcze na dowidzenia, wiec wole opcje taka ze pojade najpierw do lekarki która działa zwykle kojaco, a szpital tylo jesli mnie do niego wysle
    to mamy obie tak samo ,na mnie szpitale też żle działają i najlepiej czuje się w domu, dla mnie 3 dni ktore tam leżałam były wiecznościa.

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodzwoniłam się w końcu - on cały czas leży na sorze... jeszcze nie został przyjęty :/. Masakra , a ja się zamartwiam. Robili mu grupę krwi, a tyle razy już ją oznaczał i nie wziął orygniału ze sobą...
    Boże nie wyobrażam sobie teraz porodu..... :(
    Za każdym razem gdy słyszę jego obolały głos w słuchawce to ryczę :(

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • kamila87 Przyjaciółka

Wysłany: 24 października 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak na poprawę humoru ja się wczoraj tak pieprznęłam w mały palec u nogi o łóżeczko dla małej, że do tej pory mnie boli i ledwo chodzę, że też nie miałam w co walnąć tylko w to łóżeczko :) Chyba się jeszcze nie mogę przyzwyczaić do nowego mebla w pokoju heheh :) albo to jakiś znak od małej typu "mama szykuj się niedługo wychodzę" ooo tak jestem za, ale najlepiej w weekend żebym na męża nie musiała tyle czekać ! :)

иιєиσямαℓиα, Nina, Nina82, Amicizia, marzycielka29 lubią tę wiadomość

l22n8u69d305d6ng.png
    Aniołek 9tc [*] 19.08.2015
  • kamila87 Przyjaciółka

Wysłany: 24 października 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    dodzwoniłam się w końcu - on cały czas leży na sorze... jeszcze nie został przyjęty :/. Masakra , a ja się zamartwiam. Robili mu grupę krwi, a tyle razy już ją oznaczał i nie wziął orygniału ze sobą...
    Boże nie wyobrażam sobie teraz porodu..... :(
    Za każdym razem gdy słyszę jego obolały głos w słuchawce to ryczę :(

Nienormalna, to, że wcześniej pisałaś, że Twoja szyjka długa i zamknięta to chyba teraz bardzo dobre wieści. Niech Tymuś siedzi u mamusi w brzuszku jak najdłużej :)

l22n8u69d305d6ng.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamila87 wrote:
    Nienormalna, to, że wcześniej pisałaś, że Twoja szyjka długa i zamknięta to chyba teraz bardzo dobre wieści. Niech Tymuś siedzi u mamusi w brzuszku jak najdłużej :)
    no oby sobie tego nie wziął do serca za bardzo ;)

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamila87 wrote:
    To tak na poprawę humoru ja się wczoraj tak pieprznęłam w mały palec u nogi o łóżeczko dla małej, że do tej pory mnie boli i ledwo chodzę, że też nie miałam w co walnąć tylko w to łóżeczko :) Chyba się jeszcze nie mogę przyzwyczaić do nowego mebla w pokoju heheh :) albo to jakiś znak od małej typu "mama szykuj się niedługo wychodzę" ooo tak jestem za, ale najlepiej w weekend żebym na męża nie musiała tyle czekać ! :)
    auć :), to musiało mocno boleć ;)

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • kamila87 Przyjaciółka

Wysłany: 24 października 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    no oby sobie tego nie wziął do serca za bardzo ;)

Może i racja, ale jeszcze trochę czasu może posiedzieć :) Może tatuś do tej pory wydobrzeje :)

michaela lubi tę wiadomość

l22n8u69d305d6ng.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienormalna, zdrowia dla Męża! Niech szybko dochodzi do siebie.

Dziewczyny, które mają problemy z żelazem, wypróbujcie amarantus, czyli inaczej szarłat. To zboże, które pod wzgl. zawartości żelaza bije na głowę szpinak :) jest pyszny, a można z niego przygotować mnóstwo dań, ciast, placuszków, dodawać do pulpetów mięsnych, a tzw. amarantus ekspandowany (taki lekki, wyglądający trochę jak ryż preparowany) można jeść na surowo, dodawać do sałatek itd. Amarantus ma ogromne zalety zdrowotne. Można go kupić w sklepach ze zdrową żywnością, ja kupuję BIO za 7.8 za pół kilo.

tu trochę o amarantusie:

http://www.kuchnia-kuchnia.pl/pl10/teksty105

http://www.lepszezdrowie.info/amarantus.htm

http://www.ekoprodukt.pl/nasze-marki/dobra-kaloria/produkty-sniadaniowe/amarantus-ekspandowany-z-melasa/ - ten jest akurat słodki, ale można też kupić bez melasy.

Ja brałam Tardyferon po porodzie. Moje żelazo po cesarce było na poziomie 8.

michaela, Rucia lubią tę wiadomość

• Kropla Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,

kilka dni mnie nie było, a dzisiaj to aż strach czytać. Zajrzałam i tyle smutku to jeszcze tutaj chyba nie czułam :(

Jedyna dobra wiadomość to ta o synku Liri - dzielny chłopak, oby tak dalej.

Nienormalna, współczuję Tobie newrów, stresów i tego wszystkiego, co teraz zupełnie Ci w Twoim stanie niepotrzebne, przykro mi, że mąż w szpitalu, mam nadzieję, że wkrótce mu się poprawi...

Justa, nie wiem, co napisać. Z serca kibicuję Tobie, by się akcja rozkręciła i byś mogła wnieść radość do swojej rodziny w tych trudnych chwilach... Wierzę, że wspólnie wszystko przetrwacie i dacie radę :)

Hope, wyobrażam sobie, jak mocno się stresujesz. Oby diagnoza została zweryfikowana i obawy okazały się przesadzone. Dobrze, że masz od razu dodatkowe konsultacje.

justa24 lubi tę wiadomość

xrot90bviozsxq0z.png
    https://www.maluchy.pl/li-69650.png
  • marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    matko no co za dzień.
    Widzę, że ty też kobieta po przejściach. Dobrze już z synkiem? Nie było groźne to uczulenie na znieczulenie?

Bardzo groźne to może nie ale ja jestem przewrażliwiona na jego punkcie jak był mały miał może roczek to dusił mi się w nocy bo miał zapalenie krtani i już wtedy rozwijała się u niego alergia i astma oskrzelowa tak więc teraz jak matka kwoka chucham dmucham na zimne.

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • justa24 Autorytet

Wysłany: 24 października 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny pytanie troche z innej beczki ile ciuszków wziełyście dla dziecka do szpitala?

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

‹‹ 622 623 624 625 626 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ