X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienormlana: Jak nie to w dzien czeka cie proba z taksowka, albo jakis dobry znajomy...

• Stokrotka84 Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy fajny avatar :)

Suzy Lee lubi tę wiadomość

relgi09k52jutqx1.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienormalna ja też nie mam męża i widzisz, dałam radę :) Ale u Ciebie na pewno nie będzie tak źle.
    Suzy super zdjęcie chłopaków :)

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • michaela Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienormalna, po prostu- dopadł mnie kryzys i przmęczenie tematem. Mała rozpycha się w mało przyjemny sposób, wizyta mamy - super ale też w tej chwili mnie po prostu męczy - i ten mało pozytywny stan, żle znosze bo wolałabym wyłącznie cieszyć sie wizyta... cyba zatesknłam za chwila normalnosci

oj przykro mi z powodu Twojego męża

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda ze tych avatarkow nie da sie powiekszac

pasia27 lubi tę wiadomość

• welurka Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie chciałam powiększyć zeby zobaczyć Twoich mężczyzn z bliska a tu d...a blada :P)

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • justa24 Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Otoż dzis o godzinie 17:45 przyszedł na świat Alanek urodzony siłami natury z wagą 3010
    51cw dlugi:) jest cudowny prześliczny i brak mi slow porodu to nieda sie opisac ale postaram sie jak wroce hehe:)ogolnie mamy sie dobrze.

Suzy Lee, KaRa, Matylda36, blueberry, iśka, yennefer, Lilka, Amicizia, Asiulka83, m_f, Perełka, Ella, Stokrotka84, anilorak, michaela, marzycielka29, Kropka, Nina82, Lalita2710, Ana27, Rika, kasiaks, Kleopatra, MamaMadzia, pasia27, aiwlys, HOPE83, xcarolinex, Rucia, kaaasiaczek_, kopciuszek126, juicca, ;oniqa, maja2024, Blondi22 lubią tę wiadomość

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo tooo impreeza na forum!! teraz bedziemy sie wszystkie podniecac nowiną ;P Moje gratulacje!!

justa24, pasia27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2013, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Welurka, masz: :)

51c3601dfa672976med.jpg

blueberry, Amicizia, Asiulka83, Nina, m_f, Perełka, yennefer, Stokrotka84, anilorak, michaela, marzycielka29, Kropka, Asi, justa24, Nina82, Lalita2710, Ana27, Matylda36, Rika, kasiaks, MamaMadzia, pasia27, plemniczka, aiwlys, HOPE83, Rucia, kaaasiaczek_, kopciuszek126, juicca, welurka, ;oniqa, maja2024, Blondi22, Izabela lubią tę wiadomość

• blueberry Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justa gratulacje kochana :)

zfxga33.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa no to serdeczne gratulacje!!!cieszcie sie soba i odpoczywajcie;-) Ja po wizycie mam troche mieszane uczucia,bo ktg wyszlo super,zero skurczow,ale tetno synka tez raz spadlo do 110,a raz na sekunde skoczylo na 200,ale od razu spadlo na 140,jest to stresujace jednak...poza tym mam 1 cm rozwarcia i mam sie oszczedzac,ech zawsze cos...a tu tyle na glowie,ale trudno maz wszystko robi i tak w nowym domku,synio wazy 2200 wiec spory;-) oby wszystko bylo ok!

pasia27 lubi tę wiadomość

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • iśka Ekspertka

Wysłany: 28 października 2013, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa gratulacje!!!
    Ja w szpitalu. Mialam szczeście. Na izbie komplet ale mnie wzięli. Jestem po badaniach. Zdezynfewkowana. I juz jeść nie mogę. Rano lewatywka ;-) i na salę. Jutro będziemy tulić naszego szkraba.
    Pozdrawiam! :-D

Lilka, yennefer, Suzy Lee, blueberry, Stokrotka84, anilorak, marzycielka29, Kropka, justa24, Nina82, Ana27, Rika, pasia27, plemniczka, xcarolinex, kaaasiaczek_, ;oniqa, Blondi22, Blondi22 lubią tę wiadomość

iv093e5eynq4wz4z.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 28 października 2013, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa GRATULACJE!!!! rdzinka na pewno bardzo sie ucieszy, w końcu jakieś dobre wieści u Was :) i troszkę zazdraszczam :) trzymajcie sie cieplutko i zdrowiutko :)

Suzy ślodkie to zdjęcie :)

Nienormalna dacie radę. :)

justa24 lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • yennefer Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,
    podczytywałam Was ostatnimi dniami, ale nie bardzo miałam czas i siłę pisać.
    W końcu na dobre przeprowadziliśmy się do nowego mieszkania, więc cieszę się że udało się przed porodem :)
    Żeby nie było tak idealnie, to oczywiście jeszcze nie wszystko jest zrobione, bo wciąż czekamy na meble, ale kuchnia i łazienka są, łóżko w sypialni jest (super wygodne :) więc jest dobrze :)
    Mnóstwo rzeczy jeszcze leży w kartonach i czeka na szafę, ale to już jakoś damy radę.
    Dla Małego mam już praktycznie wszystko gotowe, jeszcze jakieś drobiazgi zostały do kupienia i pojedyncze rzeczy do poprasowania, a tak to reszta czeka spakowana, łóżeczko złożone, wózek stoi, torby do szpitala prawie spakowane. Teoretycznie to mogłabym rodzić, ale z drugiej strony to nie ukrywam, że chciałabym doczekać do terminu, żeby wszystko już było zrobione.
    No i jeszcze jutro mam ostatnią wizytę u lekarki, więc zobaczę jak tam synek się miewa i ile waży, mam nadzieję że do 4kg nie dobił :)

michaela, Kropka, Lalita2710, pasia27 lubią tę wiadomość

82do20mm8gkktux6.png
  • yennefer Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam, że tu u Was różne problemy się pojawiały.

U mnie niestety też różowo do końca nie było. W czwartek zmarła moja ukochana Babcia... A ja nawet nie mogłam być na jej pogrzebie, bo to 160 km stąd. Jeszcze nie mogę się z tym pogodzić, że nie doczekała swojego prawnuka. A tak niewiele brakowało... Ech zresztą jak tylko o tym pomyślę to łzy mi jeszcze napływają. W sumie tylko fakt, ze jestem w ciąży i rozwiązanie jest tak blisko daje mi siłę, żeby się całkiem nie rozkleić. Ale wiem też że dla synka muszę być silna i nie mogę się denerwować, bo on czuje przecież moje emocje.
    No i wierzę, że Babcia teraz gdzieś tam czuwa z góry nad nami.

Sorry wogóle że Wam tu tak piszę o takich smutnych rzeczach, ale próbuję sama jeszcze sobie to poukładać :/

Suzy Lee, justa24, Nina82 lubią tę wiadomość

82do20mm8gkktux6.png
  • yennefer Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienormalna współczuję z powodu męża. Mam nadzieję że wróci jednak do domu przed porodem. Trzymam kciuki za jego zdrowie. Domyślam się że jest Ci nie łatwo. Ale dla synka musisz dać radę!
    Może masz jakiś znajomych, którzy w razie czego mogliby Cię zawieźć do szpitala w razie porodu w dzień? A jak nie, to dzwoń po karetkę.

82do20mm8gkktux6.png
  • yennefer Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa gratulacje! Chyba w miarę sprawnie to poszło :)

justa24 lubi tę wiadomość

82do20mm8gkktux6.png
  • Perełka Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yennefer, tak to niestety jest... jedna świeczka gaśnie by zaraz pojawił się nowy plomyk... Twoja Babcia na pewno będzie się Wami opiekować tam z góry... strasznie mi przykro i mocno współczuję. teraz jest Ona bardzo blisko Was.

pasia27, yennefer lubią tę wiadomość

3jvzzbmhcbd62wxk.png
  • Perełka Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i myślę, ze już mogę się z Wami oficjalnie przywitać.... ovu mi pokazal trzeci trymestr, siódmy miesiąc;-)

yennefer, michaela, Kropka, Kropla, Nina82, Ana27, pasia27, xcarolinex, maja2024, Blondi22 lubią tę wiadomość

3jvzzbmhcbd62wxk.png
  • yennefer Autorytet

Wysłany: 29 października 2013, 00:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Perełka wrote:
    yennefer, tak to niestety jest... jedna świeczka gaśnie by zaraz pojawił się nowy plomyk... Twoja Babcia na pewno będzie się Wami opiekować tam z góry... strasznie mi przykro i mocno współczuję. teraz jest Ona bardzo blisko Was.

dzięki Perełka. Wierzę właśnie że teraz mój synek będzie miał tam na górze swojego anioła stróża.

82do20mm8gkktux6.png
‹‹ 651 652 653 654 655 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ