III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kropla wrote:Dzień dobry,
właśnie wróciłam od lekarza. Potwierdził, że czop odszedł. Jak zwykle miałam tyle pytań, że zapomniałam dowiedzieć się, jaki jest w przybliżeniu maksymalny czas od odejścia czopu do porodu. Któraś z Was się orientuje? Chciałabym wytrzymać jeszcze kilka dni...
Amicizia, te jasne ładniejsze
Na SR mowili ze ok 2 tygodniemoja kolezanka urodzila tego samego dnoa po odejsciu czopa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 14:52
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Lilka wrote:Na SR mowili ze ok 2 tygodnie
moja kolezanka urodzila tego samego dnoa po odejsciu czopa
U mnie czop odszedł w niedzielę wieczorem. Oby mały poczekał jeszcze kilka dni, najlepiej co najmniej cztery, pięć
Ja jeszcze nawet nie wiem, co to są skurcze przepowiadające...Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
Znowu zajadam sie nalesnikami z nutella i bananami z bita smietana..nie moge sie oprzec! To jest silniejsze ode mnie.
Amicizia podobaja mi sie ciemne i jasne
Tez mnie wszystko boli i nawet nic nie robiac mam zadyszke plus jestem chodzace tsunami wszystko mi z rak leci rozlewam rozsypuje rozbijam niezdara ze mnie wielka
Kropla, Nina82 lubią tę wiadomość
-
Kropla wrote:U mnie czop odszedł w niedzielę wieczorem. Oby mały poczekał jeszcze kilka dni, najlepiej co najmniej cztery, pięć
Ja jeszcze nawet nie wiem, co to są skurcze przepowiadające...
Wlasnie mi sie przypomnialo ze mialam sen o czopie a mianowicie ze byl jakby korkiem od butelki i polozne nie mogly go wcisnac z powrotem...cudnie po prostu moja wyobraznia daje czadu
Kropla lubi tę wiadomość
-
Hej, 27.10.2013 o godzinie 06:45 przyszła na świat moja córeczka. Waga 2840 i 50 cm
Poród SN mega długi, ale warto, jak mi ją położyli na brzuchu to zapomniałam o całym bólu. Więcej informacji i zdjęcia wkrótce bo nie mam zupełnie czasu (mamy małe problemy z karmieniem piarsią)
Pozdrawiamy !Kropla, michaela, Lalita2710, Lilka, Ana27, aiwlys, Stokrotka84, maja2024, blueberry, Amicizia, marzycielka29, Asiulka83, szczessciara, Perełka, ;oniqa, asienka28, anilorak, иιєиσямαℓиα, Rucia, Suzy Lee, Kleopatra, MamaMadzia, m_f, Nina82, kaaasiaczek_, Kropka, xcarolinex, Blondi22, Blondi22, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Lilka wrote:Wlasnie mi sie przypomnialo ze mialam sen o czopie a mianowicie ze byl jakby korkiem od butelki i polozne nie mogly go wcisnac z powrotem...
cudnie po prostu moja wyobraznia daje czadu
Rewelacyjny sen:)
Mój czop wyglądał jak galareta i byłam strasznie zaskoczona, gdy go zobaczyłam...
Chyba wolałabym ten korek od butelki
Lilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lilka wrote:Znowu zajadam sie nalesnikami z nutella i bananami z bita smietana..nie moge sie oprzec! To jest silniejsze ode mnie.
Amicizia podobaja mi sie ciemne i jasne
Tez mnie wszystko boli i nawet nic nie robiac mam zadyszke plus jestem chodzace tsunami wszystko mi z rak leci rozlewam rozsypuje rozbijam niezdara ze mnie wielka
a co do drziw to mi si eosobiscie tez oba kolory podobaja ale do tego mieszkania pasuja jasniejsze jednak a nie takie ciemne. Mój M. njachetnoiej to by chyba czarne drzwi dał a aqrgumenty ze sie bardzo brudza do niego nie przemawia. aPewnie bo to nie on bedzie je sprzatacWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 16:07