III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
kurcze frytki i pizze na to mam zawsze smaka
chociaz staram sie jesc tego jak najmniej
pizza hawajska mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
jutro na 12 mam wizyte u lekarza , boję się...
Lalita2710, ;oniqa, blueberry lubią tę wiadomość
-
To jak będzie to i ja samaa zakupię
bo nie jadałam ,a też lubię hawajskie w sensie z annansem
)
Ja dziś dziewczyny cały dzień leżę. Jutro 35 tydzień się zaczyna.
A brzuch dalej twardnieje ,trochę mniej ale jednak.
Czy wam też zwiększyła się teraz wydzielina bo wkładki wymieniam częściej.
W sensie biały śluz.
Byle mój synuś do 37 tyg wytrzymał. -
blueberry wrote:jak ja czekam kiedy w lidlu będzie tydzień amerykański, tak bardzo lubię pizzę hawajską z tej serii
jadłam ostatnio chyba z rok temu 
Mam tak samo. To moja ulubiona z Lidla
blueberry lubi tę wiadomość
-
Kamila moje gratulacje!
Ja dziś byłam na KTG w szpitalu i na wizycie z moją ginekolog. Na KTG zapisał się jeden skurcz
.Ale był on zupełnie inaczej odczuwany niż bóle okresowe 
To zupełnie inne odczucie było
Moja ginka mówiła, że nie ma dyżuru w święta w szpitalu, ale w razie czego kazała nie powstrzymywać skurczy
Synku możesz już pukać do drzwi
! Tatuś już się całkiem dobrze czuje, ma tylko kaszel jakiś
i mieszkanie z grubsza już ogarnięte
!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 17:45
;oniqa, marzycielka29, Suzy Lee, blueberry, Stokrotka84, Kropla, Lalita2710, Amicizia, yennefer, kaaasiaczek_, HOPE83, Ana27, michaela, Kropka lubią tę wiadomość
-
Brawo nienormalna widzisz dałaś radeиιєиσямαℓиα wrote:Kamila moje gratulacje!
Ja dziś byłam na KTG w szpitalu i na wizycie z moją ginekolog. Na KTG zapisał się jeden skurcz
.Ale był on zupełnie inaczej odczuwany niż bóle okresowe 
To zupełnie inne odczucie było
Moja ginka mówiła, że nie ma dyżuru w święta w szpitalu, ale w razie czego kazała nie powstrzymywać skurczy
Synku możesz już pukać do drzwi
! Tatuś już się całkiem dobrze czuje, ma tylko kaszel jakiś
i mieszkanie z grubsza już ogarnięte
!
dzielna z Ciebie kobitka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 17:47
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny miałam ochotę na końcówce ciąży wypróbować naturalnych przyspieszaczy
i wykorzystać do tego celu męża, ale przestraszyłam się troszkę GBS. Wczoraj troszkę o nim przeczytałąm i strasznie łatwo się nim zarazić, chociażby przez bliskość odbytu
. Nawet nie byłam tego świadoma. Zastnawiam się wobec tego jaki sens ma tak wczesne robienie wymazu, skoro zarażanie się GBS jest takie proste....
Czy w trakcie zbliżenia z mężem też można się zarazić GBS?
Mam wynik ujemny gdzieś z 36 tygodnia, ale do tego czasu - 3 tygodnie , albo w trakcie sexu może dojść do zakażenia to już mam znowu wątpliwości czy w ogóle jest sens ryzykować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2013, 17:54
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś też mam słabszy dzień boli mnie głowa i cały dzień raczej leże niż chodzę może ta pogoda tak na mnie wpływa
.
Nienormalna super że u ciebie wszystko wróciło na równe tory teraz tylko relax przed wielkim dniem
-
Lalita2710 wrote:To jak będzie to i ja samaa zakupię
bo nie jadałam ,a też lubię hawajskie w sensie z annansem
)
Ja dziś dziewczyny cały dzień leżę. Jutro 35 tydzień się zaczyna.
A brzuch dalej twardnieje ,trochę mniej ale jednak.
Czy wam też zwiększyła się teraz wydzielina bo wkładki wymieniam częściej.
W sensie biały śluz.
Byle mój synuś do 37 tyg wytrzymał.
też mam więcej wydzieliny od jakiegoś już czasu. -
marzycielka29 wrote:Ja dziś też mam słabszy dzień boli mnie głowa i cały dzień raczej leże niż chodzę może ta pogoda tak na mnie wpływa
.
Nienormalna super że u ciebie wszystko wróciło na równe tory teraz tylko relax przed wielkim dniem
ty też odpoczywaj , może migrena mnie.
Ja dziś się nie oszczędzałam , niech już się coś ruszy w końcu! Nie chcę na patologię
-
Nienormalna cieszę się strasznie, że u Was wszystko wraca do normy

juicca wszystko będzie dobrze
Lalita to nie my jesteśmy wredne tylko lidl!! Trzeba zbiorową petycję ciężarnych wystosować, że żądamy pizzy hawajskiej hehe
-
иιєиσямαℓиα wrote:Dziewczyny miałam ochotę na końcówce ciąży wypróbować naturalnych przyspieszaczy
i wykorzystać do tego celu męża, ale przestraszyłam się troszkę GBS. Wczoraj troszkę o nim przeczytałąm i strasznie łatwo się nim zarazić, chociażby przez bliskość odbytu
. Nawet nie byłam tego świadoma. Zastnawiam się wobec tego jaki sens ma tak wczesne robienie wymazu, skoro zarażanie się GBS jest takie proste....
Czy w trakcie zbliżenia z mężem też można się zarazić GBS?
Mam wynik ujemny gdzieś z 36 tygodnia, ale do tego czasu - 3 tygodnie , albo w trakcie sexu może dojść do zakażenia to już mam znowu wątpliwości czy w ogóle jest sens ryzykować.
A miałaś posiew tylko z pochwy?
Amicizia lubi tę wiadomość

Aniołek (8tc) 25.06.2012