III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Ledwo was nadrobiłam z rana wczoraj cały dzień w samochodzie i objazdy cmentarzy wróciliśmy do domku przed 21 i już nie miałam siły odpalać kompa byłam padnięta na maxa a tu proszę w nocy taki news o nienormalnej :)super.
-
marzycielka29 wrote:Kurcze a mnie pozostało do porodu 54 dni o matko jak to szybko zleci zaczynam się bać !!!
Dziewczyny jak jest ze wstawaniem z łóżka po SN?marzycielka29 lubi tę wiadomość
-
michaela wrote:hihi, u mnie jeszcze mniej, tak "nagle" ale na szczescie mniej przyjemna jest ta końcówka niz reszta ciazy i powoli zaczynam sie cieszyc na to ze niedługo bedzie po wszystkim.
Dziewczyny jak jest ze wstawaniem z łóżka po SN?michaela lubi tę wiadomość
-
Nienormalna trzymamy kciuki!!!!! szybkiego rozwiazania Kochana;)
Przespalam cala noctylko z chodzeniem na spiocha do lazienki
Rozstepa mam jednego na boku i jestem z niego dumnamichaela, Kropka, pasia27 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Lilka ja sie temu przyjże po porodzie... czy to one
Ja niestety z przed ciàży mam ich tone na tyłku cyckach udach łydkach że jskby nowe sie pojawiały to męczą mnie z automatu psychicznie.
Jak ktoś nie miał albo miał mało widoczne to jeden to pikuś niestety... -
Nienormalna powodzenia! Mężem się nie przejmuj,pewnie chciał dobrze wyglądać na powitanie synka
Faceci są prześmieszni
Ja byłam na kolejnej wizycie -szyjka skróciła się tylko o 1 mm i ma obecnie 17mm,wody płodowe bez zmian czyli AFI 29, wada serduszka się nie powiększa więc super- same dobre wieściMoże wytrzymam jeszcze te 2-4 tyg :)Ogólnie miałam ostatnio doła i tylko Was podczytywałam ale jest już lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2013, 10:03
michaela, Lalita2710, ;oniqa, Ana27, Lilka, Kropka, marzycielka29, Blondi22, Nina, Stokrotka84, Amicizia, blueberry lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
HOPE83 wrote:aaa zapomniałam napisać,że mały waży 1704g i wymiarami jest 2 tyg starszy
a te wielowodzie prawdopodobnie od sterydów na płucka,które podali mi wcześniej w szpitalu....
-
nick nieaktualny