III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjuicca ale mi teraz dopiero zaczęło brzuch wypychać nie wiem co będzie za niedługo tym bardziej, że zaczynają mi się rozstępy robić na boku.
Mam nadzieje, że aż tak dużego brzucha mieć nie będę, bo martwię się o plecy..
Jejku pozwólcie, że to już nie dziś, bo mam gości w końcu jutro te urodziny i mimo, że nie powinno się robić przed to wole mieć to za sobą.
I w ogóle dziewczyny ostatnio mnie tak naszło na słuchanie troszkę starszych piosenek niż radio eska 2013 hihi.
http://www.youtube.com/watch?v=2jcPoYoU37w -
nick nieaktualny
-
Nina wrote:A ja sama czuje,ze urodze ok.10 grudnia;-) bo synek jest wiekszy i wolalabym wyjsc xe szpitala przed Wigilia(termin wg om na 21.12) mnie intuicja rzadko zawodzi;-)
Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu
Tylko aby na swieta byc juz w domku z naszymi malenstwami
Nina lubi tę wiadomość
19.12. jest, 09.01 3.84 cm
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540
-
Nienormalna co za wiesci
z przyjemnością przepuszczam Cie w kolejce.
to dobrego porodu życze.
U mnie skurczy mało odczuwam na razie, ale latam ciagle do WC i ogolnie mdli mnie od wszytskiego jest mi strasznie gorąco, pocę się, normlanie ciągle jestem mokra
a ciotki mam juz dosc a to 2 dni dopiero!!! Ona nie ma czegos takiego ze jak ktos spi to sie go nie budzi, tylko rpzyjdzie i bedzie cie budzic i gadac i anwet udawanie ze spisz nic nie daje!!! Ja nie potrzebuje pobudki o 7 rano na sniadanie, bo zjem je jak wstane i sie sama obudze, teraz chce sie wysypiac!!! do tego ciągle siedzi i gada i zero prywatnosci i spokojuSuzy Lee lubi tę wiadomość
-
Ja mam od dawna jakie sprzeczucie ze w okolicy moich urodzin wyląduje na porodówce, czyli moż ebyc np. 7.11 a termin według OM mam na 9.11
o ile ta cala atmosfera i nerwy bo mnie wkurza jak nie moge czuc sie sowbodnie robic co chce soac ile chce i ciagle ktos mi mowi co mam jesc robic itd. to jak to sie nei skonczy to adrenalina normalnie mi pord wstrzyma!!! wiecie to moze dizwne ale, w sumei to juz kmoglabym byc w spzitalu i chialabym zeby mine tam z tydzine przetrzymali, bo jakos specjalnie nie mam gdzie wracać...
-
Blondi22 wrote:a boli was spojenie łonowe ? bo mnie od kilku dni bardzo nawet czasami to ciezko mam wstac jak dłuzej posiedze. w pierwszej ciazy miałam tak dopiero pod koniec ciazy jakos miesiac przed porodem
-
Amiciza współczuję, trzeba miec anielska cierpliwosc przy takie ciotce,
Do nas na dzisiaj zapowiedziała sie rodzina, a ja chodze tak że tylko komuś bym przylutowała najchętniej, mała mi jezdzi cały czas po żebrach non stop sie rusza jestem totalnie podminowana -
to sie wam pochwalę moim brzuszkiem, w końcu się wziełam za zgranie cześci zdjęć i wrzucenie na FOTOSIk
11 TC I WYDAWAŁO MI SIE ŻE JEST JUŻ TAKI DUUUŻYYY!!!
OGRÓD BOTANICZNY 18/19 TC.
32 TC
33 TC U CIOCI NA DZIAŁCE W LESIE
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2013, 15:11
michaela, Lalita2710, pasia27, marzycielka29, Nina, Asiulka83, Nina82, xcarolinex, Ana27, Kropka, kaaasiaczek_, anilorak, ;oniqa, Blondi22 lubią tę wiadomość