III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana z tymi wodami u mnie na przyklad bylo tak ze usiadlam na lozko po nocy i mokra plama i pomyslalam ze to na prawde duzo wydzieliny ale jak szlam do lazienki to woda po nogach leciala to juz woedzialam ze to jesg to he.no i czop wypadl.
A co do tego kiedy po sn mozna wstac to po 2godz juz wstalam bo kazali pic i zrobic siku pierwsze he no to wypilam ze 2litry a zeby zrobic kupke to moj mi przyniosl sokk jablkowy i tez poszlo na drugi dzienAna27 lubi tę wiadomość
-
Ana27 wrote:Blueberry co Ty mowisz, ze od 9 wrzesnia czekacie na decyzje z banku!! Strasznie długo!!! Z pko znjaommi ostatnio otrzynali decyzje po 2 dniach!!! Wszyscy byli w szoku, jakos im sie udało tak szybko, na ale u Was to juz 2 miesiace. Może jakiś błąd tam mają, niekompletne dokumenty czy jakies inne COŚ. Szkoda żeby Wam to mieszkanie przedpadłol;/
Ale z drugiej storny ten program MDM to super sprawa jesli nie zalezy Wam na jakims mega duzym mieszkaniu to warto poczekac do stycznia i wtedy działać.
My też przez to stoimy z budową domu bo czekamy do stycznia zeby wtedy dostac pozowlenie i zalapac sie na zwrot Vatu:P
My składaliśmy wniosek przez expandera, bank od 9 września pierwszy raz odezwał się jakieś 3 tygodnie temu, że mam konto inteligo nieużywane od 2008 r i że jest tam 6 zł na minusie. Musiałam to spłacić i myślałam, że w końcu się coś ruszy. A tu 3 tygodnie minęły i cisza. Nie mam pojęcia dlaczego tyle to trwa. Co do programu to owszem jest super 15% byśmy dostali z dzidziusiem, ale nam zależało na mieszkaniu z rynku wtórnego, bo nie mamy chęci i siły wykańczać nowego. Chcieliśmy kupić u nas na osiedlu mieszkanie (bloki z 2007 roku). -
Pasia a te wody płodowe to chyba ciepłe są co?
Ja też mam nadzieję, że nienormalna już tuli TymciaW ogóle to nienormalna jeśli to czytasz, to ja pamiętam o fotkach drzwi oklejonych tylko nie miałam kiedy w dzień pstryknąć tych zdjęć
Wyślę Ci na priv
-
czesc forumowe ciocie
. Chcialam obwiescic ze 02.11 o godzinie 13:25 przyszedl na swiat moj ukochany synus
. Niestety porod nie nalezal do wymarzonych
. Od 3 rano walczylismy ze skurczami i porodem silami natury. Niestety glowka nie wstawiala sie w kanal rodny do tego doszly problemy z tetnem i decyzja lekarzy po 13stej o cieciu. Wszystko potoczylo pozniej blyskawicznie a ja martwilam sie o tetno malego
. Nie uwzglednili mojego wydruku usg od lekarza z info o wadze 4032g. Na badaniu usg przed porodem wyszla waga 3300. Tymus urodzil sie z waga 4080g i ma 57 cm. Niepotrzebnie meczylam sie sn bo teraz po cieciu cierpie potwornie. Strasznie boli mnie brzuch pomimo lekow przeciwbolowych. Doszlam do rozaarcia 8 cm i doszly komplikacje i trzeba bylo zakonczyc porod cieciem. Jestem potwornie obolala ale przeszczesliwa
.Niestety nie jestem w stanie zajmowac sie Tymusiem ani go karmic
. Mam wam tyle do opowiedzenia ale to w dkmu bo na tel. masakrycznie sie pisze. Porod mialam niestety mega bolesny
.
Nina, maja2024, Lalita2710, blueberry, xcarolinex, plemniczka, Perełka, Selena, Kropka, marzycielka29, yennefer, Amicizia, HOPE83, michaela, magdziunia111123, Lula_w, Suzy Lee, polska_dziewczyna, vivien, Sandraa, Asiulka83, kaaasiaczek_, m_f, Stokrotka84, MamaMadzia, ;oniqa, Lilka, Nina82, Ana27, agula, anilorak, pasia27, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
O wilku mowa hehe, Nienormalna moje gratulacje!!! masz to już wszystko za sobą! może faktycznie w Twoim przypadku decyzja o cc powinna zapaść przed porodem sn, ech, ale jak tak może się mylić usg z wagą dziecka???? to prawie 800 g różnicy!
Jesteś dzielna, odpoczywaj teraz mamusiu:-) -
Gratulacje иιєиσямαℓиα super że Tymuś już jest na świecie
Najważniejsze że wszystko skończyło się dobrze i mały już bezpieczny
Niedługo siły wrócą wiem co mówię szkoda tylko, że męczyli cię do 8 cm bo pewnie jakby było od razu cc to byś się dużo lepiej czuła
Ale najważniejsze że tak jak piszesz jesteś przeszczęśliwa
Ból to nic jak już się zostaje mamą dzidzia jest najważniejsza
Życzę szybkiego powrotu sił abyś mogła opiekować się synkiem
-
Nienormalna, gratuluje Mamusiu! Wszystkie czekalysmy na wiadomosci
Super, ze juz Tymus po drugiej stronie brzuszka
Szkoda, ze wczesniej nikt nie pomyslal o cc i ze musialas wycierpiec sie az do 8cmAle wszystko dla dobrego celu
Szybkiego powrotu do zdrówka -
Nina wrote:Kropka a moze Ty tez pochwalisz sie swoim brzusiem?
Ja planuje za tydzien zrobic jeszcze jakas sesje poki dam rade hehe
Ja w tym tygodniu planuję zrobić sesje
a to mój brzuch sprzed tygodnia
https://ia601005.us.archive.org/31/items/ramirez_71_tlen_35/35.jpgLalita2710, Amicizia, marzycielka29, Nina, xcarolinex, kaaasiaczek_, Ana27, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
moni_c wrote:Ja u siebie obstawiam 8 grudnia
w dniu urodzin męża
Justa jak będziesz miała chwilę: mam pytanko nie wiem czy dobrze pamiętam- brałaś fenoterol? Ile dni po odstawieniu urodziłaś?Bo mi leakarz każe barć do 36 tc i się zastanawiam, czy to nie za wcześnie na odstawienie?
Moni nie wiem jak Justa, ale ja też brałam fenoterol i lekarz kazał mi odstawić właśnie jakoś w 36tygodniu. Magnez odstawiłam kilka dni temu.
Jak na razie jeszcze nie rodzę, chociaż czuję że to już baaaardzo blisko
Już mi się pojawiają sporadycznie 1-2 skurcze dziennie, więc to już tuż tuzAmicizia, Kropka lubią tę wiadomość