III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry przyszłe mamuśki
polska_dziewczyno miała jest cuudowannaaa
nienormalna jestem z Toba myslami
ja dzis jakos kiepsko sie czuje pobolewa mnie brzuch jak na okres i jedna pachwina, mąż siedzi w kuchni i cos pichci a ja zamawiam ostatnie rzeczy wyprawkowe
dziewczyny Wy tez czujecie się powoli jak słonie ?? u mnie 9 kilo na plusie a czuje się jak orkapolska_dziewczyna lubi tę wiadomość
-
Amiciziu super wyglądasz;0 Powiem ci duży masz brzusio jest różnica
między 32 a 39 tygodniem ciąży hihih;)
Welurka dokładnie to samo miałam przez kilka ost dni.
Dziś jest w miarę.... i mam nadzieję że do wtroku wieczorem aż bd w PL ,synuś wytrzyma formalnie 3 dni do wyjazdu..
Ja czuję tylko przód jak słoń... tzn ciąży mi ...z przodu najbardziej wkurza mnie swędzący brzuch w 1 miejscu przy prawym żebrze.. pod piersią....
Tam mój synuś ma tyłek i tak się rozciska że skóra się rozciąga i piecze pali...Amicizia lubi tę wiadomość
-
sla.s wrote:Nina czemu dopiero we wtorek Cię do szpitala chcą dać?
Teraz jest długi weekend, a w poniedziałek lekarz powiedział, że zawsze przychodzi dużo pacjentów i jest duże ryzyko, że odeślą mnie z kwitkiem.
No i to będzie dopiero 5 dni po terminie...
Nadal nic się u mnie nie dzieje. Może oprócz plamienia - ale lekarz ostrzegał, że po badaniu zapewne się pojawi.
-
Amicizia- współczuję mieszkania z osobą starszą..ja mieszkałam przez jakiś czas z moją 80-letnią babcią, kocham ją ale gdybym musiała z nią dłużej mieszkać na pewno wylądowałabym w wariatkowie. Fotki super a brzusio imponujący..
Welurka ja przez te moje wielowodzie czuję się jak słonica w ciąży :)Już teraz mam brzuch taki jak na końcówce w mojej pierwszej ciąży a jestem osobą szczupłą więc jest mi bardzo ciężko..
Amicizia lubi tę wiadomość
-
a tu ja sie pochwale swoim brzuszkiem
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=449723338471879&set=a.265942490183299.53422.100003026507480&type=1&theaterblueberry, Lalita2710, Ana27, Nina, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość
19.12. jest, 09.01 3.84 cm
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540
-
Amicizia fajnie widać na tych Twoich zdjęciach emocjonalne etapy ciąży. Najpierw ta rozsadzająca duma, radość, potem dalej radość, ale już wymieszana z odrobiną cierpliwości, no i na końcu "ja chcę już rodzić"
Amicizia, Kropka lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, dokładnie w ostatnim miesiącu najbardziej rośnie, najbardziej wtedy maluch przybiera na masie.
a co do ciotki, to wiecie miałam do wyboru mieszkanie w KRK stosunkowo blisko pracy, nowego mieszkania, i przede wszystkim szpitala. Niestety mieszkamy ze starsza osoba, ktora przez to ze mieszkala sama to teraz chce sie nagadac itd. Mamy nadzieje, ze to chwilowe i jak sie przyzwyczai to sie zmieni.
druga perspektywa 3o km o d krakowa z tesciami, ktorzy nie sa zadowoleni ze kupilismy mieszkanie, wiec by truli pewnie, a do tego tesciowa od połowy ciąży wmawia mi ze nie bede mogla karmic piersia itd.
Także zadna perspektywa dobra.
Jak juz urodze a tu sie nic nie zmieni to normalnie jade do mamy do Tarnowa
Nina82, michaela lubią tę wiadomość
-
Amicizia super fotki, a co do ciotki jeśli to tylko do porodu masz u niej mieszkać to dasz jakoś radę
Ja wytrzymałam 3 miesiące z teściową, która narzucała mi się okropnie z wszystkim i wspominam to do dziś jako koszmar, którego nie chcę już nigdy więcej przeżyć, więc Ty te parę dni jeszcze na pewno dasz sobie radę z ciotką
-
nick nieaktualnyAmicizia, ja przez 3 lata studiów mieszkałam ze starą, zrzędliwą ciotką, w warunkach nieciekawych, a do tego ciotka paliła jak smok i myślała, że teraz oto służbę sobie znalazła, więc może cały dzień leżeć w łóżku i narzekać. Nie miałam gdzie iść, więc tam mieszkałam, a rodzice nie mogli mi pomóc.. więc trochę Cię rozumiem. Dasz radę
-
amicizia super zdjecia brzuszek piekny:-P. Ciotka sie nie przejmuj takie sa te starsze osoby. Minie jej;-) ....
U nas dzisiaj nie ciekawie wczoraj dowiedzielismy sie ze musimy szukac nowego mieszkania do wynajecia i pojawil sie maly niepokoj bo my raczej na poczatku stycznia sie rozpakujemy tak myslimy i lekarka mowi ze to bardzo prawdopodobne bo maly jest za duzy. Obawiamy sie czy znajdziemy cos w 2 miesiace i zdazymy:-(Amicizia lubi tę wiadomość
-
Najgorsze są perypetie mieszkaniowe w ciąży. My od lipca próbujemy dostać kredyt na mieszkanie, obecnie od 9 września czekamy na decyzję z pko bp. Niestety sprzedający ma nowego kupca i się umówiliśmy, że przyszły tydzień jest ostatnim kiedy czekamy na decyzję. Jeśli nie będzie to odpuszczamy temat i modlimy się aby teściowa nie zechciała przyjechać w najbliższym czasie
Ponowne starania o mieszkanie rozpoczniemy w nowym roku żeby wziąć udział w programie mieszkanie dla młodych. Jestem załamana, bo myślałam, że od lipca do porodu uda nam się być na swoim ale niestety nie jest nam chyba pisane własne mieszkanie
-
Blueberry co Ty mowisz, ze od 9 wrzesnia czekacie na decyzje z banku!! Strasznie długo!!! Z pko znjaommi ostatnio otrzynali decyzje po 2 dniach!!! Wszyscy byli w szoku, jakos im sie udało tak szybko, na ale u Was to juz 2 miesiace. Może jakiś błąd tam mają, niekompletne dokumenty czy jakies inne COŚ. Szkoda żeby Wam to mieszkanie przedpadłol;/
Ale z drugiej storny ten program MDM to super sprawa jesli nie zalezy Wam na jakims mega duzym mieszkaniu to warto poczekac do stycznia i wtedy działać.
My też przez to stoimy z budową domu bo czekamy do stycznia zeby wtedy dostac pozowlenie i zalapac sie na zwrot Vatu:PWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2013, 17:10
-
Nina ja pdobnie myślę, ze Nienormalna już moze urodziła, tak sie bała tego poroddu a tu pewnie już ma z głowy i odpoczywa PO;))) Miejmy nadzieję
))))
A jeszcze taj sobie myśle jak to jest z tymi wodami jak odchodzą. Wiaodmmo jednym leci więcej drugim mniej, ale chcialabym to móc odroznic od tego moojego lejącego się, mokrego śluzu:P
Amicizia, Twój brzusio jest imponujacy:P:)))) Big one:)))Ale to dobrze w koncu to już praktycznie koniec ciąży:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2013, 17:17