III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja u siebie obstawiam 8 grudnia
w dniu urodzin męża
Justa jak będziesz miała chwilę: mam pytanko nie wiem czy dobrze pamiętam- brałaś fenoterol? Ile dni po odstawieniu urodziłaś?Bo mi leakarz każe barć do 36 tc i się zastanawiam, czy to nie za wcześnie na odstawienie? -
Moni_c wydaję mi się że JUsta do 35 tygodnia brała.
Ale jak będzie mieć czas to na pewno ci odpiszę ,więc chyba trochę trwało nim urodziła. Ale gdy jej kiedyś pytałam.
To mówiła że jedne mogą szybko urodzić po odstawieniu ,a druga może np dopiero po własnym terminie. Różnie bywa z tym lekiem.
Sls.a 3 mam cię za słowo) A jak nie uda się wywróżyć na listopad ,to proszę o grudzień wszystko po 3 grudnia
moni_c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o cholercia NIenormalna 3mamy kciuki!!!!!! Ufff bedziesz miała już dziś z głowy ten cały poród:))))))) I dziecątko przy sobie:))) A mąż super, chce być elgancki:)))
Sla.s przerażasz mnie:D:D:D mnie wywrózylas chyba 37tc czy jakos 37-38 więc trzymam Cię za słowo:D:D:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moni_c wrote:Ja u siebie obstawiam 8 grudnia
w dniu urodzin męża
Justa jak będziesz miała chwilę: mam pytanko nie wiem czy dobrze pamiętam- brałaś fenoterol? Ile dni po odstawieniu urodziłaś?Bo mi leakarz każe barć do 36 tc i się zastanawiam, czy to nie za wcześnie na odstawienie?moni_c lubi tę wiadomość
-
sla.s wrote:Nina czemu dopiero we wtorek Cię do szpitala chcą dać?
Nina82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sla.s wrote:
przed pierwsza ciazą ważyłam 55 kg a przed terazniejszą 65 kg u mnie ten wzrost wagi przez niedoczynnośc tarczycy i hashimoto
w ciazy kazda kobieta ma prawo zgrubnąc w końcu ten maluszek gdzieś musi sie zmiescic
Ale Ty sla s masz zajebistą figurke w ciazy -
sla.s wrote:Nie ma problemu ;oniqa
Sama chciałabym już jechać na porodówkę. Tzn niekoniecznie w tym tygodniu! Ale jakby ten czas już tam minął i był już styczeń to byłoby super
-
michaela- rzeczywiscie spory mój synuś,baardzo się cieszę i jestem o niebo spokojnijsza
Moni- fenoterolu nie można brać dłużej niż do 36tc, gdyż póżniejsze jego branie powoduje,że korzyści są o wiele mniejsze niż skutki uboczne i oddziaływanie na dzidziuisia ( tak mi powiedziało już trzech specjalistów)
sla.s ja też poproszę przepowiednię
michaela lubi tę wiadomość