III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wszystko mnie boli... krzyż miednica... kość przy odbycie.
Czyżby wsxystko mi sie do porodu przygotowywało ???
Macie takie bóle ????
Ps. Pytałam ile czeka sie na wynik GBS ?????
Ja dzis kupilsm 1 pampersy paczke 1 (48sztuk ) 24zl
I paczke 148 sztuk 2 ... 79zl... bd promocje dady tez kupieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 21:48
-
Suzy Lee wrote:Amicizia, jak masz smartfona, to sciagnij sobie aplikacje ze stoperem.
o tym nie pomyslalam, juz M. zagoniłąm do tego bo dalej nie kupil baterii do zegarka.ja tam sie nie znam i jeszcze zle sciagne wiec niech on sie tym zjamie
i ja na prawde chce juz rodzic!!! A tu cisza.... -
no to juz opowiadam bo dopiero wróciłam byłam u rodzinki po wizycie
z mała wszystko ok ma juz 827g niby z wagi wychodzi poród na 14 lutego ale nie przejmuje sie tym bo to sie zmienia, ale martwi mnie to bo rozmawiałam z ginem i powiedział że przy moim cisnieniu w oczach bede mieć cesarke i jak pojade oglądać porodówke to mam porozmawiac z lekarzem i on mi ustali termin porodu i że niby przed porodem będe musiała kilka dni wcześniej juz sie stawic w szpitalu i jak cos to tam leżeć, strasznie jestem podłamana bo liczyłam na poród SN a tu jednak CCNo ale zdrowie ważniejsze
aiwlys lubi tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:Dziewczyny wszystko mnie boli... krzyż miednica... kość przy odbycie.
Macie takie bóle ????
I paczke 148 sztuk 2 ... 79zl... bd promocje dady tez kupie
Może po podróży Cię tak połamało? Mnie tylko pobolewa od czasu do czasu jak na okres, no i co mi doskwiera od dwóch dni, zupełna nowość - ucisk na klatce piersiowej, uczucie okropne, szczególnie jak się położę na plecach, choć coraz częściej odczuwam je w każdej pozycji. Wrażenie jakby synuś był centralnie pod sercem..
Co do GBS to nie wiem ile się czeka,, też miałam wczoraj pobierany, ale u mnie wyniki są na wizycie więc 19.11 na pewno je dostanę -
Lalita2710 wrote:Dziewczyny wszystko mnie boli... krzyż miednica... kość przy odbycie.
Macie takie bóle ????
I paczke 148 sztuk 2 ... 79zl... bd promocje dady tez kupie
Lalita też mam takie bóle. Krzyże, kość udowa najbardziej pobolewają jak własnie wybiore się do sklepu i trochę pochodzę i od razu masakra.
U mnie w Diagnostyce na wynik GBS czeka się 7 dni. Na nfz może i dłużej, nie wiem. -
http://polki.pl/rodzina_ciaza_artykul,10004955.html
dzieki dziewczyny zapytsm jutro jak bd u mnie...
Mam wrazenie Ana ze kosci mi sie rozchodza... ze synek cisnie w dół ale moze mam takie głupie odczucie... niewiem sama Ana...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 22:24
-
Mi sie rana goila po nacieciu dość szybko puki byly szwy z zewnątrz bylo okropnie niewygodnie ale po ich zdjeciu juz z dnia na dzien lepiej bo nic nie ciaglo q potem z czasem,wychodzimy te z środka rozpuszczalne.. Teraz mam bliznę w środku i przy secie jest dość nie przyjemnie..
-
Lalita2710 wrote:Dzieki dziewczyny zapytsm jutro jak bd u mnie...
Mam wrazenie Ana ze kosci mi sie rozchodza... ze synek cisnie w dół ale moze mam takie głupie odczucie... niewiem sama Ana... -
Mnie tez sie ciezko oddycha jak leze na plecach to normalne,bo dziecko jest juz duze,ale czasem na boku tez mam takie dusznosci...zwykle szybko mijaja jak zmienie pozycje.
Dzis pralam i prasowalam reszte ubranek i pieluszek,a potem pol dnia lezalam,bo cos mnie tez krzyz bolal,ale przeszlo;-)
Jutro w koncu ide do fryzjera,bo moje odrosty mnie dobijaja i wygladam jak wiedzma hahaha,w ogole zle wygladam jakos,2 trymestr byl najlepszy:super wlosy,paznokcie,maly brzuch i czlowiek byl soba,a teraz umeczony wielorybek)
-
U mnie paznokcie cały czas w ciąży długasne normalnie jak tipsy:P Nawet niektorzy mnie pytali czy mam tipsy? heheheh A od paru dni łamią mi się i już są krótkawe, śmieje się, że organizm włącznie z paznokciami, przygotowuje się do porodu i do narodzin Brunia - z takimi długimi paznokciami chyba nie dałabym rady się nim bezpiecznie zajmowac:P:P:P
-
A ja budze sie w nocy na plecach i jest mi wygodnie..co jest dziwne bo na prawej stronie spac niemoge bo nie moge oddychac na lewej boli mnie biodro a na plecach jest ok
Lalita organizm sie przygotowuje do porodujeszcze chwila i bedzie po wszystkim.
Nina poczekaj jeszcze chwile to dopiero bedzie wielorybek..moj M mowi na mnie Kruszynka..
Wczoraj zauwazylam jak ciezkie mam piersi jak kamienie normalniehttps://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
, przygotowuje się do porodu i do narodzin Brunia - z takimi długimi paznokciami chyba nie dałabym rady się nim bezpiecznie zajmowac:P:P:P[/QUOTE]
Moj M kazal mi obciac paznokcie jako ze rodzi ze mna nie dziwie mu siechoc zawsze moge mu cos zlamac
xcarolinex, Suzy Lee lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Nina wrote:No dokladnie,cos w tym jest: jak mam dlugie to od razu mi sie lamia...p.s.Ana Twoj M byl w Kubusiu?
Wolę osobiscie podokupować tych parę rzeczy, które zostały bo jakoś mu nie ufam heheheh:) Ale widzę, że do 14 w sobote czynne także spokojnie się wybierzemy (a z Zusu kontroli chyba nie bedzie w weekend:P tak to sie obawiam, że może wpaść bo dał mi gin leżące do wtorku).
-
Ja zawsze mialam krotkue paznokcie jie lubie dlugich. Ale tez teraz pod koniec zaczely robic sie slabe i lamliwe. Wielorybkiem to sue mozna faktycznie pocz na koncowce. Teraz rozumiem jak dziewczyny pisaly ze chca rodzic. Czuje sie dokladnie tak samo. Cwicze. I skacE na pilce a jak ciotka sie polozy to.zabieram meza w obroty. Niech sie wrezce cos rozkreci.
Suzy Lee lubi tę wiadomość
-
Lilka wrote:Moj M kazal mi obciac paznokcie jako ze rodzi ze mna nie dziwie mu sie
choc zawsze moge mu cos zlamac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2013, 22:46