III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana no to dalas mi teraz zagadke...bo ja dzis teraz tego materaca nie widzialam,bo M zawiozl od razu do nowego mieszkanka,nasz tez kosztowal cos 170 zl po rabacie i mial byc kokos lateks,ale moze wlasnie ten lateks nazywa sie pianka lateksowa?!jak moj M wroci,to wypytam go co on kupil,ale mysle,ze i Wy i my mamy te co chcialysmy;-)oby
-
No to pewnie kupiłyśmy ten sam materac. Wyrzuciłam tę ulotkę już do kosza i nie pamiętam jak nazwali tam tę piankę bo to była jakaś pianka coś tam coś tam (za cięzkie wyrazy na mój aktuaalny stan umysłu w ciąży i kurczących się komórek mózgowych:Pw każdym razie słowa lateks tam nie było) ale dopisane pisakiem LATEKS-KOKOS.
MAterac ma ściagany pokrowiec więc odsuneliśmy trochę żeby zoabczyc co jst w srodku ale niestety nie wiem jak wygląda taki lateks. To było coś a'la twardsza "mokra" pianka w kolorze beżowym:P Mam nadzieję, że to lateks:P
-
Suzy Lee wrote:heh...
no zdarzyło mi sie ileś takich akcji juz z Jasiem i z Mikołajem.. przeważnie jak człowiek sie spieszy, jest zaspany albo rozkojarzony 5 cioma rzeczami do zrobienia. Ja przeważnie jak trzymam jego nóżki zgiete na żabkę, to kciukiem przytrzymuje siusaka na jąderkach i jeśli coś poleci, to w dół na pieluchę, ale on czasem tak wierzga nogami,żę ta dupinka cała lata i mi się wszystko wysuwa i przekręca i wtedy takie akcje to pewnik
a potem jeszcze odkładasz do łóżeczka, kłądziesz sie umęczona spać, a za 5 minut słyszysz narastającą czkawkę!
love it...
mój tak pręży nóżki, że nie jestem w stanie tak mu trzymać -
nick nieaktualnyZdarza się, że je pręży, ale to czekam na moment aż sam podkurczy w amoku, bo jak są wyprostowane to i posladki zacisnięte, więc nie mozna nic wytrzeć. Ale przeważnie nie mam z tym problemu. Może Twojego gazy męczą... a raczej na pewno jeśli często się tak pręży. Zresztą... jakmasz tego pdf'a od Kleo Język niemowląt, albo tą książkę w swoich zbiorach to zajrzyj tam na tebele o tym jak rozpoznawac mowe ciała dziecka.
Proponuje przeniesc sie z rozmowa na pielegnacje, żeby tu dziewczynom nie zasmiecac wątku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2013, 22:10
-
Plemniczko ja też nie mam nic z tych rzeczy. Kompletnie nie wiem jak takie coś się odczuwa, bo poza rozpychającą się Kornelcią nie czuję nic
a dzis mała szaleje już totalnie, rozpycha się we wszystkie strony i dość mocno, czasem zaboli. To dla mnie nowość
-
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/886135_570534386353311_544289407_o.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1405041_570535199686563_1258460435_o.jpg
Wpadam tylko na sekundę pochwalić się Zosiową kołyską
Dobrej nocymarzycielka29, ;oniqa, Ana27, yennefer, blueberry lubią tę wiadomość
-
Welurko cudowna kołyska
))
Ja się męcze z kwtarem ropnym i za bardzo nie wiem już jak go zbić. Bardzo zatkanego nosa nie mam no ale... hmm...
Mam 9 kg na plusie ,ale to chyba sam bebzolek
Pod koniec szybciej sie chyba tyje... no ale i wypróżnienia rzadsze ;/
Do poprzedniego tyg to miałam nawet 2 raxy dziennie a teraz raz na 1,5 dnia
Ma ktoś jakiś sposób...
Tak jaj pisałam ja wczoraj sobie zakupilam 2 staniki
Szary bawełniany rozmiar 80 D , a czarny koronkowy 85E...
Niby te same miseczki jak sie jedna do drugiej da a ten E jakis mniejszy.
Kupowalam w H&m... -
Dzien dobry
ja sie melduje w dwupaczku nadal. M. Wlasnie dzisjedzie do limanowej. Wiec nie bedzie go.pol dnia wiec mam nadzieje ze Jas teraz nie.postanowi sie urodzic. Poki co.jic tego jie zapowiada. I juz nie mieszkamy u tamtej ciotki. Wczoraj sie wyprowadzilismy. Znowu pod wplywem kolezanek zaczela robic jakies glupie problemy wujek sie wkurzyl i kazal sie wyprowadzic juz teraz do niego. Jestem po sniadaniu i mam wlasnie trsdycyjne zawroty glowy. Spac dalej
-
Nina mi czarny zwykly gladki tez odstawał po pachami xD ^^ i robił sie buły
Więc wziełam czarny z koronki..
Jakaś wada tego czsrnego gładkiego ?! Haha...
Madzia a co było przyczyna... ?
Powiem wam że moja koleżanka też biedna w sxpitalu córcia ma 1200 g w ok 32 tyg ...
Podejrzrwaja hipotrofie płodu... mówią że z łożyskiem i przeplywem wszystko ok , a dziecko nie riśnie... marteie sie o nią.Nina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny !!!
Kurcze ostatnio co czytam to mamusie z późniejszych terminów niezapowiedzianie się rozpakowują no ale jak trzeba to trzebatrzymam kciuki za te maleństwa.
Ja dzisiaj już w dużo lepszej formie jestem taka ładna pogoda za oknem więc może jakiś spacer po obiadku.
Miłej niedzielki laseczki!!
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny nie wiem czy już pisałam ale byłam w piatek u okulisty po skierowanie na cc z powodu mojego cisnienia w oczach i się okazała że nie mam ciśnienia mam jeszcze raz podejśc na początku roku na ostatnie badanie i jak wyjdzie to mi napisza skierowanie a jak nie to bede rodzić SN. A ja dzisiaj na 2 częśc urodzin jade to tatusia mojego
właśnie dzisiaj ma urodzinki
-
Przespalam cala noc
zasnelam o 10 !! I obudzilam sie niedawno
.
Lalita ja biore zelazo i po nim od razu do kibelka
Z tym.katarem Kochana to bym poszla do lekarza.
Najlepszego dla Malenstwa i Mamusi.oby wszystko skonczylo sie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2013, 10:41
Amicizia lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15