WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ten temat nie byl tu zzakładany tylko na staraczkach dziewczyny prosiły admina o przenirsienie tutaj bo tam się piekło zrobiło:)

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jezu to tak też mozna? A co to znaczy ze sie piekło zrobiło? to juz jest moderator?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 10:13

• Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah ok:) rozumiemy

Mój aparatamnet :
    8a8c0f36c6155ba6med.jpg

Lilka, aiwlys, Ana27, marzycielka29, moni_c, plemniczka, Matylda36, welurka, rubi67, anilorak, Asiulka83, Nina, Blondi22, Perełka, Tinka85 lubią tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • moni_c Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy one przybyły ze staraczek, poczytaj co tam się działo ;)

mc1d28t.png
    zabawa.gif
    20100828580113.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee wrote:
    O jezu to tak też mozna? A co to znaczy ze sie piekło zrobiło? to juz jest moderator?
    Właśnie wczoraj troche poczytalam co to za wątek i fkatycznie dziewczyny, które nie zaszły teraz w ciąże strasznie się tym tematem poruszyły i jakieś kłotnie się zaczeły;/masakra

zsxuot7.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jakis ktoś jest co porządek robi tylko trzeba fo niego napisać:)

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam czasu śledzić staraczek... tu taj siedze jak młodego karmie i jedncozescnie starszy mi głowe zawraca, wiec czytam jak moge, pisze jak mam rekę wolną chociaż jedną... dobra nie chce mi sie wnikac jeszcze w kłotnie tematow z innego ovufriendowego mikrokosmosu

Margotka87, rubi67 lubią tę wiadomość

• Lilka Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok wszystko ok ;) epidural jak najbardziej dostepny ;) yeeeey

rubi67 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie na staraczkach dobijają tematy:
    "Jak zajść w upragnioną ciążę....? Mąż za granicą" taki temat aż prosi się o napisanie: zatrudnij hydraulika.
    "Ola_czeka wróć na plemniczkę" i jedna staraczka wypisuje żeby inna wróciła do innego tematu zamiast pisać wiadomości prywatne.
    i moje ulubione:
    -Starania...prośba o pomoc dla początkującej
    -Potrzebuję waszej pomocy :(
    i tysiące takich tematów.
    Ale Suzy masz racje to wszystko przenosi się tutaj na ciężarne tematy..
    Dobijające jest każdy miesiąc starań osobno, a kiedy zaszłaś tez masz osoby temat.. Przydałby się moderator forum który pousuwałby zbędne tematy. Ale zostawił określone, konkretne i zakaz dodawania nowych i chcesz coś to pytaj w odpowiednim temacie.

Miriam, michaela, aher lubią tę wiadomość

• marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) ja to dzisiaj poszalałam na maxa dopiero podniosłam się z łóżka nawet noc przespałam i tylko jedna wycieczka do WC. :)

Ami mam nadzieję że akcja na dobre się rozkręci i twój malutki uparciuszek w końcu zdecyduje się wyjść do mamy :) trzymam kciuki.

Idę coś przekąsić bo w brzuchu mi burczy na maxa a dziś w planach początek prania ubranek dla małej tak więc będę was podczytywać w między czasie.

Amicizia lubi tę wiadomość

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MArzycielku powodzonka zatem w praniu ciuszków. Ja już mam porpane wszytsko i poprasowane :D:D Wstaję teraz i idę układać rzeczy w torbie do szpitala. Wkładałam tam wszystko co potrzeba ale już nie pamiętam co tam jest, musze posegregować ładnie i dopakować resztę:P Coś mi ten poniedziałek śmierdzi, że będę musiała zostać w szpitalu po ktg, w sumie dobrze by było, mogę rodzić za tydzień:P

AAA i ktoś pisał w temacie o zkaupach, że w Stokrotce jest promocja na pampersy, np. "2" kosztują 47zł - 108 sztuk!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 11:23

zsxuot7.png
  • anilorak Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    X

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2015, 14:05

• michaela Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O choroba Anan faktycznie to juz całkiem realna sprawa 37 38 tydzień przed nami... mi się ciągle wydaje że tyyyle czasu zostało... pokoj małej nie jest tak na prawdę małej potrzebny, więc nie panikuje ze półki nie wiszą czy że jeszcze łóżeczka nie ma - bez tego tez się da - ale chyba w głowie dalej mam niepoukładane jak w tym pokoju że to już trzeba byc gotowym :D

A nowy wątek - dla mie to jest sprawa przegrana bez admina dziewczyny sie z niego nie poprzenoszą, nie policzyłam sobie ze w sumie to już dziewczyny z tego samego miesiąca mają swój wąek i myslałam ze moze zmiana tematu chociaz nie będzie generowała powstawania kolejnych mylących daty porodu/testu ... jesli nie bedzie siły wyższe - admina - to niedługo nie da sie tego bałaganu opanować....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 11:54

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to dziewczynki ja po cieplej kąpieli, mąż mnie wydepilował :P potem jeszcze raz ciepły prysznic i ... chyba nie jad ena konsultacje skurcze dalej mam i są tak co 2-3 minuty :) ale luzik, jak na razie dosc lekkie te w nocy były 10 razy gorsze, to sie zbieramy bo jakby co to i tak do 13 mialam sie tam zgłosic,ale ciesze sie ze jade tam ze skurczami :) wezme moje mobilne wifi wiec postaram sie dac wam znac jak juz mnie przyjma co i jak :) mam nadzieje, ze Jas wreszcie postanowil nas zaszyscic swoim przybyciem :)

to koncze pakowac rzeczy myje zbaki i jedziemy :)

Ana27, marzycielka29, Rucia, michaela, plemniczka, aiwlys, welurka, rubi67, kaaasiaczek_, mirka14, anilorak, Suzy Lee, Asiulka83, aher, Selena, maja2024, blueberry, Blondi22, MamaMadzia, Tinka85 lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Lula_w Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "1".

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:27

Ana27 lubi tę wiadomość

• Lula_w Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:27

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ami trzymam mocno kciuki powodzenia !!!!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ami w końcu o matko ale ten Jasiek upraciuch :D Powodzenia :D

Suzy Lee, Amicizia lubią tę wiadomość

• Ana27 Autorytet

Wysłany: 15 listopada 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michaela wrote:
    O choroba Anan faktycznie to juz całkiem realna sprawa 37 38 tydzień przed nami... mi się ciągle wydaje że tyyyle czasu zostało... pokoj małej nie jest tak na prawdę małej potrzebny, więc nie panikuje ze półki nie wiszą czy że jeszcze łóżeczka nie ma - bez tego tez się da - ale chyba w głowie dalej mam niepoukładane jak w tym pokoju że to już trzeba byc gotowym :D

A nowy wątek - dla mie to jest sprawa przegrana bez admina dziewczyny sie od niego nie odkleją, nie policzyłam sobie ze w sumie to już dziewczyny z tego samego miesiąca mają swój wąek i myslałam ze moze zmiana tematu chociaz nie będzie generowała powstawania kolejnych mylących daty porodu/testu ... jesli nie bedzie siły wyższe - admina - to niedługo nie da sie tego bałaganu opanować!

No właśnie, czas leci michaela teraz:P Jak się dłużył wcześniej, tak teraz już nie chce mi się wierzyć, że lada dzień może się coś ruszyc:D Ale jestem podekscytowana, już nie mogę się doczekać małego Brunia, zacałuje go całego normalnie mua mua mua:))))))

A co do tego wątku listopadowych mam to fkatycznie, ziewcyzny chętne na to żeby zamieszania nie robić, ale już się widać tak zżyły ze sobą, że bez sensu żeby skasowały ten temat i zaczely od poczatku udzielać sie np w 1 trym. No ale to już wina jesli czyjasz to tylko tego, ze nie ma tu admina.

michaela, rubi67 lubią tę wiadomość

zsxuot7.png

Wysłany: 15 listopada 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie sprawdziłam że jestem 30 na liście do porodu o matko jak to leci jeszcze nie tak dawno a byłam 50 .

‹‹ 747 748 749 750 751 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ