III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Suzy Lee wrote:O jezu to tak też mozna? A co to znaczy ze sie piekło zrobiło? to juz jest moderator?
-
nick nieaktualnyNie mam czasu śledzić staraczek... tu taj siedze jak młodego karmie i jedncozescnie starszy mi głowe zawraca, wiec czytam jak moge, pisze jak mam rekę wolną chociaż jedną... dobra nie chce mi sie wnikac jeszcze w kłotnie tematow z innego ovufriendowego mikrokosmosu
Margotka87, rubi67 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie na staraczkach dobijają tematy:
"Jak zajść w upragnioną ciążę....? Mąż za granicą" taki temat aż prosi się o napisanie: zatrudnij hydraulika.
"Ola_czeka wróć na plemniczkę" i jedna staraczka wypisuje żeby inna wróciła do innego tematu zamiast pisać wiadomości prywatne.
i moje ulubione:
-Starania...prośba o pomoc dla początkującej
-Potrzebuję waszej pomocy
i tysiące takich tematów.
Ale Suzy masz racje to wszystko przenosi się tutaj na ciężarne tematy..
Dobijające jest każdy miesiąc starań osobno, a kiedy zaszłaś tez masz osoby temat.. Przydałby się moderator forum który pousuwałby zbędne tematy. Ale zostawił określone, konkretne i zakaz dodawania nowych i chcesz coś to pytaj w odpowiednim temacie.Miriam, michaela, aher lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
ja to dzisiaj poszalałam na maxa dopiero podniosłam się z łóżka nawet noc przespałam i tylko jedna wycieczka do WC.
Ami mam nadzieję że akcja na dobre się rozkręci i twój malutki uparciuszek w końcu zdecyduje się wyjść do mamytrzymam kciuki.
Idę coś przekąsić bo w brzuchu mi burczy na maxa a dziś w planach początek prania ubranek dla małej tak więc będę was podczytywać w między czasie.Amicizia lubi tę wiadomość
-
MArzycielku powodzonka zatem w praniu ciuszków. Ja już mam porpane wszytsko i poprasowane
:D Wstaję teraz i idę układać rzeczy w torbie do szpitala. Wkładałam tam wszystko co potrzeba ale już nie pamiętam co tam jest, musze posegregować ładnie i dopakować resztę
Coś mi ten poniedziałek śmierdzi, że będę musiała zostać w szpitalu po ktg, w sumie dobrze by było, mogę rodzić za tydzień
AAA i ktoś pisał w temacie o zkaupach, że w Stokrotce jest promocja na pampersy, np. "2" kosztują 47zł - 108 sztuk!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 11:23
-
O choroba Anan faktycznie to juz całkiem realna sprawa 37 38 tydzień przed nami... mi się ciągle wydaje że tyyyle czasu zostało... pokoj małej nie jest tak na prawdę małej potrzebny, więc nie panikuje ze półki nie wiszą czy że jeszcze łóżeczka nie ma - bez tego tez się da - ale chyba w głowie dalej mam niepoukładane jak w tym pokoju że to już trzeba byc gotowym
A nowy wątek - dla mie to jest sprawa przegrana bez admina dziewczyny sie z niego nie poprzenoszą, nie policzyłam sobie ze w sumie to już dziewczyny z tego samego miesiąca mają swój wąek i myslałam ze moze zmiana tematu chociaz nie będzie generowała powstawania kolejnych mylących daty porodu/testu ... jesli nie bedzie siły wyższe - admina - to niedługo nie da sie tego bałaganu opanować....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2013, 11:54
-
to dziewczynki ja po cieplej kąpieli, mąż mnie wydepilował
potem jeszcze raz ciepły prysznic i ... chyba nie jad ena konsultacje skurcze dalej mam i są tak co 2-3 minuty
ale luzik, jak na razie dosc lekkie te w nocy były 10 razy gorsze, to sie zbieramy bo jakby co to i tak do 13 mialam sie tam zgłosic,ale ciesze sie ze jade tam ze skurczami
wezme moje mobilne wifi wiec postaram sie dac wam znac jak juz mnie przyjma co i jak
mam nadzieje, ze Jas wreszcie postanowil nas zaszyscic swoim przybyciem
to koncze pakowac rzeczy myje zbaki i jedziemyAna27, marzycielka29, Rucia, michaela, plemniczka, aiwlys, welurka, rubi67, kaaasiaczek_, mirka14, anilorak, Suzy Lee, Asiulka83, aher, Selena, maja2024, blueberry, Blondi22, MamaMadzia, Tinka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
michaela wrote:O choroba Anan faktycznie to juz całkiem realna sprawa 37 38 tydzień przed nami... mi się ciągle wydaje że tyyyle czasu zostało... pokoj małej nie jest tak na prawdę małej potrzebny, więc nie panikuje ze półki nie wiszą czy że jeszcze łóżeczka nie ma - bez tego tez się da - ale chyba w głowie dalej mam niepoukładane jak w tym pokoju że to już trzeba byc gotowym
A nowy wątek - dla mie to jest sprawa przegrana bez admina dziewczyny sie od niego nie odkleją, nie policzyłam sobie ze w sumie to już dziewczyny z tego samego miesiąca mają swój wąek i myslałam ze moze zmiana tematu chociaz nie będzie generowała powstawania kolejnych mylących daty porodu/testu ... jesli nie bedzie siły wyższe - admina - to niedługo nie da sie tego bałaganu opanować!
No właśnie, czas leci michaela teraz:P Jak się dłużył wcześniej, tak teraz już nie chce mi się wierzyć, że lada dzień może się coś ruszyc:D Ale jestem podekscytowana, już nie mogę się doczekać małego Brunia, zacałuje go całego normalnie mua mua mua:))))))
A co do tego wątku listopadowych mam to fkatycznie, ziewcyzny chętne na to żeby zamieszania nie robić, ale już się widać tak zżyły ze sobą, że bez sensu żeby skasowały ten temat i zaczely od poczatku udzielać sie np w 1 trym. No ale to już wina jesli czyjasz to tylko tego, ze nie ma tu admina.
michaela, rubi67 lubią tę wiadomość