WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • aher Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita pięknie wyglądasz, kącik dla synka też ładny :) Ja praktycznie nie mam zdjęć w ciąży, muszę nadrobić jak ogarniemy się z remontem bo to zawsze pamiątka :)

m3sx3e3ksd1nt9wx.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aher koniecznie warto sobie coś zrobić na pamiątkę :)
    Ja mam dużo zdjęć samego brzucha i parę fot w różnym etapie całościowym ,człowiek się zmienia:) I warto kiedyś powspominać jaki słoniczek był:)

My dziś na obiad pierożki z mięsem ,objadłam się jak prosiak...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2013, 13:54

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita wyglądasz przepięknie w ciąży :) a i pokoik synusia super urządzony :). Ja nie mam zgagi na szczęscie bo brzuch mam bardzo nisko od poczatku...

Ami to odpoczywaj, a Jaś niech juz wreszcie wyłazi :)

Amicizia lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dzisiaj nie wiem sama co mam ze sobą zrobić cały dzień aż do wieczorka będziemy z synkiem sami w sumie posprzątałam obiadek już zjedliśmy i co dalej może do kina się wybierzemy choć mnie się tez nie bardzo chce.

Lalita wyglądasz bardzo ładnie a i brzuszek śliczny :) no musisz się nacieszyc nim bo termin coraz bliżej :).

Ja wam powiem że też pewnie będę tęsknić za swoim brzuszkiem ale też tęsknię za wcześniejszym stanem same rozumiecie co mam na mysli wskoczyć w jeanski ubrać się tak żeby poczuć się bardziej kobieco tak dla samej siebie nawet mąż ostatnio pytał czy mam zamiar nosić dalej kolczyk w pępku więc na pewno do niego będę chciała wrócić i dużo by tu wypisywać.
    Tak jak teraz czuję się jak emerytka 70 letnia tu mnie szczyka tam mnie boli ruszam się jak słonik a o zwinności nie wspomnę no ale wiem ze to są uroki ciąży teraz im bliżej do porodu to już bym chciała być po i cieszyć się naszym małym szczęściem.

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ja wam powiem tyle nam kobietą się nie dogodzi:P

Bo tu chcemy być w ciąży ,a z drugiej strony seksi fleksi;P

Jedna chce mieć proste włosy druga kręcone. Trzecia ma kolor blond ,chce zmiany ,ale lubi swój kolor i tak już jest.

Dzięki Kopciuszku:)

Marzycielko ja zastanawiam się nad kolczykiem czy wrócę.
    Zobaczymy jak brzuch będzie wyglądał.

Może jakiś taki malutki sobie kupie. O ile będzie dało się przebić bo mogło zarosnąć ,a ja na siłe wbijać nie będe...

dqprepoku4out2uw.png

• marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano własnie my kobitki takie jesteśmy ale cały nasz urok w tym wszystkim ale to przecież całkiem normalne ja zawsze lubiłam jakieś zmiany choćby najmniejsze ale zawsze i zaraz lepsze samopoczucie :).

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blueberry wrote:
    Mój synuś coś mało aktywny od wczoraj :( Mało się rusza, w sumie prawie wcale. Tylko raz czkawkę miał wczoraj po południu. Jakoś mnie niepokoi jego zachowanie :/

Na spokojnie, na pewno synuś zbiera siły przed porodem. Mój też ostatnimi czasy mega spkojny, gin też mówił, że teraz odczuwalne ruchy dziecka to takie przeciąganie, pełzanie jakby więc może przyzwyczaiłaś sie do kopania ale niestety już mały nie ma miejsca, tam w śrdoku na pewno rusza główka rączkami delikatnie ale nawet tego nie czujesz.

zsxuot7.png
  • aher Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kocham swój brzuszek i cieszę, ze swojego stanu ale czuję się podobnie jak Ty Marzycielko hehe :D Dbam o siebie i z reguły słyszę komplementy ale mam tylko kilka ciuchów na zmianę i mnie już to nudzi, no tego kondycja kiepska i totalny brak gracji - ciągle coś tłukę, rozlewam, upuszczam...

Ja kolczyka w pępku już nie noszę od kilku lat i za nic się nie chce zarosnąć, a teraz w trakcie ciąży ten fałd skóry tak się naciągnął, że poszły rozstępy na nim :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2013, 14:10

m3sx3e3ksd1nt9wx.png
  • magdziunia111123 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my kobiety to chyba wszystkie tak juz mamy. staramy sie i cieszymy ze w ciazy. kocham to dziecko bardzo sie ciesze i ten brzuszek sprawia mi radosc ale jednoczesnie czuje sie jak slon ciezko sie podniesc np siedzac w wannie ktora mam bardzo waska musze wolac meza zeby mi pomogl wyjsc bo nie dam rady sama i to sprawia ze jest mi przykro nie czuje sie seksowna a moj maz patrzy na mnie juz inaczej chociaz on uwaza ze nie. mimo wszystko ja juz sie czuje jak dojna krowa

aiwlys lubi tę wiadomość

jd7r1di.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Długo się pocieszyłam:(

Znów zgaga wróciła;/ migdały mleko nic nie pomaga...
    Zjadałabym coś słodkiego ,ale gdyby co cokolwiek zjadła to zgaga pochłonęłaby mnie już chyba bez reszty...

dqprepoku4out2uw.png

• Lilka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita ja mam ciagle mega mega zgagi :( niewazne co zjem i czy w ogole bo budze sie rano ze zgaga.
    postanowilam isc na te impreze firmowa..korzystam poki moge to w sumie ostatnia okazja :)

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • michaela Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blueberry wrote:
    Mój synuś coś mało aktywny od wczoraj :( Mało się rusza, w sumie prawie wcale. Tylko raz czkawkę miał wczoraj po południu. Jakoś mnie niepokoi jego zachowanie :/

Co do suwaczka to ja swój ustawiłam wg OM
    Zjedz coś kwaśniego - u mnie po andarynkach/ grejfrutach istne szaleństwo, nawet w najcichszy dzień.

blueberry lubi tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CO o tym sądzicie?

86c2bfd6ff3b9e4amed.jpg

Asiulka83, plemniczka lubią tę wiadomość

• michaela Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita - pięknie jak zawsze!

Ja wróciłam ze spotkania z położna przeszczęśliwa - dokładnie rozumie o co mi chodzi. Mogłabym nawet dzisiaj rodzić, gdyby nie klka badań do uzupełnienia i kilka zadań do wykonania przed - i uwaga w tym szpitalu czuję sie pewnie i dobrze! Stał sie cud! :D

Suzy Lee, Lalita2710, Lilka, Ana27, Amicizia lubią tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• michaela Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee wrote:
    CO o tym sądzicie?

86c2bfd6ff3b9e4amed.jpg

wooow dziecko nalało ludwia do zmywarki?:D

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2013, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AHAHAHAAAAaa.... doooobre... taak taaak DZIECKO... ale to NAJWIĘKSZE z trójki ;P hihihi

Zawstydził się, ale tez zaśmiał ze mną jak mu przeczytałam Twój komentarz :D:D:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2013, 18:27

michaela, Lula_w, rubi67, blueberry, MamaMadzia lubią tę wiadomość

• madzia123 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahahahahahaah dobre dobre grunt do dobrze wymyć:P:P:P w płynie.No co pewnie zaschnięte były po kolacji:):):)

relg3e5ejwatx9hx.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzy Lee wrote:
    AHAHAHAAAAaa.... doooobre... taak taaak DZIECKO... ale to NAJWIĘKSZE z trójki ;P hihihi

Zawstydził się, ale tez zaśmiał ze mną jak mu przeczytałam Twój komentarz :D:D:D

O HAHA, NIE MARTW SIĘ, mój A. pewnie zrobił by to samo :D

Suzy mój pies statnio oszalał - nie chce wychodzic na spacery bo przed koza w której palimy jest fajnie ciepło, jak mąz przychodzi ze smycza i obrożą to ten głupek zaczyna uciekać po pokoju i wtyka łeb pod fotele albo caly za mnie się chowa (na tyle na ie to możliwe) znowu cyrk w domu mąz dzwoni do drzwi ja udaje że przyjechali znajomi z psem ktorego nasz uwielbia żeby ten wstał i zszedł na dół.... pytanie kied połapie sie że go nabieramy i przestanie reagowac na dzwonek do drzwi ...

Suzy Lee, ;oniqa lubią tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 listopada 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twoj pies to moj idol jeśli chodzi o poprawianie humoru :D

michaela lubi tę wiadomość

• Nina Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    michaela wrote:
    Lalita - pięknie jak zawsze!

Ja wróciłam ze spotkania z położna przeszczęśliwa - dokładnie rozumie o co mi chodzi. Mogłabym nawet dzisiaj rodzić, gdyby nie klka badań do uzupełnienia i kilka zadań do wykonania przed - i uwaga w tym szpitalu czuję sie pewnie i dobrze! Stał sie cud! :D
    A który to szpital wybrałaś? super, ze poczułaś spokój, teraz takim nastawieniem poród będzie przyjemnością:-)

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
‹‹ 755 756 757 758 759 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ