III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
RyNina wrote:A który to szpital wybrałaś? super, ze poczułaś spokój, teraz takim nastawieniem poród będzie przyjemnością
Rydygiera. Podobało mi się co o nim pisała yennefer, o i zrobiłam 2 wizyty tam no i połozna o która mi chodziło okazało się że tam pracuje, też w trakcie dni otwartych bardzo fajna kobieta nas oprowadzała więc coraz bardziej sie upewniałam, że to jest to miejsce.
Nina lubi tę wiadomość
-
Ok laski zmykam na impreze
na godzinke co prawda
ale normalnie nawet perfum uzylam
na codzien przyprawiaja mnie o zgage i bol glowy
a maz szaleje w kuchni robiac bigos..pojawie sie pewnie pozniej
Lalita2710 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
My dopiero zjedliśmy kolację jednak wybraliśmy się z synkiem do kina i powiem wam że warto było trochę humor mi się poprawił
.
Fakt że dzisiaj tu cisza ale zawsze w weekend mamusie spędzają wieczorki z mężami lub znajomymi. Ja jestem padnięta na maxa i nie mam siły na nic chwilkę się pokręcę po domku i wskakuje do łózka.
-
Hej dziewczyny;)
U mnie od 16.30 do 20.30 byli znajomi więc przerwa w pisaniu;P
Koleżanka w 32 tygodniu jest;)
Posiedzieliśmy pogadaliśmy... pytam się jej widziałaś poród
a ona no na TLCa ja haha ja mówie to pokaże ci prawdziwy
Pokazałam jej filmiki na yt z porodu węgierskiego i z porodu w rzece...
Była w szoku:D i mówi że bd jej się śnić:p
Suzy:D udany twój mąż -
nick nieaktualny
-
My dalej w dwupaczku. Na ktg zapisaly sie ladne skurcze ale szyjka bez zmian. Jutro przenosza mnie.na porodowke i wywolywanie porodu nsjpierw.balonik itd. Oczywiscie jesli.nie stanie sie cud, bo szyjka i.skurcze moga mnie jeszcze niezle zaskoczyc to.ide spac przed dluga.i ciezka.niedziela.
-
Ana27 wrote:Na spokojnie, na pewno synuś zbiera siły przed porodem. Mój też ostatnimi czasy mega spkojny, gin też mówił, że teraz odczuwalne ruchy dziecka to takie przeciąganie, pełzanie jakby więc może przyzwyczaiłaś sie do kopania ale niestety już mały nie ma miejsca, tam w śrdoku na pewno rusza główka rączkami delikatnie ale nawet tego nie czujesz.
Wieczorem wzięło nas na sprzątanie, włączyliśmy sobie muzyczkę i od razu mały zaczął mi nogą wymachiwać (chyba lubi muzykę). On już nie kopie, ale przyzwyczaił mnie, że z prawej strony mi nóżkę wypychaChyba miał gorszy dzień wczoraj i dziś, zresztą pogoda nie napawa optymizmem heh
Ale już jestem spokojna. A po południu jak napisałam tamtego posta kazałam mężowi ucho do brzucha przyłożyć i on z całą pewnością stwierdził, że mały w środku buszuje heh
Ana27, michaela, aher lubią tę wiadomość
-
michaela wrote:Zjedz coś kwaśniego - u mnie po andarynkach/ grejfrutach istne szaleństwo, nawet w najcichszy dzień.
Zjadłam wtedy garść twixów mini, wypiłam cole, zjadłam winogrona i mandarynki i nic na niego nie zadziałało. Chyba mocno spał bo teraz szaleje, nadrabia zaległościmichaela lubi tę wiadomość
-
Mój znowu, jak to w nocy, tak wariuje, ze masakra, aż się boje o co chodzi. Brzuch mi faluje , jakieś części jego nóg uwypuklaja się z każdej strony, wygląda to jak jakis buszujący krecik. Za mało aktywny-strach, za bardzo aktywny-strach - paranoja. Chce już urodzić
michaela, rubi67 lubią tę wiadomość
-
Ana27 wrote:Amicizia no może się uda wkońcu jakoś samo pojdzie w nocy:)
Hmm co to jest ten balonik?Ana27 lubi tę wiadomość
-
Jestem juz na porodowce ale nie urodzilam w nocy ale.lapianie skurcze. Na razie zrobilii.lewatywe i czekam bo.ma byc ktg. Jestem.glodna i spac mi.sie chce.
A ten balonik to tak jal.kichaela pisze ma za zadanie otworzyc szyjke itd. Potem jesli jie ma skurczy daja oksytocyne w kroplowce, nie odwrotnue.bo.przy zamknietej sxyjce.byloby to.mega.bolesne i bez sensu. Mam stracha i.sie zastanawiam czy jue za sxybko.ja wywolywanie, ale. Moze moja podswiafomosc blokuje akcje.porodowa a teraz maja czas zeby spokojnie wywolac. Porod sn a nie sxybko czy cesarka.bo.cos z malym nie tak...ale mam takie mieszane uczucia...Suzy Lee, plemniczka, Ana27 lubią tę wiadomość
-
Ami, nie zastanawiaj sie juz nad tym, jest plan działania, rozluznij sie,lekka stymulacja i wszystko gładko pójdzie, ile to po terminie? kilka dni? tydzień?
rozbroiłaś mnie ta kichaela:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 07:19
Suzy Lee lubi tę wiadomość