III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
welurka wrote:DZien dobry
Ami czekamy czekamy także niech Jasiu juz opuszcza swoje m1
u mnie pogoda do dupy ...ponuroo.... wczoraj po długich dyskusjach i namysłaxch kupiliśmy wkońcu aparat taki którego nie braliśmy pod uwagę, bo małż jak zwykle chciał super eksta sprzęciol za niewiadomo ile ja chciałam sie zamknąć w prtzedziale 500 zł. bo znam siebie i wiem ze połowy funkcji drogiego aparatu wogóle nie zauwaze i nie wykorzystam tak więc przekonałam małża i mamy samsunga WB 150F
http://allegro.pl/aparat-cyfrowy-samsung-wb150f-black-8gb-etui-i3695260534.htmlwelurka lubi tę wiadomość
-
A u nas skurcze sie pojawily
nie liczymy jeszcze w jakiej odlegl i ile trwaja ale bylo ich kilka
ide wziasc prysznic
moze mina
aiwlys, justa24, Lalita2710, xcarolinex lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Ana27 wrote:Witam,w ten piekny i słoneczny dzien:)) Pięknie jestt:) Mogłabym dziś urodzić
Dzięki za wwyjasnienie def. tego "balonika", fkatycznie było coś takiego ale nie utkwiło mi w pamięci, może się obeejdzie u mnie bez:P
Uwielbiam Twoje podejście Ana!
Ana27 lubi tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:I wiecie co wracajac do suwaczków ja mam ustawiony na 5-6 grudnia.
Ale według miesiączki termin mam na 10 grudnia a jakbym miała rodzić po terminie może być to 17 grudnia. (Bo wkońcu do 7 dni)
A wam jak wychodzi wkońcu termin ostateczny ???
Lalita, liczy się termin wpisany w karcie ciąży:) Jeśli masz wpisany 10 grudnia to jeśli nic się nie bedzie działo to wywoływać będą u Ciebie jakoś 5-7dni po terminie.
u mnie też wg OM która miałam w lutym, wychodzi termin 4.12. ale po tych moich początkwych "przejściach", dziecko rosło wolniej niż powinno na początku i stąd termin na 13.12 wg USG, tak mam wspiane w karcie i gdyby nic się nie działo to sszpital dopiero 18.12. Choć wtedy Brunio dobiłby chyba do 5kg:P Więc niech się zbiera do wyjścia:)
Wczoraj jak mnie pobbolewaały pachwiny strasznie - pewnie jakoś napierał główką jak do wyjścia, to strasznie się ciszyłam i mówiłam mu żeby napierał dalej:P Mimo tego bolu:P Ale niestety wtedy przestał! Eh:P -
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki, wlasnie was nadrobilam
Lalita, ja kocham choinkitez myslalm o tym zeby wczesniej ubrac hihi.
Lilka, no raczej jestes za w ciazy na imprezy, ja mialam wczoraj strasznego lenia, ale dzis od rana wpadlam w jakis trans sprzatania - jak zwykle kiedy jest swieto albo niedziela ;/
Ami, kochana, dzis juz Jasiu bedzie z namiTrzymam kciuki ! I czekam na dobre wiesci !
Ja pojde jeszcze nastawie ciuszki dla Laurencji, bo dostalam kilka sztuk
W ogole mam jakis swietny humor, nie wiedzac czemu...Lalita2710 lubi tę wiadomość
-
Witam w niedzielę
Welurka mam do Ciebie pytanko: chyba Ty masz wózek Astona prwada? Przynajmniej tak obczaiłam ze zdjęćWiesz jak się odblokowuje przednie koła by były skrętne? Bo w instrukcji nic nie ma a już grzebie przy tym wózku tyle, że mnie zaczyna denerwować i nie znalazłam sposobu
Z góry dzięki za odp
Ja wg OM mam termin na 31 grudnia a wg USG 2 tyg wcześniej, ale i tak obstawiam 8 grudnia ze względu na brak możliwości kontynuowania faszerowania się fenoterolem. -
hej, hej, a mi się źle spało, nie wiem jak się ułożyć, kark mnie boli, ale to tyle marudzenia:-) wysłałam męża do sklepu po większe zakupy, bo w lodówce tylko światło hehe, a mnie już meczą te wyprawy po hipermarketach i za bardzo nie mam wskazane...ale może na jakiś mały spacerek wypełznę z domu, bo już oszaleję!
Ami oby się ładnie rozkręciło po oksytocynie!
Lilka tak wczoraj zabalowałaś, że dziś skurcze? hehe, może coś i u Ciebie się rozkręci? -
lilka to pewnie już się zaczęło
u mnie skurcze zaczęły sie w nocy w sobote pózniej wyciszyły i pozniej wróciły w nocy z niedzieli na poniedzialek a synka urodziłam właśnie w poniedziałek,i też podobnie jak Ty..ja byłam wtedy w 39 tyg i 4 dniuLilka lubi tę wiadomość
-
Hehe Nina
moze cos w tym jest bylam ok 2 h na imprezie zeby zobaczyc moje mordy kochane
maz mi jojczyl zeby isc bo to ostatnia okazja hihi
och mogloby sie juz zaczac
Ami trzymaj sie dzielnie
Nina lubi tę wiadomość
-
O Tobie Justa wlasnie myslalam ze mam podobnie Kochana
Ami tez miala skurcze i Jasiu uparciuch nadal w brzuszku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 12:49
justa24 lubi tę wiadomość
-
Dziwcyzny a takie pytanie, moze sie orientujecie:
Jak koleżanka brała Dupka na wywołaanie okressu bo coś nie mogła dostać i miała ggo brac 10 dni, a dziś dostala wlasnie okres (po 9 dniach) to juz nie musi go brac te pełne 10 ddni? Jak i tak juz dostala ten okres? -
Ana27 wrote:Dziwcyzny a takie pytanie, moze sie orientujecie:
Jak koleżanka brała Dupka na wywołaanie okressu bo coś nie mogła dostać i miała ggo brac 10 dni, a dziś dostala wlasnie okres (po 9 dniach) to juz nie musi go brac te pełne 10 ddni? Jak i tak juz dostala ten okres?
Ja też swojego czasu brałam, skoro dostała już, to niech nie bierze:-)Ana27 lubi tę wiadomość
-
Lilka wrote:O Tobie Justa wlasnie myslalam ze mam podobnie Kochana
Ami tez miala skurcze i Jasiu uparciuch nadal w brzuszku
Lilka lubi tę wiadomość
-
Lalita nie sa jakos specjalnie bolesne tylko nieprzyjemne czujesz jak Ci sie spina brzucho i troche to przypomina bol okresowy az skurcz przejdzie.ale bardziej czuje spinanie taki ucisk i musze do lazienki
zmienil mi sie tez zapach..tzn czuje zapach skory mojego M ktory mi sie bardzo podoba hyhy a on moei ze ja tez pachne inaczejWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 15:03