WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • rubi67 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rowniez potwierdzam, ze Pamietnik to piekny film ;)

Lilka, ja takie skurcze mialam kilka dni temu plus jakas maz mi wyplywala :P
    A teraz nic, tez bym chciala juz, ale czuje ze u mnie to potrwa jak i u Amicizi ;/
    Na pewno urodzisz pierwsza :)

kjmnp07wv7btz8gg.png
    w57vtqyw3stplbvj.png

• rubi67 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis slabo Laurencje czuje, popukalam do niej to mi tylek wypiela, ale wcale sie dzis nie wierci, nie przekreca, czasem cos glowa ruszy ;/

pasia27 lubi tę wiadomość

kjmnp07wv7btz8gg.png
    w57vtqyw3stplbvj.png

• Lilka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez czuje ze to potrwa Rubi :)
    A moze urodzimy tego samego dnia :) w koncu termin mamy obie na 21 :)

rubi67 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj Maks tak mnie kopnal wczoraj w pecherz ze zobaczylam gwiazdy.nic przyjemnego zabolalo jak jasna cholera..potem powtorzyl to jeszcze 2 razy.tak jak pisala Michaela jak zjem owoc cytrusowy mlody chce wyskoczyc :)

rubi67 lubi tę wiadomość

• rubi67 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, fajnie by bylo Lilka ;) A moze akurat hihi :D
    Mnie Laura nie kopie bolesnie, kiedys mi znajoma powiedziala " Jeszcze bedziesz miala dosyc ruchow pod koniec ciazy jak zobaczysz jakie to bolesne " no i nie mam dosyc, ciagle mi malo ...

Lilka, Ana27 lubią tę wiadomość

kjmnp07wv7btz8gg.png
    w57vtqyw3stplbvj.png

• Lilka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maly tez jest delikatny :) oprocz tego wczoraj :) niemoge sie doczekac kiedy go zobacze..jak wyglada :) dla mnie to wciaz Kosmos.mam nadzieje ze bedzie mial M usta :) M ma bardzo seksowne usta hihi

Lalita2710, pasia27, rubi67 lubią tę wiadomość

• welurka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni_c ja mam wózek tako captiva wiec niestety nie pomogę

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • welurka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka trzymam kcikuki żeby się rozkręciło :)

ja bym chciała żeby moja Zosia własnie miała usta po małzu on ma takie ładne pełne :)

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bym chciała żeby synuś miał oczy po mnie :D

W ogóle wicie tak jestem ciekawa jakie ma oczy i włosy :D że ,,obryzam " paznokcie wijąc się jaki jest ta ciekawość zżera mnie od środka;))

pasia27 lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita, na pewno odziedziczy po Tobie oczy i włosy, wydają się posiadać gen dominujący:D Masz mocno wyraziste zarówno oczy, jak i włosy więc synuś z ciemnymi włoskami sie juz pewnie urodzi:)

A mój Brunio jak przystało na tę godzinę zaczyna zbierać siły na wierzganie :P:P:P Złapał swój rytm chłopak. A niech rozpycha się, moze przebije niedługo worek owodniowy i się zacznie:)))

rubi67 lubi tę wiadomość

zsxuot7.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama ma ciemna karnacje dziadek tez mial ciemna babcia i siostra M tez maja ciemna.ja i M mamy jasna :) ale kto wie moze M odziedziczy po dziadkach karnacje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 21:07

• Kropka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja wczoraj urodziłam chłopczyka 2755. Miałam wywoływany poród, zaczęły mi się skurcze małe rozwarcie ale tętno maluszka spadło, więc zrobili mi cesarkę. Więc w sobotę nad ranem o 3.10 zostałam szczęśliwą mamą :) A dziś już wypisali mnie ze szpitala i jestem w domku :)

Amicizia trzymaj się i dwaj nam tu dobre wieści :)

Lalita2710, moni_c, michaela, Nina, MamaMadzia, Lula_w, Lilka, m_f, aiwlys, aher, Ana27, justa24, Asiulka83, Kleopatra, ;oniqa, Matylda36, blueberry, plemniczka, HOPE83, anilorak, pasia27, rubi67, marzycielka29, Blondi22, Tinka85, Amicizia lubią tę wiadomość

f2wl8iikvmjqq5fe.png
    zem3iei3ovaf51qt.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana ja mam włosy ciemny blond /jasny brąz :P bo tak to farbuję na czekoladę ,albo jasny ciepły brąz fakt gęste bardzo... ale mąż też ma gęste i on ma naturalnie czarne więc włosy mam nadzieję że po nim będzie miał:P

No z tymi genami to różnie może być... Bo przecież dużo (moich znajomych rodzina) np brunet brunetka (naturalni) dziecko jasny blond ( już 2 pary takie znam )
    Więc wiesz różnie może być;)

Oczy mogą być genem dominującym u mnie w rodzinie bo ja niebieskie ,moja mama (jej mama) ,mój tata (jego mama) i tata...
    Ale ogólnie oczy niebieskie nie są w genetyce genem dominującym ,a recesywnym. Mąż oczy ma takie ni to brąz ni to szary więc też nie ma genu dominującego... :P
    Często w takich przypadkach decyduję geny przodków ,tak jak pisze Lilka
    dotyczące karnacji.

Kropka kochana Gratulacje :* Najważniejsze że jesteś już z synusiem w domku:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 21:21

Kropka lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

• michaela Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka gratulacje!!

Ana wariacie:D niech sie jeszcze chłopak mama nacieszy:D

Dla mnie to tak w sam raz jeszcze - dzisiaj wyprasowałam kolejną partie ubranek tym razem 62-68 rozmiary, skręciłam szufladownik i poukładałam je, zapadła decyzja gdzi przykręcamy półki, jutro tato przywiezie jakieś łóżeczko które chcielibyśmy przerobić na dostawke do łóżka, zbieram muzykę do porodu i relaksacyjne rzeczy - termofor i takie pierdoły - w przyszłym tygodniu badania, musze tez poprawić wyniki krwi, oj ja potrzebuję jeszcze tyh 4 tygodni organizacyjniei to bedzie tak w sam raz:)

Kropka, pasia27 lubią tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2013, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka serdeczne gratulację! :)
    Ami współczuje Ci takiego czekania ale później gdy już Maluszka będziesz miała przy sobie zapomnisz o tej męczarni :)

pasia27, Kropka, Amicizia lubią tę wiadomość

• Ana27 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka gratulacje!!!:)))

Michaela, ja już mam w sumie gotowe to co jest najważniejsze, wywietrzone, wyprane, wyprasowane, popakowane:P:P Także ejstem już gotowa, a nie chcialabym czekac tych 4 tygodni bo obawiam się, że Bruno już tak urośnie, że będę mieć ciężko z porodem naturalnym.
    Jutro moje pierwsze KTG, czuje jakby to był jakiś decydujący dzień, nie wiem, może wyjść dużo rzeczy,dlatego dziś dopiełam torebe do szpitala praktycznie na ostatni guzik:)))

michaela, pasia27, Kropka lubią tę wiadomość

zsxuot7.png
  • welurka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kropka moje gratulacje :) ale Was szybciutko wypisali :)

Lalita ja też juz umieram z ciekawości jaka Zosia będzie, do kogo podobna i czy ładna czy nie hahah :P

Dziewczyny pozarłam przed chwilą paczke chipsów i teraz mnie dręczą wyrzuty sumienia :( nie dośc ze nie zdrowe to jeszcze dupa rośnie :(

pasia27, marzycielka29, Kropka lubią tę wiadomość

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Welurka na pewnoe będzie ładna po mamusi:))

Ja zjadłam 5 kawałków ciasta od męża...:D i kolacje:P więc wiesz;D
    też mam wyrzuty sumienia ,ale było pyszne dalej bym zjadła :P

welurka, Lula_w, pasia27 lubią tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

• michaela Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana zazdroszcze tego stanu gotowości, przede wszystkim psychicznej, ale ja już tuz tuz za moment tez czuję że będę, w tym tygodniu USG i dowiem sie ile panna waży...

Ana27 lubi tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• welurka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2013, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahha Lalita ja się obawiam że jakbym cokolwiek jeszcze zjadła to mogłoby mnie rozerwać :P wypiłam zielona herbatę na trawienie łudząc się ze chipsy nie pójda mi w tyłek hahah :P

mój małż miał robic mufinki, dobrze ze mu zapał przeszedł bo pewnie zeżarałabym kilka sztuk :P

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
‹‹ 760 761 762 763 764 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ