III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj Maks tak mnie kopnal wczoraj w pecherz ze zobaczylam gwiazdy.nic przyjemnego zabolalo jak jasna cholera..potem powtorzyl to jeszcze 2 razy.tak jak pisala Michaela jak zjem owoc cytrusowy mlody chce wyskoczyc
rubi67 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
No, fajnie by bylo Lilka
A moze akurat hihi
Mnie Laura nie kopie bolesnie, kiedys mi znajoma powiedziala " Jeszcze bedziesz miala dosyc ruchow pod koniec ciazy jak zobaczysz jakie to bolesne " no i nie mam dosyc, ciagle mi malo ...Lilka, Ana27 lubią tę wiadomość
-
Maly tez jest delikatny
oprocz tego wczoraj
niemoge sie doczekac kiedy go zobacze..jak wyglada
dla mnie to wciaz Kosmos.mam nadzieje ze bedzie mial M usta
M ma bardzo seksowne usta hihi
Lalita2710, pasia27, rubi67 lubią tę wiadomość
-
Lalita, na pewno odziedziczy po Tobie oczy i włosy, wydają się posiadać gen dominujący:D Masz mocno wyraziste zarówno oczy, jak i włosy więc synuś z ciemnymi włoskami sie juz pewnie urodzi:)
A mój Brunio jak przystało na tę godzinę zaczyna zbierać siły na wierzganie:P:P Złapał swój rytm chłopak. A niech rozpycha się, moze przebije niedługo worek owodniowy i się zacznie:)))
rubi67 lubi tę wiadomość
-
Moja mama ma ciemna karnacje dziadek tez mial ciemna babcia i siostra M tez maja ciemna.ja i M mamy jasna
ale kto wie moze M odziedziczy po dziadkach karnacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 21:07
-
Dziewczyny ja wczoraj urodziłam chłopczyka 2755. Miałam wywoływany poród, zaczęły mi się skurcze małe rozwarcie ale tętno maluszka spadło, więc zrobili mi cesarkę. Więc w sobotę nad ranem o 3.10 zostałam szczęśliwą mamą
A dziś już wypisali mnie ze szpitala i jestem w domku
Amicizia trzymaj się i dwaj nam tu dobre wieściLalita2710, moni_c, michaela, Nina, MamaMadzia, Lula_w, Lilka, m_f, aiwlys, aher, Ana27, justa24, Asiulka83, Kleopatra, ;oniqa, Matylda36, blueberry, plemniczka, HOPE83, anilorak, pasia27, rubi67, marzycielka29, Blondi22, Tinka85, Amicizia lubią tę wiadomość
-
Ana ja mam włosy ciemny blond /jasny brąz
bo tak to farbuję na czekoladę ,albo jasny ciepły brąz fakt gęste bardzo... ale mąż też ma gęste i on ma naturalnie czarne więc włosy mam nadzieję że po nim będzie miał
No z tymi genami to różnie może być... Bo przecież dużo (moich znajomych rodzina) np brunet brunetka (naturalni) dziecko jasny blond ( już 2 pary takie znam )
Więc wiesz różnie może być
Oczy mogą być genem dominującym u mnie w rodzinie bo ja niebieskie ,moja mama (jej mama) ,mój tata (jego mama) i tata...
Ale ogólnie oczy niebieskie nie są w genetyce genem dominującym ,a recesywnym. Mąż oczy ma takie ni to brąz ni to szary więc też nie ma genu dominującego...
Często w takich przypadkach decyduję geny przodków ,tak jak pisze Lilka
dotyczące karnacji.
Kropka kochana Gratulacje :* Najważniejsze że jesteś już z synusiem w domku:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 21:21
Kropka lubi tę wiadomość
-
Kropka gratulacje!!
Ana wariacie:D niech sie jeszcze chłopak mama nacieszy:D
Dla mnie to tak w sam raz jeszcze - dzisiaj wyprasowałam kolejną partie ubranek tym razem 62-68 rozmiary, skręciłam szufladownik i poukładałam je, zapadła decyzja gdzi przykręcamy półki, jutro tato przywiezie jakieś łóżeczko które chcielibyśmy przerobić na dostawke do łóżka, zbieram muzykę do porodu i relaksacyjne rzeczy - termofor i takie pierdoły - w przyszłym tygodniu badania, musze tez poprawić wyniki krwi, oj ja potrzebuję jeszcze tyh 4 tygodni organizacyjniei to bedzie tak w sam raz:)Kropka, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kropka gratulacje!!!
))
Michaela, ja już mam w sumie gotowe to co jest najważniejsze, wywietrzone, wyprane, wyprasowane, popakowane:P:P Także ejstem już gotowa, a nie chcialabym czekac tych 4 tygodni bo obawiam się, że Bruno już tak urośnie, że będę mieć ciężko z porodem naturalnym.
Jutro moje pierwsze KTG, czuje jakby to był jakiś decydujący dzień, nie wiem, może wyjść dużo rzeczy,dlatego dziś dopiełam torebe do szpitala praktycznie na ostatni guzik:)))michaela, pasia27, Kropka lubią tę wiadomość
-
Kropka moje gratulacje
ale Was szybciutko wypisali
Lalita ja też juz umieram z ciekawości jaka Zosia będzie, do kogo podobna i czy ładna czy nie hahah
Dziewczyny pozarłam przed chwilą paczke chipsów i teraz mnie dręczą wyrzuty sumienianie dośc ze nie zdrowe to jeszcze dupa rośnie
pasia27, marzycielka29, Kropka lubią tę wiadomość
-
hahha Lalita ja się obawiam że jakbym cokolwiek jeszcze zjadła to mogłoby mnie rozerwać
wypiłam zielona herbatę na trawienie łudząc się ze chipsy nie pójda mi w tyłek hahah
mój małż miał robic mufinki, dobrze ze mu zapał przeszedł bo pewnie zeżarałabym kilka sztuk