III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
sla.s wrote:Podobno nie ma reguły co do tego, że powiększa się stopa. Ja póki co nie mam ani opuchniętych nóg, rozmiar myślę, że też ten sam (w buty się mieszczę
) I mam nadzieje, że to się nie zmieni, bo wole swoje 36/37
-
Cześć laseczki!!!!
KROPKA moje gratulacje że już jesteście razem i faktycznie szybciutko was wypuścili do domku:).
My wczoraj cały dzień bylismy poza domem więc tylko na chwilkę zaglądałam do was a pisanie na tel to masakra.
Lalita super ze małżonek znalazł pracę więc teraz na bank już będziecie mięli tylko z górkitego wam życzę.
Co do przeczuć to może faktycznie Ami jest już szczęśliwą mamusiąi cieszą się sobą.
Ja mam dziś mega zalatany dzień od rana same urzędynie cierpię tego no ale jak trzeba to trzeba więc zaraz jadę po synka do szkoły a potem uciekam załatwiać sprawy.
Co do opuchlizny to mnie wczoraj bardzo napuchły stopy ale to pewnie przez brak odpoczynku i dziś jest już znacznie lepiej.Kropka lubi tę wiadomość
-
Ana27 wrote:Ja w takim razie czytając Was, jutro kupuje chipsy:P Najlepiej strongi:) Nie jadłam ich całą ciąże, zreszta praktycznie żadnych nie jadłam bo wiadomo nie zdrowe:) ALe chyba się skuszę, później przy karmieniu już nie będę miała jak:)
Blueberry, to fakt. Grudzień będzie pod względem finansowym MASAKRYCZNY hahah urodziny, Mikołaj i Gwiazdka:) Więc nawet 3 prezenciki;p A jeszcze moze sprawdźmy kiedy mają mieć imieniny nasze dzieciątka, żeby się nie okazało, ze też w grudniu:P
sprawdziłam, 17 maja, ufff:)))a co9 do opuchnietych stop to ja nie zaloze juz zadnych kozakow...zostaja mi addidasy i takie ocieplane cichobiegi
19.12. jest, 09.01 3.84 cm
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540
-
Hej dziewczyny:)
Welurka czekam na nowy postz twoimi łowami
dzisiejszymi;)
Ja opuchnięć nie mam.
Ale tak mnie boli i twardnieje brzuch że masarka;/ ciągle mi się napina i twardnieje... Torbę do szpitala spakowałam w 99,9% .. bo zgubiłam gdzieś wyprane papcie;/ i w tym bajzlu (bo wszędzie rzeczy z szafy leżą) nie umiem znaleźć ich:(
A wole być przygotowana. Tym bardziej że teraz mąż będzie już 3.30 wstawał zanim dojedzie do pracy i wróci to będzie gdzieś po 14 więc tyle godzin będę sama w razie czego.welurka lubi tę wiadomość
-
No ja po wizycie
Synuś waży 2500 i wg usg jestem w 34t6d
Buźkę jak zwykle pokazał na sekundę i się odwrócił- za to bezwstydnie chwali się jajkami
Już się doczekać nie mogę jak urodzę i będę mieć go przy sobie iiiiiiiiii))
Welurka myślałam, że Astona masz bo mają takie same czarne klamry przy stelażu i tym się zasugerowałamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2013, 11:34
Asiulka83, Ana27, Lalita2710, ;oniqa, Nina, Lula_w, rubi67, Selena lubią tę wiadomość
-
Ja ide w srode dopiero do lekarza...a juz tak nie moge sie doczekac dnia w ktorym przytule mojego synka...a juz coraz blizej...czasami sie zastanawiam czy na pewno to nie sen i zostane mama...ale zaraz dostane gdzies w okolice pecherza i zaczynam wierzyc
rubi67, Perełka, Selena lubią tę wiadomość
19.12. jest, 09.01 3.84 cm
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540
-
Moni-c super! Synuś juz duży, jeszcze chwila i też będziesz już mogła rodzić
Lalita, to w sumie dobrze, ze brzuch twardnieje, szyjka się pewnie skraca:D
Ja sobie uświaodmiłam wczorja tzn M mnie uświaodmoił, że szpital mam 5 min autem stąd więc nawet jak czegoś nie wezmę to raz dwa mi przywiezie:P Więc już w ogóle noł stress:P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie mamuśki
ja za godzinke mam diabetyka aż sie boje tam iśc
jak będzie chciał mnie wysłać na powtórzenie glukozy to sie nie zgodze bo to by była moja 3 glukoza, nie znam osoby która by ja tyle razy robiła masakra, zdam relacje jak wróce ale słyszałam że tam chodzi do niego bardzo dużo osób niby przepuszczaja ciężarne no ale różnie to z ludźmi bywa
-
Wróciłam znalazałam dla małej super strój pingwinka
wrzuce zaraz na bloga
kupiłam jej tez fajną kurteczkę szara i brązowe spodenki
Lalita mi tez brzuch bardzo twardnieje, na tyle ze musze przystanąc bo mi az oddech zabiera, dzis wogóle boli mnie coś w dole tak jakby szyjka własnie , moze cos sie tam zaczyna dziaćLalita2710, Ana27 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, pisałam już o tym w wątku Zakkupy... ale może Wy coś doradzicie. Zamówiłam własnie na allegro laktator Medela elektryczny ale używany. Ma gwaranncję jeszcze do 2015 takze spoko:P Ale doradźcie co najlepej jesczze dokupić do niego/wymienić, zeby było to najbardziej higinieczne. Zdecydowalam się na używany bo jak czytam tu na forum nawet, ze dziewczyny wypozyczają je w szpitalu, czy pozyczają od koleżanek więc chyba aż takiej tragedii nie bedzie i nie zaszkokdzi nikomu taka używka. Oczywiście wszystkie części wyparzę itp. Ale może trzeba dokupić ten lejek-muszlę którą się dostawia do piersi? Butelki i smoczki no to wiaodmo, że nowe, pasują do niego ponoć Canpola a te są niedrogie więc spoko. Jesli coś wymyslicie cop jeszcze, dajcie znać
-
2 dni do wizyty lekarskiej, całe szczęście ze tak blisko bo własnie zastanawiam co to za niespodzianka byla... brzuch przez chwile bezbolesnie jak kamień a potem ... no właśnie albo wody albo miesien kegla zawiódł... wole mimo zarzenowamnia to drugie teraz sobie leze i odpoczywam...
-
Michaela nic się nie martw, ja tak miewam od czasu do czasu:) Nawet jesli byłyby to wody to one za chwilę dalej by się sączyły, a jesli to jednorazowe to zapewne mocz. Normalka:) A, ze to nieprzyjemne uczucie to swoją drogą, ale nic na to nie porradzimy, taki urok końcówki ciąży.
michaela lubi tę wiadomość