III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
o dzięki. Hmm no własnie, pewnie im o ten lejek chodzi?:
http://allegro.pl/medela-lejek-personal-fit-rozmiar-s-21mm-i3703776468.html
Zobaczymy jak przyjdzie jak to bedzie wygladalo itp itd. Ale taka cena lejka to nie zadnen wydatek wiec kupie go i chyba powinno już być ok:)
W ogole laktatory Medeli elektryczne to jakiś SZAŁ na allegro. Wszystkie używki, które są wystawione na licytacje idą jak świeże bułeczki!! Straszny popyt jest na nie. Myślę, że nawet jak nie skorzystam z niego to spokojnie sprzedam:P -
michaela wrote:najlepsze jest to ze na mnie nie zrobiło to wiekszego wrazenia gdyby to były i wody, jakos tak pomyslałam tylko czy mówic mezowi zeby nie kupował olejku migdałowego do masazu bo to juz nie ma sensu czy nie dzwonic
Jak po mnie ostatnio COS spłyneło tak się smiałam, M też się ciszył i pyta"rodzisz rodzisz już?" Też chce już Brunia obok siebie:)))
michaela lubi tę wiadomość
-
Wlasnie ostatnio babka w zielarskim mówiła mi o masowanku krocza olejkiem migdałowym i zastanawiałam sie jak to robić
mówiła tedz o liściach malin do picia ponoć pomagaja przy rozwieraniu się szyjki , sama nie wiem czy cokolwiek z tego wypróbować , a wy dziewczyny masujecie krocze ?
-
Agusia2312 wrote:Dziewczyny mam pytanie . Czy zawsze na poczatku ciąży jest podwyższoony poziom leukocytów we krwi? bO ja nie mam właśnie podwyższonych leukocytów. Dodam że w dniu badania byłam przeziębiona czy to moze jakos zakł.ócić wynik krwi?
Na pewno nie zawsze, bo jestem na początku ciąży i nie mam podwyższonego poziomu leukocytów. Być może jest do tego jakaś tendencja, choć nie każdy to ma, ale ciężko powiedzieć, najlepiej skonsultować wyniki z lekarzem.
-
welurka wrote:Wlasnie ostatnio babka w zielarskim mówiła mi o masowanku krocza olejkiem migdałowym i zastanawiałam sie jak to robić
mówiła tedz o liściach malin do picia ponoć pomagaja przy rozwieraniu się szyjki , sama nie wiem czy cokolwiek z tego wypróbować , a wy dziewczyny masujecie krocze ?
-
Agusia2312 wrote:Dziewczyny mam pytanie . Czy zawsze na poczatku ciąży jest podwyższoony poziom leukocytów we krwi? bO ja nie mam właśnie podwyższonych leukocytów. Dodam że w dniu badania byłam przeziębiona czy to moze jakos zakł.ócić wynik krwi?
Podwyższona ilość leukocytów może być spowodowana przziębieniem ,tzw: lekkim stanem zapalnym organizmu. Z tego co wiem . Ale wyniki badań skonsultuj z lekarzem. Spokojnie wszystko
może też to znaczyć ,reakcje obronną organizmu.
Dziewczyny ja myślę nad masażem krocza ( http://www.mamazone.pl/tv/film,24679,masaz-krocza-przed-porodem.aspx ) Tu macie jak masować.
Tylko nie zakupiłam wiesiołka. Muszę iść do apteki.
Ja ćwiczę mięśnie kegla od początku ciąży , ćwiczenia na piłce na macie rozciągam nogi. Nie wiem czy to coś da...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2013, 13:30
-
welurka wrote:Agusia u mnie ani razu nie wyszły w ciąży podwyższone leukocyty
Martynika dzoękuje za odpowiedź
Uspokoiłście mnie troche kochane;) Bo ja to zaraz mam takie myśli że jak nie mam podwyższonego poziomu to nie jestem juz w ciąży , że płód obumarł. ehh jutro mam wizyte chyba świruje przed wizyta;)Ale już tak nie bede głupio mysleć
Chce widzieć jutro serduszko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2013, 13:37
[/url]
[/url]
-
Lalita2710 wrote:Aczkolwiek myślę dziewczyny czy teraz coś wskóram... ?
Skoro masaż powinno się robić od 34 tygodnia.
Jestem w 37;/ nie wie czy jest sens jeśli wcześniej nie zaczełam.