III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana27 wrote:Lilka, nie chce nic mówić ale praktycznie jesteś już na podium na liscie
Sla.s musi tylko zaktualizować listę
Ja I Rubi mamy ten sam termin.ja mam dzis impreze z pracy i mam ochote isc z drugiej strony mi sie niechcerubi67 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Mi właściwie termin porodu z OM a z pierwszych USG praktycznie pokrywa się. Jeden lekarz wyznaczył mi na 15.01, ovu na 16.01, a OM i mój lekarz prowadzący na 17.01. Dopiero na ostatnim USG na podstawie wagi i wymiarów lekarz stwierdził, że wyprzedza termin porodu o tydzień - ale chyba te pierwsze USG są bardziej wiarygodne? Mi właściwie jest wszystko jedno, jak dla mnie po 1 stycznia mogę już rodzić
-
czesc. Yenifer gratuluje! jestem pełna podziwu ze urodzilas naturalnie takiego duzego dzidziusia i nawet piszesz ze poród byl dobry
super!
Ami to nadal oczekujemy JasiaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2013, 11:41
Amicizia lubi tę wiadomość
-
u mnie wlasnie maly od samego poczatku jest o 1,5tyg za duzy a na usg w 24 tyg waga i wymiary glowki i kosci udowej odpowiadaja temy terminowi na styczen ale lekarka wczesniej nic nie mowila o innym terminie dopiero w 24 tyg powiedziala. Ale tak sobie mysle ze w styczniu moze sie juz urodzic kiedy chce bo my na niego czekamy zniecierpliwieni
-
nick nieaktualnyYenifer gratulację :*
Ana już zaglądam na liste i ją aktualizuję
Ami trzymam kciuki żeby jak najszybciej było po wszystkim! :*
Ja dziś posprzątałam, czekam aż obiadek się skończy robić i idę na "impreze" urodzinową do restauracji. Pokusiłam się nawet o niskie obcasiki i balerinki do torebki -
Suzy , Ana i michaela dzieki za poradę
, napewno wezmę to pod uwagę, własnie dla mnie teraz najważniejsze jest dobro mojego synka, ale juz zdecydowałam że pojade do mamy na kilka dni po operacji,mąż mnie zawiezie więc żadnym autobusem jechać nie będe, no i też zostaje tak jak napisałam kilka dni bo niechce separować dziecka od ojca zwłaszcza teraz gdy jest taki malutki,
Ana27, michaela lubią tę wiadomość
-
Rubi mi też się dziś nudzi... Tzn ogólnie formalnie mam co robić. Ale nie mogę tego wykonywać
Bo muszę szafę zamówić jak szafę zamówię i będzie złożona to popakować wszystko do niej bo syf... Póki co żyje na ,,walizkach" z tymi wszystkimi ciuchami;/
W nocy całą bożą noc miałam zgagę napisałam się mleka super przeszło. Za 2h obudziłam się leże ,wc wracam znów zgaga więc znów wstaję... mleko i tak całą noc...
Poprosiłam męża o foto takie jeszcze na pamiątkę. Muszę się nacieszyć tym brzuszkiem ,tęsknie za małym brzuchem. Ale tego też będzie mi brakować.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151803157047831&l=9768a7519e
rubi67, Nina, marzycielka29, kopciuszek126, Asiulka83, Ana27, ;oniqa, Tinka85 lubią tę wiadomość
-
Ja też mam jeszcze dużo rzeczy do przewiezienie i poukładania w nowym domku, o zakupach nie wspomne, ale nie mam do tego już sił, więc wszystko na głowie męza:-)Nie wyprowadzamy się daleko, więc pomału będziemy sobie zwozić co nam będzie potrzebne:-0
Lalita wyglądasz kwitnąco! a brzusio jest też ładny, że hohoho:P-) jeszcze troszkę i go nie będzie aż dziwnie -
Właśnie Nina to chyba zaczyna mnie przerażać jakoś tak się przyzwyczaiłam do niego że nie chcę się z nim rozstawać poniekąd...
Tak mi będzie dziwnie już to czuję. Muszę ost 3 tygodnie się niem cieszyć każdego dnia ,bo nie znamy dnia i godziny:))
Amiciziu to odpoczywaj dalej ,bo może coś się dziś zacznie. Póki możesz.
łoo cud że obiad dobry był.
Ja to w ogóle jestem anty szpitalne jedzenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2013, 13:13
Amicizia lubi tę wiadomość
-
Lalita musze laptop wl zeby zdjatko zobaczyc
Ja poodkurzalam ogarnelam mieszkanie jeszcze lazienka mi zostalaa M mnie oswiecil ze bedzie robil bigos..jak wroci z pracy ..juz widze ten balagan
Mialam wczoraj skurcze ale przeszly po prysznicu
W koncu naprawili nam bojler i woda jest wrzaca
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15