III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
ale dzisiaj nie polezalam. pralka bedzie w czawrtek zimowki zalozone dotychczasowe mieszkanie obgadane i kanapa zamowiona. czas oczekiwania 4-6tyg a w piatek tydzien temu bylo pare sztuk w roznych kolorach:-\ nakrecilismy sie na nia bo mi sie podoba a ze ma regulowane boki to maz uwaza ze idealnie bedzie mozna tam malego ulozyc i nie ma opcji zeby kupic inna;-) maly dzis byl dosc wysoko bo wypinal sie wyzej a nie czulam zeby naciskal na szyjke wiec jest chyba dobrze;-). duzo spakowalismy dzisiaj od srody cala rodzinka bedzie przenosic a ja sie bede wylegiwac:-P az mi glupio ze tak musze ich wykorzystywac. synek mi daje popalic za to ze nie lezalam dzisiaj soczyste kopniaki w zebra a czemu nie ja leze i kwicze z bolu:-(
-
blueberry wrote:sprawdziłam andziol ostatnio wypowiadała się w sierpniu, a madzia w kwietniu kiedy wpisywała się na listę, więc niech sla.s decyduje co z nimi zrobić
Lalita na podium !!!blueberry lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
michaela wrote:plemniczko robiłas morfologie niedawno? mi lekarka mówiła ze po 30 tc spada wynik krwi i jak jest słabo z zelazem/niedokrwistoscia to moze byc niedobrze własnie
no ostatnio robilam ponad miesiac temu... dziekuje za trop! bede musiala w najblizszym czasie powtórzyc badania -
Magdziunia wcale Ci się nie dziwię, że chuchasz na zimnę i bardzo dobrze, a teraz w tym tyg.ciąży, w którym jestes nie musisz się bać o nic!!
))))Synuś zdrowo rośnie i to najważniejsze:
)))
A co do koleżanki to niestety ona tak przeżyła stratę, że postanowiła wykonać wszelkie możliwe badania, które być moze uchronią ją przed kolejną stratą. A u niej wykazały one, że własnie ma 0% tych przeciwciał, dlatego musi zastsosować którąś z proponowanych metod np. te szczepienia z krwi męża aby zapobiec poronieniu. -
Dziewczyny może trochę histeryzuje ale po wieczornej kąpieli i kremowaniu zauważyłam rozstepy wokół brodawek, nie wiele ale sie podlamalam. Na brzuchu narazie nic. Polecacie coś jakieś kosmetyki? Stosuje od samego początku ciazy ... Balsam z rosmana babydream plus balsam bielendy sexy mama...
-
Mnie mdlilo cale 2 trymestry bleeeh cos okropnego i wymioty mnie meczyly..teraz tez mi niedobrze i wymiotuje przed porodem..a tu chce miec wiecej dzieci
i jeszcze mega zgaga meczy ciagleee
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Ana27 wrote:Plemniczko też mam tak, że od czasu do czasu mnie mdli... więc to pewnie normalne:)) a morfologię mam idealna;P minimalnie ponad norme leukocyty i neutrocyty.
Ana27 lubi tę wiadomość
-
zycze wszysykim dobrej nocy! ja padam ostatnio na twarz,a niewiele robie...moje stopy wygladaja jak dwa napompowane kwadraty:( dzis zamowilam ostatnie kosmetyki do szpitala i jutro pakuje torbe,Lilka oby u Ciebie sie naturalnie rozkrecilo i rano nam pisz,ze rodzisz;-) reszta niech czeka na grudzien!
michaela, Ana27, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ja też od początku na baby dreamie, niestety nie codziennie, czasem tygodniowe przerwy, ale tylko dwa malutkie rozstępiki jak na razie.
Lilka a to nie powiedziane, że przy następnych ciążach będzie tak samo. Moja szwagierka każdą ciążę z 3 przechodziła zupełnie inaczej. W pierwszej mega puchła, w drugiej nie miała żadnych dolegliwości, w trzeciej dwa pierwsze trymestry rzygała i mdliło ją hehe -
kotek27 wrote:Dzięki, kremuje sie non stop. Jutro przyjrze sie im w swietle dziennym. Moj M twierdzi ze to nie rozstepy, tylko przebarwienia, ale on sie zna jak wol na gwiazdach hehe Dobrej nocy, tez kłade sie spac
))
dobranoc
-
Nina wrote:zycze wszysykim dobrej nocy! ja padam ostatnio na twarz,a niewiele robie...moje stopy wygladaja jak dwa napompowane kwadraty:( dzis zamowilam ostatnie kosmetyki do szpitala i jutro pakuje torbe,Lilka oby u Ciebie sie naturalnie rozkrecilo i rano nam pisz,ze rodzisz;-) reszta niech czeka na grudzien!
A mnie brunio tak ładuje ze nie moge zasnac, a tu zbliza sue moja pora wstawania do wc:p -
kotek27 wrote:Dziewczyny może trochę histeryzuje ale po wieczornej kąpieli i kremowaniu zauważyłam rozstepy wokół brodawek, nie wiele ale sie podlamalam. Na brzuchu narazie nic. Polecacie coś jakieś kosmetyki? Stosuje od samego początku ciazy ... Balsam z rosmana babydream plus balsam bielendy sexy mama...
Kotek i inne dziewczynyjezeli moge wam cos polecic co do rozstępów to to ze jak ich teraz nie ma nie znaczy ze to się po ciąży nie pojawia niestety
Ja nie mialam ani jednego nigdzie....
A po porodzie zrobily mi sie na piersiadlatego pamitajcie o kremowaniu tez pozniej
michaela lubi tę wiadomość