III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Lilka wrote:pasja ty mnie nie denerwuj
a tak serio to nawet lekarka dzis pow ze wszystko jest lepsze niz wywolanie wiec ja niechce wywolania
Lilka ja mialam wywolywany porod tabletkami homeopatycznymi i powiem ci ze porod byl szybki i nie żałuję niczego. Akcja zaczęła się okolo 22:30 i gdyby nie to ze mialam bole parte 2 i pol godziny to bylabym po dwóch godzinach juz mamusia a tak 4h i bylo po krzyku
Nie taki diabeł straszny jak go malująpasia27 lubi tę wiadomość
-
Kotek ja stosowałam babydrema + ziaja mamamia + palmers póki co nowego nie mam ,ale ja na piersiach już miałam więc nie jestem wiarygodna .
No tak Vivien z reguły tak jest bo skóra się rozciąga i maleje w krótkim czasie . ...
Dzięki za kanapkę :p próbowałam zasnąć,ale wygral żołądek i zjadłam banana
Teraz może zasnę jak mój syn nie bd tak się rozciskał :] -
Kochane
jestesmy w szpitalu nie spalam cala noc skurcze co 5 minut i mniej o 3 45 odeszly mi wody rozwarcie na 2 cm
boli
ide wziasc kapiel.
Perełka, asienka28, michaela, Lula_w, Ana27, jeju, Lalita2710, welurka, Matylda36, MamaMadzia, Nina, plemniczka, ;oniqa, rubi67, pasia27, justa24, aiwlys, Tinka85, иιєиσямαℓиα, aher, marzycielka29, yennefer lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
plemniczka wrote:no ostatnio robilam ponad miesiac temu... dziekuje za trop! bede musiala w najblizszym czasie powtórzyc badania
ale dziś odbieram morfologię i mam wizytę, także dowiem się, co się dzieje.
plemniczka lubi tę wiadomość
-
Lilka, trzymam kciuki , zeby szybko sprawnie wszystko poszło, jak najmniej boleśnie i jak najmniej strat w obrębie kroczka:) czekamy na dalsze dobre wieści:) ach, super....że już niedługo będziesz mieć Maleństwo przy sobie:)
michaela, Lilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
vivien wrote:Lilka ja mialam wywolywany porod tabletkami homeopatycznymi i powiem ci ze porod byl szybki i nie żałuję niczego. Akcja zaczęła się okolo 22:30 i gdyby nie to ze mialam bole parte 2 i pol godziny to bylabym po dwóch godzinach juz mamusia a tak 4h i bylo po krzyku
Nie taki diabeł straszny jak go malująvivien lubi tę wiadomość
-
michaela wrote:Vivien mnie si e wydaje ze ty miałaś taki szybki poród bo niesamowicie wysportowana i aktywna z ciebie dziewczyna:)
Pamietam w dniu porodu tzn w poniedziałek zsciagnelam jeszcze meza o 17 do 19 na spacer do mc'donalda i to było ok 5km hihi moze tym sobie tez przyspieszylam porodmichaela lubi tę wiadomość
-
Ana a co do opuchniętych stóp to jest masakra, nic mi za bardzo nie daje ulgi, dobrze, ze mam ten objaw na koniec, bo w sumie z ciążowych to prawie żadnego klasycznego nie miałam, mój maż ubiera mi buty, ale tez ledwo wchodzą, kupiłam sobie specjalnie wkładane, zeby było łatwiej ubrać, a tu zonk, jest jeszcze gorzej je wciągnąć i ostatnio do Ikei poszłam w adidasach, ciekawe w czym będę chodzić w zimie, bo obcasy odpadają, a takie mam, a w inne pewnie nie wejdę...ciekawe kiedy ta opuchlizna zejdzie po ciąży?
-
Nina wrote:Ana a co do opuchniętych stóp to jest masakra, nic mi za bardzo nie daje ulgi, dobrze, ze mam ten objaw na koniec, bo w sumie z ciążowych to prawie żadnego klasycznego nie miałam, mój maż ubiera mi buty, ale tez ledwo wchodzą, kupiłam sobie specjalnie wkładane, zeby było łatwiej ubrać, a tu zonk, jest jeszcze gorzej je wciągnąć i ostatnio do Ikei poszłam w adidasach, ciekawe w czym będę chodzić w zimie, bo obcasy odpadają, a takie mam, a w inne pewnie nie wejdę...ciekawe kiedy ta opuchlizna zejdzie po ciąży?
Opuchlizną powinna ci zejść po porodzie ,gdyż w chwili obecnej woda zbiera się w organizmie i to normalne...