X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To co sucho?? bez niczegoo
    Bo ja śluz + choby woda .... kumpela mówi że może to wody się sączą... ale nie wiem

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny ale super wiadomości z rana :) ja właśnie jem śniadanko i się zbieram na sklepy chce jechac do smyka kupić siostrzeńcowi prezent na mikołaja pewnie będą tłumy w sklepach no ale jakoś dam rade. Ja która kocha zakupy ostatnio wogóle nie mam ochoty wychodzić z domu i buszowac po sklepach cos się chyba ze mną dzieje niedobrego :) Dziewczyny życze miłej i spokojniej niedzieli :)

Ana27 lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś

sucho!!! dziwne, nie? ale do tej pory to miałam mega mokro, aż myślałam swego czasu, że to sączące się wody, ale chyba to nie to było. I śluz też taki miałam jak biała galareta ostatnio, możee już wszytko co miało wylecieć wyleciało:P I teraz nna wody czekamy:P

zsxuot7.png
  • marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kochane my zjemy obiadek i wybywamy najpierw do kina a potem na zakupy muszę dokupić pare rzeczy do szpitala i to by było na tyle.

Miłej niedzielki kochane i może faktycznie czasami tak bywa ze jak czegoś bardzo pragniemy to działa to zupełnie odwrotnie więc jeśli się da to nie myślcie o tym tyle i może samo pójdzie :) trzymam za was kciuki kochane.

Ana27, rubi67 lubią tę wiadomość

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blueberry gratulacje! Ja w szpitalu tez musiałam dokarmiać. W dzień wypisu już byliśmy tylko na piersi i tak jest do dzisiaj. Często przystawiaj.
    michaela trzymam kciuki!

blueberry lubi tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • welurka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm no to ja nie wiem co to były za bóle :P zbieramy się z m i jedziemy do ikei :) musze się troche poruszać

buziaki kochane :*

Ana27, rubi67 lubią tę wiadomość

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my dalej czekamy na rozwoj wydarzen ale za godzine przyjedzie nasza polozna uspokwja ze wlasnie tak jak to sobie powolutku idzie tak powinno byc gdy porod w 38 tc i bez skrocenia i wczesniejszsego otwarcia szyjki. Wiec leze sobie i czytam albo troche spaceruje i totalnie dobrze sie nastawiam na to ze najpozniej jutro zobacze te kochane nozki fikajace. Gratulacje dlq swiezoupieconej mamy to dopiero niespodzianka mial bycstyczen a tu w grudniu maluch!

Dorjana, Ana27, rubi67, pasia27, marzycielka29, yennefer lubią tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• blueberry Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana u mnie czesto pojawial sie gesty sluz jak bydyn a czop jak odszedl to wygladal jak pimafucin po nocy z czerwona kropka na wierzchu niczym wisienka na torcie buhahaha :-)

Ana27 lubi tę wiadomość

zfxga33.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michaela gratuluje. :) I powodzenia!

Madzia Ty lepiej nie kracz ja tam jakoś do stycznia zdecydowanie wolałabym wytrwać.. :)

Lalita to może zacznij z małżonkiem półki przykręcać jak michaela? haha :D

Ja to od rana mam nerwy, rozmawiałam z M który oświadczył mi, że najprawdopodobniej wizytę w środę muszę sobie odpuścić, bo on idzie na 12h do roboty. Pocieszył mnie mówiąc: Zobacze co się da zrobić. :/ wrrr.. udusic to mało.. :/

• Nina Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michaela czyli no stress;-) akcja idzie w swoim rytmie,grunt to Twoj spokoj i jeszcze bedziesz miec polozna przy sobie to juz w ogole;-) a jestes w Rydygierze?

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blueberry wrote:
    No masz my z michaela jakos tak sceptycznie podchodzilysmy do porodu i nas najpierw wzielo hehe. Nawet o tym gadalysmy pare dni temu :)

Nie martw sieKochana ja tez walcze :) siedze i odciagan laktatorem wlasnie ;)

Ale mam porazke z karmieniem :/ musza dokarmiac malutkiego butla bo bie idzie nam z cycem

blueberry lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak nam kiepsko szlo z rozpakowywaniem sie ;) a tu nagle wszystkie chca :)

• Lilka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueberry wcielo mi wiadomosc w srodek ;)
    Karmienie piersia nie jest takie proste jakby sie wydawalo :) trzymam kciuki :) ja tez siedze i odciagan przystawiam pije herbatke po cesarce kiepsko z mlekiem ale jest lepiej niz bylo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 13:07

pasia27 lubi tę wiadomość

• Ana27 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcą chcą, ja osobicie czuję chyba podswiadomie presje:P Szczególnie teraz jak wszystkie dzień po dniu się rozpakowywują:))
    No ale nic, w końcu kiedyś trzeba przecież urodzić:))))

zsxuot7.png
  • rubi67 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie uwierzycie, ja nadal w domu !!!! Odeslali mnie do jutra, nosz kurwa !!! za przeproszeniem - wybaczcie, ale mam dosc !!!!

kjmnp07wv7btz8gg.png
    w57vtqyw3stplbvj.png

• Ana27 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale co Ci lekarze mówią?Dlaczego Cię tak odsyłają????? Zrobili KTG??

zsxuot7.png
  • rubi67 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, ktg ok, zapis w normie, ruchy ok, tylko na patologii miejsc nie ma, a ja nie jestem rodzaca. Zbadali, szyjka dopiero co zaczyna sie delikatnie skracac.

kjmnp07wv7btz8gg.png
    w57vtqyw3stplbvj.png

• Nina Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Rubi, ja bym się chyba uparła i została, niech zrobią ktg, usg itd, Ty juz jesteś przecież trochę po terminie...bez sensu tak jeździć!

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no rodzącą może i ni jesteś, ale jsteś już sporo po terminie, a w nieskończoność nie możesz chdzićw ciąży.
    ALE najważniejsze, że zaapis w porządku, tętno ok, Laura ma się dobrze i to się liczy!.
    Swoją drogą, czy dali gwarancję, że jutro Cię przyjmą? Wczoraj powiedzieli, że dziś masz się zgłosić, dziś mówią jutro - jakoś mało to professjonlne?

Inne szpitale odpadają?? Może nie są takie złe? a lekarz prowadzący co na to?Dzwobniłaś do niego?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 13:15

zsxuot7.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi chyba żartujesz... ale u mnie w szpitalu pewnie to samo by było...;/
    jak nie ma miejsc nie ma akcji.. to nie mogą cie przyjąć to odeślą...
    to jest chamstwo świata...

Ja drzemałam ,wstałam właśnie....

Michela to ty jeszcze rodzisz;) ja myślałam że masz córcie już ze sobą:)

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
‹‹ 878 879 880 881 882 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ