III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny ale super wiadomości z rana
ja właśnie jem śniadanko i się zbieram na sklepy chce jechac do smyka kupić siostrzeńcowi prezent na mikołaja pewnie będą tłumy w sklepach no ale jakoś dam rade. Ja która kocha zakupy ostatnio wogóle nie mam ochoty wychodzić z domu i buszowac po sklepach cos się chyba ze mną dzieje niedobrego
Dziewczyny życze miłej i spokojniej niedzieli
Ana27 lubi tę wiadomość
-
sucho!!! dziwne, nie? ale do tej pory to miałam mega mokro, aż myślałam swego czasu, że to sączące się wody, ale chyba to nie to było. I śluz też taki miałam jak biała galareta ostatnio, możee już wszytko co miało wylecieć wyleciało:P I teraz nna wody czekamy:P -
No kochane my zjemy obiadek i wybywamy najpierw do kina a potem na zakupy muszę dokupić pare rzeczy do szpitala i to by było na tyle.
Miłej niedzielki kochane i może faktycznie czasami tak bywa ze jak czegoś bardzo pragniemy to działa to zupełnie odwrotnie więc jeśli się da to nie myślcie o tym tyle i może samo pójdzietrzymam za was kciuki kochane.
Ana27, rubi67 lubią tę wiadomość
-
a my dalej czekamy na rozwoj wydarzen ale za godzine przyjedzie nasza polozna uspokwja ze wlasnie tak jak to sobie powolutku idzie tak powinno byc gdy porod w 38 tc i bez skrocenia i wczesniejszsego otwarcia szyjki. Wiec leze sobie i czytam albo troche spaceruje i totalnie dobrze sie nastawiam na to ze najpozniej jutro zobacze te kochane nozki fikajace. Gratulacje dlq swiezoupieconej mamy to dopiero niespodzianka mial bycstyczen a tu w grudniu maluch!
Dorjana, Ana27, rubi67, pasia27, marzycielka29, yennefer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMichaela gratuluje.
I powodzenia!
Madzia Ty lepiej nie kracz ja tam jakoś do stycznia zdecydowanie wolałabym wytrwać..
Lalita to może zacznij z małżonkiem półki przykręcać jak michaela? haha
Ja to od rana mam nerwy, rozmawiałam z M który oświadczył mi, że najprawdopodobniej wizytę w środę muszę sobie odpuścić, bo on idzie na 12h do roboty. Pocieszył mnie mówiąc: Zobacze co się da zrobić.wrrr.. udusic to mało..
-
blueberry wrote:No masz my z michaela jakos tak sceptycznie podchodzilysmy do porodu i nas najpierw wzielo hehe. Nawet o tym gadalysmy pare dni temu
Nie martw sieKochana ja tez walczesiedze i odciagan laktatorem wlasnie
Ale mam porazke z karmieniemmusza dokarmiac malutkiego butla bo bie idzie nam z cycem
blueberry lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Blueberry wcielo mi wiadomosc w srodek
Karmienie piersia nie jest takie proste jakby sie wydawalotrzymam kciuki
ja tez siedze i odciagan przystawiam pije herbatke po cesarce kiepsko z mlekiem ale jest lepiej niz bylo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 13:07
pasia27 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
no rodzącą może i ni jesteś, ale jsteś już sporo po terminie, a w nieskończoność nie możesz chdzićw ciąży.
ALE najważniejsze, że zaapis w porządku, tętno ok, Laura ma się dobrze i to się liczy!.
Swoją drogą, czy dali gwarancję, że jutro Cię przyjmą? Wczoraj powiedzieli, że dziś masz się zgłosić, dziś mówią jutro - jakoś mało to professjonlne?
Inne szpitale odpadają?? Może nie są takie złe? a lekarz prowadzący co na to?Dzwobniłaś do niego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 13:15
-
Rubi chyba żartujesz... ale u mnie w szpitalu pewnie to samo by było...;/
jak nie ma miejsc nie ma akcji.. to nie mogą cie przyjąć to odeślą...
to jest chamstwo świata...
Ja drzemałam ,wstałam właśnie....
Michela to ty jeszcze rodzisz;) ja myślałam że masz córcie już ze sobą