X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To co sucho?? bez niczegoo
    Bo ja śluz + choby woda .... kumpela mówi że może to wody się sączą... ale nie wiem

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny ale super wiadomości z rana :) ja właśnie jem śniadanko i się zbieram na sklepy chce jechac do smyka kupić siostrzeńcowi prezent na mikołaja pewnie będą tłumy w sklepach no ale jakoś dam rade. Ja która kocha zakupy ostatnio wogóle nie mam ochoty wychodzić z domu i buszowac po sklepach cos się chyba ze mną dzieje niedobrego :) Dziewczyny życze miłej i spokojniej niedzieli :)

Ana27 lubi tę wiadomość

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś

sucho!!! dziwne, nie? ale do tej pory to miałam mega mokro, aż myślałam swego czasu, że to sączące się wody, ale chyba to nie to było. I śluz też taki miałam jak biała galareta ostatnio, możee już wszytko co miało wylecieć wyleciało:P I teraz nna wody czekamy:P

zsxuot7.png
  • marzycielka29 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No kochane my zjemy obiadek i wybywamy najpierw do kina a potem na zakupy muszę dokupić pare rzeczy do szpitala i to by było na tyle.

Miłej niedzielki kochane i może faktycznie czasami tak bywa ze jak czegoś bardzo pragniemy to działa to zupełnie odwrotnie więc jeśli się da to nie myślcie o tym tyle i może samo pójdzie :) trzymam za was kciuki kochane.

Ana27, rubi67 lubią tę wiadomość

iv09io4p2pxzv5ij.pnghttps://www.suwaczki.com/tickers/iv09io4p2pxzv5ij.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blueberry gratulacje! Ja w szpitalu tez musiałam dokarmiać. W dzień wypisu już byliśmy tylko na piersi i tak jest do dzisiaj. Często przystawiaj.
    michaela trzymam kciuki!

blueberry lubi tę wiadomość

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • welurka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm no to ja nie wiem co to były za bóle :P zbieramy się z m i jedziemy do ikei :) musze się troche poruszać

buziaki kochane :*

Ana27, rubi67 lubią tę wiadomość

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • michaela Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my dalej czekamy na rozwoj wydarzen ale za godzine przyjedzie nasza polozna uspokwja ze wlasnie tak jak to sobie powolutku idzie tak powinno byc gdy porod w 38 tc i bez skrocenia i wczesniejszsego otwarcia szyjki. Wiec leze sobie i czytam albo troche spaceruje i totalnie dobrze sie nastawiam na to ze najpozniej jutro zobacze te kochane nozki fikajace. Gratulacje dlq swiezoupieconej mamy to dopiero niespodzianka mial bycstyczen a tu w grudniu maluch!

Dorjana, Ana27, rubi67, pasia27, marzycielka29, yennefer lubią tę wiadomość

lv6id5m.png

5mc5vbo.png

• blueberry Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana u mnie czesto pojawial sie gesty sluz jak bydyn a czop jak odszedl to wygladal jak pimafucin po nocy z czerwona kropka na wierzchu niczym wisienka na torcie buhahaha :-)

Ana27 lubi tę wiadomość

zfxga33.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michaela gratuluje. :) I powodzenia!

Madzia Ty lepiej nie kracz ja tam jakoś do stycznia zdecydowanie wolałabym wytrwać.. :)

Lalita to może zacznij z małżonkiem półki przykręcać jak michaela? haha :D

Ja to od rana mam nerwy, rozmawiałam z M który oświadczył mi, że najprawdopodobniej wizytę w środę muszę sobie odpuścić, bo on idzie na 12h do roboty. Pocieszył mnie mówiąc: Zobacze co się da zrobić. :/ wrrr.. udusic to mało.. :/

• Nina Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michaela czyli no stress;-) akcja idzie w swoim rytmie,grunt to Twoj spokoj i jeszcze bedziesz miec polozna przy sobie to juz w ogole;-) a jestes w Rydygierze?

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blueberry wrote:
    No masz my z michaela jakos tak sceptycznie podchodzilysmy do porodu i nas najpierw wzielo hehe. Nawet o tym gadalysmy pare dni temu :)

Nie martw sieKochana ja tez walcze :) siedze i odciagan laktatorem wlasnie ;)

Ale mam porazke z karmieniem :/ musza dokarmiac malutkiego butla bo bie idzie nam z cycem

blueberry lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-70315.png
    Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
  • Lilka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak nam kiepsko szlo z rozpakowywaniem sie ;) a tu nagle wszystkie chca :)

• Lilka Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueberry wcielo mi wiadomosc w srodek ;)
    Karmienie piersia nie jest takie proste jakby sie wydawalo :) trzymam kciuki :) ja tez siedze i odciagan przystawiam pije herbatke po cesarce kiepsko z mlekiem ale jest lepiej niz bylo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 13:07

pasia27 lubi tę wiadomość

• Ana27 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcą chcą, ja osobicie czuję chyba podswiadomie presje:P Szczególnie teraz jak wszystkie dzień po dniu się rozpakowywują:))
    No ale nic, w końcu kiedyś trzeba przecież urodzić:))))

zsxuot7.png
  • rubi67 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie uwierzycie, ja nadal w domu !!!! Odeslali mnie do jutra, nosz kurwa !!! za przeproszeniem - wybaczcie, ale mam dosc !!!!

kjmnp07wv7btz8gg.png
    w57vtqyw3stplbvj.png

• Ana27 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale co Ci lekarze mówią?Dlaczego Cię tak odsyłają????? Zrobili KTG??

zsxuot7.png
  • rubi67 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, ktg ok, zapis w normie, ruchy ok, tylko na patologii miejsc nie ma, a ja nie jestem rodzaca. Zbadali, szyjka dopiero co zaczyna sie delikatnie skracac.

kjmnp07wv7btz8gg.png
    w57vtqyw3stplbvj.png

• Nina Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Rubi, ja bym się chyba uparła i została, niech zrobią ktg, usg itd, Ty juz jesteś przecież trochę po terminie...bez sensu tak jeździć!

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no rodzącą może i ni jesteś, ale jsteś już sporo po terminie, a w nieskończoność nie możesz chdzićw ciąży.
    ALE najważniejsze, że zaapis w porządku, tętno ok, Laura ma się dobrze i to się liczy!.
    Swoją drogą, czy dali gwarancję, że jutro Cię przyjmą? Wczoraj powiedzieli, że dziś masz się zgłosić, dziś mówią jutro - jakoś mało to professjonlne?

Inne szpitale odpadają?? Może nie są takie złe? a lekarz prowadzący co na to?Dzwobniłaś do niego?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 13:15

zsxuot7.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi chyba żartujesz... ale u mnie w szpitalu pewnie to samo by było...;/
    jak nie ma miejsc nie ma akcji.. to nie mogą cie przyjąć to odeślą...
    to jest chamstwo świata...

Ja drzemałam ,wstałam właśnie....

Michela to ty jeszcze rodzisz;) ja myślałam że masz córcie już ze sobą:)

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
‹‹ 878 879 880 881 882 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ