X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • Ana27 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 03:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie leci jakby suokres zaczynal, mam skurvze co 5min takze zaraz juz jedziemy tylko m ksnapki robi za rada michaeli heh skurcze mam inne niz zawsze , tam na dole brzucha typowo okresowe i bolesne ale krotkie w miare. Trzymcie kciuki

welurka, Asiulka83, asienka28, Tinka85, justa24, MamaMadzia, blueberry, marzycielka29, aiwlys, aher lubią tę wiadomość

zsxuot7.png
  • Nina Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 03:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przebidzilam sie,bo za oknem dzieja sie cuda:taki wiatr i deszcz,ze masakra!!Ana trzymaj sie,moze to w koncu niefalssywy alarm:)no sttess,ttzymam tez ociuki za reeste!do boju!!!

ijpbx1hp0l1f6pzg.png
    dqprj44jred240is.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 04:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi znów śluz z czopem odpadł mam bóle pachwinowo -krzyżowe takie póki co nieregularne..
    Maż poszedł do pracy pow mu że nie wiem kiedy urodze że spróbuje czekać aż wroci ,a on ze chce byc przy mnie...
    Mam nadzieje ze syn do 14 posiedzi ... potem jak mąż wróci niech sie dzieje wola boska

Ana 3 mam kciuki daj koniecznie znać jak tam u Was... :*
    P.S. moj też nadmiernie aktywny wydaje mi się że w kanał rodny wbija się...

Lilka niestety brak wieści od Rubi..

Asiulka co do twojich wód to ze mnie się całą noc coś lało leje na dal a że miałam ten pasek do spr wód plodowych to zastosowałam to nie wody na 1000% tylko taki mam też śluz mleko i woda...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 04:23

;oniqa, Asiulka83, aiwlys, Blondi22 lubią tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

3d5c5bdbd8a8980a810c3415055e4515.png
  • welurka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kochane widze ze wy tez spać nie mozecue ja dzis tylk 1,5h spałam bo wzieło mnie jakies przeziębienie, nos zapchany, głowa boli o gardke nie wspomne :( nie moge byc teraz chora :( znacie jakies metody albo bezpieczne leki na przeziębienie ?

Nina ake cudny pulpecik :-)
    Ana czyzby mikołajki byly waszym dniem :p czekamy na info :-)

A rubi dalej milczy, ciekawe co tam u nich

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • ;oniqa Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina cudowny krasnalek :)

Lalita życze powodzenia, :)

ja się właśnie szykuje i za 20 min jade do Zakopanego powodzenia kochane :)

ibm2io4pkxnx632u.png

3jgx3e3kb044oxco.png
  • welurka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oniqa milego weekendu nie szalej tam za bardzo :-)

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • kaaasiaczek_ Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja skromnie witam się z Wami, bo zaczynam III trymestr.

gratuluję nowo rozpakowanym mamom i trzymam kciuki za dziewczyny, które już niedługo będą witać swoje maluszki na świecie. :)

Lalita2710, Kocur, Marysia0312, marzycielka29, Perełka lubią tę wiadomość

qb3ci09kgez1zp78.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Welurka kochana leż w łóżku grube skarpetochy herbatka z cytryną, sok z malin ,mleko z miodem.
    W aptece do kobiet w ciazy i kobiet karmiacych jest prenalen syrop ,tabletki i spray do nosa na katar... wyślij męża po syrop.
    Dużo wit C w pomarańczach niech kupi ci i wyciśnie sok.
    I staraj się dużo spać. Sen jest lekiem na całe zło.

Oniqa udanego wyjazdu życzę ;)) zazdroszcze wam bo fajnie tak w górach ;)

U mnie bez zmian co jakiś czas bóle krzyżowe pachwinowe śluz cieknie jak niewiem.
    Ogolnie leże w łóżku jeszxze sprobuje pospac...

dqprepoku4out2uw.png

• Elle Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana27 wrote:
    U mnie leci jakby suokres zaczynal, mam skurvze co 5min takze zaraz juz jedziemy tylko m ksnapki robi za rada michaeli heh skurcze mam inne niz zawsze , tam na dole brzucha typowo okresowe i bolesne ale krotkie w miare. Trzymcie kciuki

Ana, kochana, trzymam kciuki. Powodzenia! :*

iv09mg7y9aya90me.png
  • Tinka85 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina synuś śliczny!

Moni_c, Ana trzymam kciuki oby wszystko szybko poszło i jak najmniej boleśnie, i abyście tuliły już dziś swoje maleństwa! Najpiękniejszy prezent od Mikołaja!

Juicca dobrze że tak się skończyło. Odpoczywajcie sobie teraz.

Lalita trzymam kciuki! Żeby synek zaczekał do 14-15 aż mąż wróci z pracy. Ty pewnie też już dziś będziesz tuliła synka. Oby!

Nina lubi tę wiadomość

bl9canliqkpto6g3.png
    2nn3csqv83ygfhg4.png
  • Kocur Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam się z kciukasami za Anę, może a nóż się rozkręciło i ma już synka obok siebie :) Ja dziś oficjalnie odpuszczam dietę, a właściwie Mikołaj zdecydował za mnie i podrzucił mi troszkę pysznośći :> Rysio po czekoladzie pewnie urządzi sobie w moim brzuchu ring bokserski :D

Juiccia najważniejsze że z mężem ok !!! Ta wichura to makabra, my mieszkamy niedaleko straży pożarnej także w nocy nieźle nam świeciło po oknach .

2014- synek cc 36 tc
    2016- adopcja córeczki
    2019- poronienie zatrzymane 10 tc 💔
    2020- ciąża w bliźnie po cc 8/9tc 💔
    2024- córeczka cc 36 tc
    202406105056.png
  • juicca Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalita Ana powodzona :)

Nina śliczny skarbuś :)

NO dziś się troszke uspokoiłam , ale nerwy były strach , dziś moj pojechał do przychodni do rodzinnego( autobusem) , na pogotowiu zrobili mu RTG klatki , głowy , i nic sie nie dzieje...

Auto rozjebane ( sorki za słowo) no nie powiem że mój M lubi szybko jezdzić ... i za to go dziś zjebałam ze nie mysli jak jezdzi , ze ma rodzinę , dziecko w drodze , ze ma dorosnąc , musiałam mu powiedziec bo strasznie się martwiłam. szybka jazda i wichura złe piołaczenie . i za to była zjeba

Teraz to ja kupie samochód ( no jak kasy troche nazbieram) zarejestreuje na siebie i bede jezdzic , i tak mój m powiedział ze przez najblizsze kilka mcy nie wsiadzie za kierownice, jedynie co to w marcu na porodówke...

Normalnie głowa mi pękała, rodzice swoich kilka groszy tez musieli no ale nie jemu tylko oczywiscie mi, tata mój był na miejscu zdarzenia bo mój po niego dzwonił to gadał ze gdyby ktoś siedział od strony pasazera to........ no wiecie co mazm na mysli

No nic juz nie będe wam ględzić na ten temat hehe wazne ze zyje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 09:37

Dominika 11.04 2012(18tyg) Aniołek 11.02 2013(7tyg)

3jvz3e5ek8iil2ca.png

https://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5ek8iil2ca.png
  • justa24 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juicca mój mąż na poczatku roku też miał wypadek, taksówkarz a niego wjechał, samochód do kasacjiale jemu naszczescie sie nic nie stalo, duzo strachu sie najadłam, ale wszystko dobrze się skonczylo, jedynie co to miał założone szwy bo miał rozwaloną warge.

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• justa24 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilka wrote:
    Ana daj znac co sie dzieje ;)
    Wiesci od Rubi sa??
    Nasz Mlody przechodzi samego siebie.
    Kupa przed karmieniem..po katmieniu jescze raz kupa imnie obsikal..jak tak dalejpojdzie zbankrutujemy na pampersy ;)
    lilka no tak to jest z tymi kupkami :)
    mój mały to potrafił nawet i z 7,8 dziennie zrobić na mleku matki jest ich poprostu więcej,
    a i obsikana i uzygana to byłam juz wiele razy hehe :)

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• justa24 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana i Lalita 3 mam kciuki za was :)

bhyw2n0a5n2aiq1p.png

• magdziunia111123 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny wracam do was nie bylo mnie prawie 2 tyg nawet nie czytalam wiec musicie wybaczyc ale nie dam rady nadrobic. Wszystkim ktore sie rozpakowaly gratuluje a dziewczyny ktore dzialaja dzis w tym kierunku powodzenia zyczymy:-* Juicca doskonale Cie rozumiemy opierniczaj go bo sie nalezy za ten strach calej waszej rodziny ale juz sie sprobuj zrelaksowac faceci tacy juz sa ale nauczy sie na bledach:-) najwazniejsze ze wszystko jest w porzadku.
    U nas wszystko dobrze przychodzi do nas polozna i powiem wam ze po rozmowie z nia o porodzie zaczelam to zupelnie inaczej postrzegac i nie moge sie doczekac zeby poznac mojego synka. U lekarza badanie szyjki wyszlo ok jest elastyczna ale to dobrze bo bedzie lepiej przy porodzie tylko sie oszczedzac zeby maly nie chcial wyjsc juz, do 35tygodnia magnez i koniec;-) a maluszek przesliczny na 4d podgladany lekarka powiedziala ze bardzo ladna buzke ma taka delikatna te rysy twarzy takie regularne i delikatne ze nigdy jej sie nie zdazylo az tak slicznego maluszka zobaczyc na usg. bylam dumna jak paw;-)

Suzy Lee, Perełka, Blondi22 lubią tę wiadomość

jd7r1di.png
  • welurka Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziunia dobrze ze wszystko ok :-) :-)

Lalita wielkke dzieki jak tylko mąż wroci z pracy wysle go do apteki :-)
    Póki co wypilam 2kubki herbtki z sokiem malinowym i leże :-)

U mnie cisza,ani żadnych bóli ani skurczy ani śluzzu dosłownie nic :(

2fwahqvkbpejvho7.png
    gg64jw4z7o472jre.png
  • Lalita2710 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie skurcze zanikły póki co sporadycznie jakiś co jakiś czas jest taki mega mocny... ale śluz jak leci tak leci ciurkiem... co chwilę zmieniam wkładki.

Ale wiecie jak to jest wszystko może się rozkręcić ,w chwile.

Welurka odpoczywaj póki co... ja czuję się taka senna ,że chyba za jakiś czas się zdrzemnę... bo i tak się nic nie dzieję.

welurka lubi tę wiadomość

dqprepoku4out2uw.png

• pillow Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gh jest...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 12:02

• Lula_w Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:34

‹‹ 910 911 912 913 914 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ