III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie leci jakby suokres zaczynal, mam skurvze co 5min takze zaraz juz jedziemy tylko m ksnapki robi za rada michaeli heh skurcze mam inne niz zawsze , tam na dole brzucha typowo okresowe i bolesne ale krotkie w miare. Trzymcie kciuki
welurka, Asiulka83, asienka28, Tinka85, justa24, MamaMadzia, blueberry, marzycielka29, aiwlys, aher lubią tę wiadomość
-
Mi znów śluz z czopem odpadł mam bóle pachwinowo -krzyżowe takie póki co nieregularne..
Maż poszedł do pracy pow mu że nie wiem kiedy urodze że spróbuje czekać aż wroci ,a on ze chce byc przy mnie...
Mam nadzieje ze syn do 14 posiedzi ... potem jak mąż wróci niech sie dzieje wola boska
Ana 3 mam kciuki daj koniecznie znać jak tam u Was... :*
P.S. moj też nadmiernie aktywny wydaje mi się że w kanał rodny wbija się...
Lilka niestety brak wieści od Rubi..
Asiulka co do twojich wód to ze mnie się całą noc coś lało leje na dal a że miałam ten pasek do spr wód plodowych to zastosowałam to nie wody na 1000% tylko taki mam też śluz mleko i woda...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 04:23
;oniqa, Asiulka83, aiwlys, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Oj kochane widze ze wy tez spać nie mozecue ja dzis tylk 1,5h spałam bo wzieło mnie jakies przeziębienie, nos zapchany, głowa boli o gardke nie wspomne
nie moge byc teraz chora
znacie jakies metody albo bezpieczne leki na przeziębienie ?
Nina ake cudny pulpecik
Ana czyzby mikołajki byly waszym dniem :p czekamy na info
A rubi dalej milczy, ciekawe co tam u nich -
a ja skromnie witam się z Wami, bo zaczynam III trymestr.
gratuluję nowo rozpakowanym mamom i trzymam kciuki za dziewczyny, które już niedługo będą witać swoje maluszki na świecie.Lalita2710, Kocur, Marysia0312, marzycielka29, Perełka lubią tę wiadomość
-
Welurka kochana leż w łóżku grube skarpetochy herbatka z cytryną, sok z malin ,mleko z miodem.
W aptece do kobiet w ciazy i kobiet karmiacych jest prenalen syrop ,tabletki i spray do nosa na katar... wyślij męża po syrop.
Dużo wit C w pomarańczach niech kupi ci i wyciśnie sok.
I staraj się dużo spać. Sen jest lekiem na całe zło.
Oniqa udanego wyjazdu życzę) zazdroszcze wam bo fajnie tak w górach
U mnie bez zmian co jakiś czas bóle krzyżowe pachwinowe śluz cieknie jak niewiem.
Ogolnie leże w łóżku jeszxze sprobuje pospac... -
Ana27 wrote:U mnie leci jakby suokres zaczynal, mam skurvze co 5min takze zaraz juz jedziemy tylko m ksnapki robi za rada michaeli heh skurcze mam inne niz zawsze , tam na dole brzucha typowo okresowe i bolesne ale krotkie w miare. Trzymcie kciuki
Ana, kochana, trzymam kciuki. Powodzenia! :* -
Nina synuś śliczny!
Moni_c, Ana trzymam kciuki oby wszystko szybko poszło i jak najmniej boleśnie, i abyście tuliły już dziś swoje maleństwa! Najpiękniejszy prezent od Mikołaja!
Juicca dobrze że tak się skończyło. Odpoczywajcie sobie teraz.
Lalita trzymam kciuki! Żeby synek zaczekał do 14-15 aż mąż wróci z pracy. Ty pewnie też już dziś będziesz tuliła synka. Oby!Nina lubi tę wiadomość
-
Dołączam się z kciukasami za Anę, może a nóż się rozkręciło i ma już synka obok siebie
Ja dziś oficjalnie odpuszczam dietę, a właściwie Mikołaj zdecydował za mnie i podrzucił mi troszkę pysznośći :> Rysio po czekoladzie pewnie urządzi sobie w moim brzuchu ring bokserski
Juiccia najważniejsze że z mężem ok !!! Ta wichura to makabra, my mieszkamy niedaleko straży pożarnej także w nocy nieźle nam świeciło po oknach . -
Lalita Ana powodzona
Nina śliczny skarbuś
NO dziś się troszke uspokoiłam , ale nerwy były strach , dziś moj pojechał do przychodni do rodzinnego( autobusem) , na pogotowiu zrobili mu RTG klatki , głowy , i nic sie nie dzieje...
Auto rozjebane ( sorki za słowo) no nie powiem że mój M lubi szybko jezdzić ... i za to go dziś zjebałam ze nie mysli jak jezdzi , ze ma rodzinę , dziecko w drodze , ze ma dorosnąc , musiałam mu powiedziec bo strasznie się martwiłam. szybka jazda i wichura złe piołaczenie . i za to była zjeba
Teraz to ja kupie samochód ( no jak kasy troche nazbieram) zarejestreuje na siebie i bede jezdzic , i tak mój m powiedział ze przez najblizsze kilka mcy nie wsiadzie za kierownice, jedynie co to w marcu na porodówke...
Normalnie głowa mi pękała, rodzice swoich kilka groszy tez musieli no ale nie jemu tylko oczywiscie mi, tata mój był na miejscu zdarzenia bo mój po niego dzwonił to gadał ze gdyby ktoś siedział od strony pasazera to........ no wiecie co mazm na mysli
No nic juz nie będe wam ględzić na ten temat hehe wazne ze zyjeWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 09:37
-
juicca mój mąż na poczatku roku też miał wypadek, taksówkarz a niego wjechał, samochód do kasacjiale jemu naszczescie sie nic nie stalo, duzo strachu sie najadłam, ale wszystko dobrze się skonczylo, jedynie co to miał założone szwy bo miał rozwaloną warge.
-
Lilka wrote:Ana daj znac co sie dzieje
Wiesci od Rubi sa??
Nasz Mlody przechodzi samego siebie.
Kupa przed karmieniem..po katmieniu jescze raz kupa imnie obsikal..jak tak dalejpojdzie zbankrutujemy na pampersy
mój mały to potrafił nawet i z 7,8 dziennie zrobić na mleku matki jest ich poprostu więcej,
a i obsikana i uzygana to byłam juz wiele razy hehe -
czesc dziewczyny wracam do was nie bylo mnie prawie 2 tyg nawet nie czytalam wiec musicie wybaczyc ale nie dam rady nadrobic. Wszystkim ktore sie rozpakowaly gratuluje a dziewczyny ktore dzialaja dzis w tym kierunku powodzenia zyczymy:-* Juicca doskonale Cie rozumiemy opierniczaj go bo sie nalezy za ten strach calej waszej rodziny ale juz sie sprobuj zrelaksowac faceci tacy juz sa ale nauczy sie na bledach:-) najwazniejsze ze wszystko jest w porzadku.
U nas wszystko dobrze przychodzi do nas polozna i powiem wam ze po rozmowie z nia o porodzie zaczelam to zupelnie inaczej postrzegac i nie moge sie doczekac zeby poznac mojego synka. U lekarza badanie szyjki wyszlo ok jest elastyczna ale to dobrze bo bedzie lepiej przy porodzie tylko sie oszczedzac zeby maly nie chcial wyjsc juz, do 35tygodnia magnez i koniec;-) a maluszek przesliczny na 4d podgladany lekarka powiedziala ze bardzo ladna buzke ma taka delikatna te rysy twarzy takie regularne i delikatne ze nigdy jej sie nie zdazylo az tak slicznego maluszka zobaczyc na usg. bylam dumna jak paw;-)Suzy Lee, Perełka, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
U mnie skurcze zanikły póki co sporadycznie jakiś co jakiś czas jest taki mega mocny... ale śluz jak leci tak leci ciurkiem... co chwilę zmieniam wkładki.
Ale wiecie jak to jest wszystko może się rozkręcić ,w chwile.
Welurka odpoczywaj póki co... ja czuję się taka senna ,że chyba za jakiś czas się zdrzemnę... bo i tak się nic nie dzieję.welurka lubi tę wiadomość