III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Michaela jestem sama w sali nr3;-) dochodze do siebie po cc,ale teraz juz boli...rano uruchamianie,a teraz dostane cos na noc przeciwbolowego i moze w koncu padne z tych emocji...Igorcia nie ma przy mnie,jest na neonatologii,ale cukier juz ma dobry;-)karmia go,myja,jutro bedziemy uczyc ssac cyca:-) dobrej nocy!
p.s
Ana idz na cc jak mozesz,naprawde masz duze dziecko,a ja na sali ppoperacyjnej widzialam fwa przypadki kobiet,co rodzily po terminie duze dzieci i noe daly rady,wiec brali je szybko na cc,ale to juz w pelnej narkozie,nic przyjemnego...dostalam morfine w pupe i sprobuje zasnac...trzynam kciuki za kolejne przyszle mamisie!megan8, Ana27, Tinka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny wróciłam z badania i wszystko OK. Okazuje się, że główka jest mniejsza niż się okazywała wcześniej (czy to dziwne?) teraz wychodzi 1,5 tygodnia większa. Serduszko bardzo dobrze pracuje. I nie dość, że rączki przed buźką to jeszcze przytulony do pępowiny i łożyska i jeszcze główką do góry! Co za uparciuch z mojego Bąbelka!
Tak skutecznie zasłaniam się przed usg
I mój siusiaczek w 3DWięc już na pewno jestem chłopcem
Na usg nawet pokazywali mi dziurki od noska mojego Szkraba
;oniqa, asienka28, Ana27 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2013, 23:21
Ana27, aiwlys, Lalita2710, juicca, Asiulka83, szczessciara, kaaasiaczek_, ;oniqa, Lula_w, asienka28, Tinka85, justa24, Marysia0312, Selena, marzycielka29, Suzy Lee, Perełka, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Nina cudny pyziolek i duuzy
)))) nasz brunio tez bedzue mial takie pyzolki :p
No i juznie chce natuealnego porodu jak mi wszyscy wokol mowia o tej wadze choc lekarz nie powiedzial jeszcze wprost, ze bedzie cc ehhjuz nie doczekam sie poniedzialku, spac nie moge bo ki brzuch ciazy, siedze na lozku i oeubuje tak usnacw kazdej innej pozycji boli brzuch, naciaga sie, ze mam wrazenie, ze eksploduje...
Takze cos czuje, ze nsjgirszy tydzien przedemna jesli chodzi o bol. Koncowka ciazy jest masakryczna :p
Asiulka mbie tez sue tak czesto cos lalo ale to niehyly wody. Jesli. Juz nic nie leci to to pewnie albo mocz albo sluz. A jesli nadal leci to jedz do szpitala, trzymany kciuki:))))Asiulka83 lubi tę wiadomość
-
Witam z porodowki hyhy skurcze co min krzyzowe bola jak cholera. Nawet ne dociera do mnie ze to juz!
Ana27, MamaMadzia, Martynika, aiwlys, Lalita2710, juicca, Lula_w, Tinka85, justa24, Asiulka83, marzycielka29, Suzy Lee, Perełka, Blondi22, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Sla.s to dobrze skoro sercem wszystko Ok
Nina cudowny pyziolek wieesz że tak wyobrażałam sobie go hihihi) słodziaczek
)
Moni 3 mam kciuki bądż dzielna ;*
K... poszłam do kibla załatwiłam się wracam brzuch mi stawardniał położyłam sie mega ból okresowy z bólem w pachwinach modle siè żeby przeszedł... przechodzi jak nagle coś dupło w okno myślałam że padne na zawał normalnie widziałam cień czegoś co dupło w szybe i soadło na balkon ino jest tak ciemno jak tyłku ze niewiem co i jak..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2013, 00:50
-
ah dziewczyny ja dziś miałam stresówke , mój mąz miał wypadek samochodowy:( przez ten zasrany wiatr na zakręcie go wywiało i dodatkowo gałąz spadła mu przed autem , poleciał z autem na 2 drzewa , auto do kasacji , ale najważniejsze że nic mu sie nie stało , troche poobijany jest , był na pogotowiu i jest ok ale coja strachu się najadłam
ważne że żyje a auto rzecz nabyta....
-
nO wystraszyłam się strasznie...a wczoraj auto przegląd miało a tu dziś dup auta niema ehh, ale najważniejsze że mojemu Tomkowi nic sie nie stało, gadał że w momencie myślał że już po nim.. cała się trząsłam a mały ze mną ale jest okey a Tobie lalita zycze szybkiego rozwiązania a ja idę do mojego mężusia
-
O kurde juica dobrze ze finalnie z mezem ok wszystko!!!
Dziewczyny ja juz nie usne z teho eszystkiego, wtalam do wc wlasnie i znow mega rozowy sluz z mslutkim czerwonym skrzepem, tymrazem sporo tego. Teraz znow poszlam do wc to sluzu nie. Ma ale mam czrwone na papierze. Myslicie zeby jechac do szpitala ?? -
Wróciłam do domu lekarz stwierdził że mogl to być mocz albo delikatny wyciek wód ale na usg wszystko w porządku na ktg delikatne skurcze i mam się obserwować jak zwykle spanikowalam ale nic ... dobranoc
Suzy Lee lubi tę wiadomość
19.12. jest, 09.01 3.84 cm
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540
-
Ana mi lekarz nawet dzisiaj powiedział że jak będzie krew na papierze lub władce to jechać do szpitala. ..a mi dalej delikatnie coś saczy
nic poczekam do rana ...
19.12. jest, 09.01 3.84 cm
, 21.01 5,65 cm
, 6.02 8,06 cm Boy
2.03 238g
15,05 1500 g
27.07 3540
-
Ana daj znac co sie dzieje
Wiesci od Rubi sa??
Nasz Mlody przechodzi samego siebie.
Kupa przed karmieniem..po katmieniu jescze raz kupa imnie obsikal..jak tak dalejpojdzie zbankrutujemy na pampersywelurka lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15