Masaż krocza
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
Ja jestem właśnie na etapie masażu krocza, a tak naprawdę to mąż mi pomaga. Zaczęliśmy w sumie 5 dni temu, na razie 1 palec, od jutra będzie próbować już z dwoma... Podobno coś się zwiększyło, ale nie aż tak bardzo.
Nie liczyliśmy cm... W ogóle jak wy liczycie to w cm? -
Polecam kupić balonik Epino lub AniBall. Dużo lepsze efekty w krotym czasie
Ja dzięki temu balonikowi mimo trudnego porodu odmowilam nacięcia krocza i jako pierworodka pękłam na 2 powierzchowne szewki. Śmigalam na nogach zaraz po porodzie i teraz tez zamierzam ćwiczyć po 36tc -
Hej! My Już masujemy na 3 palce, chociaż nienawidze tego codziennego zabiegu To tak, jakby mi ktoś szprzerał za przeproszeniem w dupie i gmerał i gmerał a te minuty taaaak się dłużą
Swoja droga mam pytanie... czy pochwa wraca później do swojego normalnego stanu? -
A ja jednak nie miałam głowy do masażu ani nie kupiłam balonika urodzilam chłopca 3700 w 3 godz bóle porodowe poczułam jak dr przebił mi wody płodów. Dziecko urodziło się bez problemu i nie byłam nacinana teraz też nie mam zamiaru bawić się w masaże. Lekarz zapytał położna czy będzie nacinac a ona że po co jak tak dużo miejsca żeby dziecko się wydostało
-
Dziewczyny od ktorego tyg wykonuje sie taki masaz? Uzywacie jakiejs oliwkiStarania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
natty85 wrote:Dziewczyny od ktorego tyg wykonuje sie taki masaz? Uzywacie jakiejs oliwki
Teoretycznie można od połowy ciąży robić masaż :p
Mi lekarz zamiast "tradycyjnego masażu" zalecił regularny sex z mężem
07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
Hej mój mąż masuje mnie od 36 tc i powoli czuliśmy jak na początku bardzo opierające mięśnie co raz bardziej się rozluźniają teraz mąż mówi że bez problemu masuje mnie na 4 palce,mam nadzieję, że choć trochę to pomoże, bo mała jest już ponad 4 kg bobo, a nic się nie zanosi na wyjście
-