Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Położenie pośladkowe
Odpowiedz

Położenie pośladkowe

Oceń ten wątek:
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 28 lipca 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    36+0 dziś u mnie na USG dalej ułożenie miednicowe :( w czwartek ustalanie terminu CC, jestem rozczarowana i rozbita :(

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 04:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11 sierpnia mam ostatnia wizytę u gin, a potem czekać na rozwój wypadków. Ale jak się młody nie przekrecil to naprawdę nie wiem co zrobię :( Będę z nią rozmawiać o ewentualnej cesarce...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie termin CC na 14 sierpnia... nie spodziewałam się takiej sytuacji i że nie urodzę naturalnie. no cóż może przy drugiej ciąży się uda

w4sqdqk3shg1dimh.png
‹‹ 3 4 5 6 7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ