Wyprawka do szpitala
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
u mnie na obchodzie tlumy natosmiast przy cesarce tylko polozna anestezjolog i ginek a co do wyprawki to u mnie musze miec tylko podklady na lozko podpaski te wielkie mamamia pieluszki dla dziecka no i przybory toaletowe takze moja lista jest krotka
-
U mnie przy pierwszym porodzie lekarz i połozna pytali czy mogą zostać studenci czy nie na szczęście byli tylko przy szyciu a wtedy było mi już wszystko wsio ryba .Teraz mam nadzieję że nie trafię na żadną dodatkową publiczność.
-
Ja rodzilam w niedziele, bylam tylko ja polozna. I maz;) na sam koniec byl lekarz i panie od dzidziusiow. Moim lekarzem prowadzacym byl zastepca ordynatora a ze akurat ten czas co lerzalam ordynatora nie bylo wiec on rzadzil. U mnie przychodzil jeden lekarz przed rozpoczeciem obchodu zapytal jak sie czuje pomacal brzuch spojrzal w krok i wsio;) raz jak ta cala ekipa weszla to max spal na lozku obok i usmiali sie i wyszli:P
-
A ja uważam, że praktyka to najlepsze co może być dla każdego studetna, nie tylko medycyny. Jakoś muszą się nauczyć niektórych rzeczy chociaż w praktyce. Pomyślcie co by było gdyby nas leczyli tylko taki doktorkowie dobrzy w teorii a w praktyce kiepscy...
Przypomniało mi się, jak 10 lat temu miałam operację wycięcia torbieli dwukomorowej na jajniku. Była jakś skomplikowana chyba bo jak robili mi usg w pieron było tych lekarzy, studentów chyba tez bo tacy młodzi byli, ale żaden nawet nie spojrzał na mnie, tylko byli w patrzeni w monitor:P
Żaden się nie śmiał, tylko podchodzili to tego wszystkiego typowo "edukacyjnie"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 13:40
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Ana zgadzam się ale wiesz ja widze jak rózne sa kobiety, jedne bez skrępowania mówi i pokazuje się z tym co dla innej nie do przejscia, i chyba rzecz w tym, żeby tych które sa bardziej pozamykane, nie musiały być materiałem edukacyjnym.
Miriam lubi tę wiadomość
-
Bardzo dobrze ujęłaś to ja nie chce zeby moje krocze było encyklopedią dla studentów więc ja na pewno zaznaczę że za towarzystwo osób trzecich to ja dziękuję bardzo
michaela, Miriam lubią tę wiadomość