Badanie nasienia
-
WIADOMOŚĆ
-
przyszła mama 2 wrote:Jezu drogi to takie zagmatwane wsystko z tymi jajcami.
-
Haha kule to nam ktos dobre pocisnal wadliwe
Jeszcze tyle trzeba o nich wiedziec, koniec bedzie taki, ze bokiem wyjda;)...glowy do gory laski,wczoraj mowili w tv ze facet z przeszczepionym penisem dzieciaka zrobil to i nasze slepe kule dadza rade!!
Bedzie dobrze,musi byc;)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
ja niestety nie mialam tej mozliwosci nawet zastanwiac sie czy bedzie moza zrobic IUI wiec tyle co mi wiadomo to ze powinien byc 1 mln plemnikow prawidlowych
my np korzystajac z dawcy mamy od 5-50 mln prawidlowych plemnikow.. wzaleznosci jakie nasienie sie wybierze ..
wiec nigdy w to sie nie zaglebialam -
przyszła mama 2 wrote:Haha kule to nam ktos dobre pocisnal wadliwe
Jeszcze tyle trzeba o nich wiedziec, koniec bedzie taki, ze bokiem wyjda;)...glowy do gory laski,wczoraj mowili w tv ze facet z przeszczepionym penisem dzieciaka zrobil to i nasze slepe kule dadza rade!!
Bedzie dobrze,musi byc;)
a ja zawsze mowie mu noo i z dodatkowym chormoosmem kobiecym i dzieki temu mnie lepiej rozumies i rzadziej sie klocimy -
Wiesz wychodze z zalozenia,ze lepszy pusty wor w domu, w ktory mozesz sie wyplakac jak masz ciezki dzien, niz wor niczym rog obfitosci poza chalupa;) takze masz wielkie szczescie;)!
Musimy dystansu nabrac do tych kulawych jajcow i z humorem to brac na klate bo zwariujemy;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 18:25
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przyszła mama 2 wrote:Wiesz wychodze z zalozenia,ze lepszy pusty wor w domu, w ktory mozesz sie wyplakac jak masz ciezki dzien, niz wor niczym rog obfitosci poza chalupa;) takze masz wielkie szczescie;)!
Musimy dystansu nabrac do tych kulawych jajcow i z humorem to brac na klate bo zwariujemy;)
My nauczylismy sie smiac o plakac z naszej natury ale najważniejsze jest to ze mamy diagmoze a moj maz kest zdrowy i jest pod opiekąWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 18:30
przyszła mama 2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy znacie jakiegos dobrego androloga z krakowa?
Czytalam ze Dr bergier jest dobry I szybko stawia diagnoze jednak przyjmuje w macierzy stwierdzil a to z kolei nie cieszy sie dobra opinia wsrod forumowiczek:/
Oczywiscie z gory dziekuje za dobre radyKasika -
Martoszka widzialam odp .
dla mnie jest ona zrozumiala
5% jest wartoscia usredniajaca..
skoro w 1 ml jest 5 % prawidlowych plemnikow to w calosci bedzie 5% *objetosc nasienia..
tak samo jak i licza liczbe plemnikow..
badaja w 1 ml a pozniej mnoza przez obj .
npisz pod spodem do dr czy w takim razie z takich wynikow jest szans na IUI czy lepiej najpierw powalczy o poprawe nasienia / czy tez od razu z takimi wynikami podchodzic do IVF
-
Landryneczka wrote:Domcia przede wszystkim jaki stopeiń żylaków? I jeśli zaawansowane to ja proponuje zabieg. By od razu jak tylko dowiedzieliśmy się że są żylaki umówiliśmy się do urologa i na zabieg po co czekać?
I następnym razem proponuje najpierw się dowiedzieć a potem kogoś oczerniać bo tu każdy dobrze ci radzi
I ja sama mogę powiedzieć, że dzięki niektórym dziewczynom i internetowi nasz urolog juz na pierwszej wizycie nas pochwalił za komplet badań że kto nas tak ładnie pokierował że wszystkie potrzebne wyniki mamyDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Nic nie ma. 15 min siedzial w gabinecie i wyszedl tylko z kartką jakie badania krwi ma zrobic i to wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 11:02
Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny