Badanie nasienia
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:Kasia a ja tam myślałam, że Wam się w końcu udało bo chyba przez jakiś czas się nie odzywałaś. Przykro mi, że tak się u Was potoczyło.
My po zabiegu już prawie 10miesięcy ale nadal brak ciąży. Czeka mnie hsg i zobaczymy
A jestem cały czas tylko się nie udzielam bo ostatnio w kiepskiej formie jestem... u nas już 11 miesięcy od zabiegu:-(
A u was wyniki się poprawiły?
-
nick nieaktualnyEdziuuuuuuuunia wrote:Buko, a robiłaś sikańca?
Ja nawet nie mam okazji ku temu moja @ przychodzi tak punktualnie, że żadnych złudzeń mi nie daje i mimo nadziei jeszcze wczoraj że może tym razem zaskoczyło to dziś tak jak miała przyjść tak była
Jedyny plus jaki z tego jest i to podkreśla mi moja ginekolog, że mimo bardzo agresywnej formy Hashimoto to nie ma ono wpływu na mój cykl i mam regularnie owulację. -
Landryneczka wrote:Kasia a ja tam myślałam, że Wam się w końcu udało bo chyba przez jakiś czas się nie odzywałaś. Przykro mi, że tak się u Was potoczyło.
My po zabiegu już prawie 10miesięcy ale nadal brak ciąży. Czeka mnie hsg i zobaczymy
Zabiegu żylaków?
04.12.2015 [*] 7tc
Listopad 2015 - Profertil - słabe żołnierzyki
Marzec 2016 wysoka PRL,żylaki i fatalne wyniki nasienia, Bromek+CLO+Androvit
-
kasiaaa049 wrote:oj wiele rzeczy brał agpurin androvit p plus kwas foliowy Wit c selen l karnityne koenzym q 10 i teraz był na kuracji clo w czwartek badanie
To niezły arsenał, ale może organizm teraz zareaguje dobrze trzymam kciuki!
04.12.2015 [*] 7tc
-
kasiaaa049 wrote:oj wiele rzeczy brał agpurin androvit p plus kwas foliowy Wit c selen l karnityne koenzym q 10 i teraz był na kuracji clo w czwartek badanie
-
nick nieaktualny
-
Buko wrote:Ja nawet nie mam okazji ku temu moja @ przychodzi tak punktualnie, że żadnych złudzeń mi nie daje i mimo nadziei jeszcze wczoraj że może tym razem zaskoczyło to dziś tak jak miała przyjść tak była
Jedyny plus jaki z tego jest i to podkreśla mi moja ginekolog, że mimo bardzo agresywnej formy Hashimoto to nie ma ono wpływu na mój cykl i mam regularnie owulację.
Buko to dobrze, że masz takie regularne cykle i faktycznie nie ma wpływu twoja Hashi, całe szczęście!
Niedługo Nam się uda oby to były ostatnie nasze cykle :*
04.12.2015 [*] 7tc
-
nick nieaktualnyEdziuuuuuuuunia wrote:Buko to dobrze, że masz takie regularne cykle i faktycznie nie ma wpływu twoja Hashi, całe szczęście!
Niedługo Nam się uda oby to były ostatnie nasze cykle :*
Gdzieś zniknęła moja odpowiedź, którą tu wczoraj stworzyłam
Mam nadzieję, że się nam uda, w końcu jak mówi moja gin: będzie Pani w ciąży, jak w gębę strzelił ma Pani owulację 14 dnia cyklu.
Ale przez tak regularne cykle, nawet nie mam złudzeń, że może będę testować. Chociaż może lepiej, to mniejsze rozczarowanie wtedy.
A Ty się dowiesz chyba za kilka dni?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 08:03
-
nick nieaktualny
-
Edziuuuuuuuunia wrote:Ja w niedziele ale progesteron wczoraj robiłam i był tylko 18 więc raczej nie udało się
18 nie jest tak źle a ile jesteś już po owu? I jakie macie problemy?
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
Nie rozumiem cię Monia85 czy ja napisałam że wynik 18 to zły wynik?Nie wydaje mi się.
Uważam że jest bardzo duża szansa na ciążę lub jej brak. Tylko beta hcg może to potwierdzić. Progesteron to indywidualna sprawa.A ja trzymam kciuki za fasolinke❤Edziuuuuuuuunia lubi tę wiadomość
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤