Bardzo kiepskie wyniki nasienia a happyend :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, ja czekam na info od ginekolog. Jak zdecyduje tak zrobię komuś ufać trzeba.
Co do uplynnienia, trochę dlugo. Z tego co czytałam warto chłopu podawac ACC Optima. Rozrzedza płyny w organizmie. Plus odpowiednie nawodnienie organizmu jest ważne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca, 11:49
Kalinowemarzenie lubi tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Daj znać koniecznie jaka będzie decyzja 😊
Leczenie 10 dni antybiotykiem plus probiotyki. Po trzech tygodniach ponowny wymaz.. podobno ciężko jest wytępić to dziadostwo ale mam nadzieję że się uda.
Dobrze ze mąż jest po zabiegu i mamy zakaz starania się od chirurga więc doskonały czas żeby zrobić jeszcze przeleczenie bakterii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca, 11:50
-
Sikoreczkaaa wrote:Leczenie 10 dni antybiotykiem plus probiotyki. Po trzech tygodniach ponowny wymaz.. podobno ciężko jest wytępić to dziadostwo ale mam nadzieję że się uda.
Dobrze ze mąż jest po zabiegu i mamy zakaz starania się od chirurga więc doskonały czas żeby zrobić jeszcze przeleczenie bakterii
Ja właśnie dostałam wynik i u mnie czysto… czekam jeszcze na wynik męża, no ale w takim wypadku chyba nie ma czego się tam spodziewać.
Twój mąż też ma brać antybiotyk?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca, 12:09
28 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Ja właśnie dostałam wynik i u mnie czysto… czekam jeszcze na wynik męża, no ale w takim wypadku chyba nie ma czego się tam spodziewać.
Twój mąż też ma brać antybiotyk?
Tak leczymy się w dwójkę bo raczej jesteśmy w tym razem a u facetow podobno jest to gorzej zdiagnozować. A jakie wymazy robiliście? Tlenowe i beztlenowe? Czy też MUCHa? Bo u nas w posiewie nasienia też nic nie wyszło a teraz u mnie ureaplasma..elektro96 lubi tę wiadomość
-
Sikoreczkaaa wrote:Tak leczymy się w dwójkę bo raczej jesteśmy w tym razem a u facetow podobno jest to gorzej zdiagnozować. A jakie wymazy robiliście? Tlenowe i beztlenowe? Czy też MUCHa? Bo u nas w posiewie nasienia też nic nie wyszło a teraz u mnie ureaplasma..28 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
-
Chciałam poczekać z antybiotykiem na okres który ma być dzisiaj ale nic się na niego nie zapowiada. Owulka była potwierdzona przez Ginekologa. Prawdopodobienstwo ciąży mniej niż jeden procent. Jak to jest ze jak człowiek chce ta wstrętna małpę to nie ma jej a jak jej nie chce to jest jak w zegarku co do minuty..
Elektro macie może już wyniki męża? -
Sikoreczkaaa wrote:Chciałam poczekać z antybiotykiem na okres który ma być dzisiaj ale nic się na niego nie zapowiada. Owulka była potwierdzona przez Ginekologa. Prawdopodobienstwo ciąży mniej niż jeden procent. Jak to jest ze jak człowiek chce ta wstrętna małpę to nie ma jej a jak jej nie chce to jest jak w zegarku co do minuty..
Elektro macie może już wyniki męża?
A małpa jak zwykle złośliwa…28 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Ja mam wynik - staphylococcus haemolyticus28 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Chmurka21 lubi tę wiadomość
28 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Jak tam u Was ?28 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Jak tam u Was ?
Mężu super już sprawnie ale z racji antybiotykoterapii na tą ureaplasme mamy miesięczny celibat. więc raczej najbliższy cykl lub dwa na stracenie.. mam nadzieję że uda się szybko pozbyc bakterii bo chciałabym zrobić drożność. A tak ciągle pod górkę. -
Dziewczyny, jutro rano zapisałam się na sono hsg. Zobaczymy czy mi zrobią. Mam nadzieje, ze zdążę potem do pracy.
Będę dawać znać 😂elektro96 lubi tę wiadomość
👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)
Walczymy dalej!