X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Bezplemnikowcy - TESE/mTESE
Odpowiedz

Bezplemnikowcy - TESE/mTESE

Oceń ten wątek:
  • Hello123 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ememm wrote:
    Świetnie dziękuję. Moj synek ma już 5 lat, w międzyczasie mieliśmy transfer blastocysty ale niestety się nie udał. Mamy ostatniego malucha w klinice, trzydniowego, ale też chciałabym chyba żeby potrzymali go do 5 dnia. Chociaż synek był dwudniowy, i nygus jest nie z tej ziemi :D
    A powiesz mi proszę jak wygląda teraz kwalifikacja do dofinansowania? Czy można na sam kriotransfer?
    Może ktoś z Was wracał po rodzeństwo i wie jak to wygląda w Novum?

Niestety nie wiem, bo nasza procedura była jeszcze przed refundacją :)

👫87’ i 88’
    01. 2023: diagnoza azoospermia
    04. 2023: terapia hormonalna
    01. 2024: udana biopsja M-Tese, start IVf
    03.2024: ET ❌
    05.2024: FET 🤰
    01.2025: 👶❤️
  • Ememm Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja też, leki miałam tylko refundowane ale słyszałam że same transfery również, więc w sumie dobrze skorzystać, i tak zostawiłam w klinice dziesiątki tysięcy złotych ;)

‹‹ 674 675 676 677 678
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ