Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Bezplemnikowcy - TESE/mTESE
Odpowiedz

Bezplemnikowcy - TESE/mTESE

Oceń ten wątek:
  • classy Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka97 wrote:
    Mój mąż wczoraj również miał mtese i u nas na szczęście dobre wieści udało się pobrać 6slomek materiału, plemniki obecne także jesteśmy przeszczęśliwi 🥹 jedyny minus że teraz Invicta każe czekać 4 miesiace na wizytę, będziemy raczej się przenosić do innej kliniki, szkoda tracić 4 miesiące…

Gratulacje i kciuki za kolejne kroki 🤞☺️ co do przenoszenia, to my też przenosiliśmy i niestety też jest to dodatkowy koszt bo raz zapłaciliśmy w jednym miejscu za rok przechowywania, potem za transport i przechowywanie na rok w drugim miejscu, ale myślę, że jak się potem udaje to się jakoś o tym zapomina 🥺

Klaraklara26 wrote:
    Tak biopsja igłowa była No właśnie USG wszystko super i teraz się zastanawiamy właśnie czy może jeszcze spróbować Micro tese choć to kupa kasy ,już naprawdę nie wiem czy to jest sens czy będą pieniądze wyrzucone w błoto 😔

A hormony na jakim mąż ma poziomie? Niestety czasem jest tak, że mimo super wyników, nie udaje się i nikt nie wie chyba dlaczego 🫣 z drugiej strony mieliście biopsję igłowa, która jest taka biopsja na ślepo, więc też bardzo możliwe, że akurat nie trafili. Kwestia też ile robili nakłuć itp. Nie wiem jakie macie podejście i wiem, że mTESE to duży koszt ale wydaje mi się, że warto spróbować wszytskiego, żeby potem tego nie rozpamiętywać 🥺 ogromne kciuki 🍀🤞

👩+👦+🐶 | starania od 05.2023

👩
    AMH: 1,5
    ✅hormony, kariotyp, cytokiny, immunofenotyp, komórki NK, homocysteina, trombofilia, białko C, białko S, zespół antyfosfolipidowy, TSH, prolaktyna, wit D, wit B12
    ❌ANA 1:160, KIR AA, MTHFR-homo, PAI-1 homo

👦
    azoospermia → udana mTESE
    ✅hormony, AZF, kariotyp, CFTR, wit D, B12, inhibina B

I IVF - 04.2025
    13🥚→ 10xMII → 1❄️
    ET 4.1.1 (Cyclogest, Duphaston)❌

II IVF - 06.2025
    19🥚→ 11xMII → 0❄️

III IVF - 10.2025
    27🥚→ 20xMII → 5❄️
    FET 3.1.1 (Utrogestan, Duphaston, Encorton, Accofil) → 10 dpt: β 205; 14 dpt: β 826, prog. 30,83 ng/ml; 28 dpt: β 44192, prog. 32,31 ng/ml, CRL 0,74 + ❤️; 8t+5: CRL 2,12; 9t+6; CRL 2,9, FHR: 176; 10t+5: FeliaTest - zdrowa 🩷; 12+6: I prenatalne: 7,4 cm❤️; 19+6: II prenatalne: 320 g ❤️

preg.png
‹‹ 700 701 702 703 704
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ