Bezplemnikowcy - TESE/mTESE
-
WIADOMOŚĆ
-
Kendra, OF to tylko program a w dodatku czasem naprawdę owulacja pojawia się w innym momencie niż wynika to z wykresu... Miałam takie przypadki - prowadzony wykres i równolegle monitoring.
Ami, dobrze, że zadzwoniłaś. Kiedy dowiecie się, co z mTese? -
Mamy przerwę w kuracji 6 tyg. - ponownie zrobić badania i przyjść z nimi. Także 6 długich tygodni...i wtedy decyzja co dalej
Aniu kiedy robisz betę? Trzymam mocno kciuki!!!
a jeszcze w posiewie nasienia wyszło: "mieszana flora skórna- wyhodowano pojedyncze kolonie;
obecność grzybów- nie wyhodowano,
trichomonas vaginalis - nie wyhodowano"
przejmować się tymi pojedynczymi koloniami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 21:25
Jesteśmy rodzicami cudownego synka
Wracamy i walczymy dalej... -
nick nieaktualny
-
Ami w czwartek mozejak pokazecie wynik posiewu to moze dr podpowie czy jest sie czym przejmowac ??
kurde az 6 tyg ??
ehh dobrze ze zadzwoniłas az mi głupio ze ci tak powiedziałam ze to nic .. bo sero mam znajome ktorych faceci maja test 1100 naturalnie
kochane bete robie w czwartek i ne ebde sikac chyba ze beta pozytywna bedzie
poki co boje sie juta /pojutrza bo wtedy nastepuje zawsze spadek przed @ -
Cześć Ania_84 czy podałabyś mi swojego maila priv ??? mamy podobny problem z mężem ale jednak nie chciałabym tak na forum a widzę ,że Ty najlepsza specjalistka tutaj jesteś potrzebuje pomocy ....i rozwiania moich watpliwości
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny u mnie sluz jeszcze bardziej rozciagliwy niż wczoraj. Do tego potworny ból jajnika Plus wzdęcia równa się owulacja. Z takich objawów dwa lata temu wyszła nam corka. Działać będziemy ale przy jego wynikach to ja i tak to marnie widzę.
-
Aniu z tego co wiem to zawsze na boćku mówią szczańce-oszukańce, więc może jeszcze nie wszystko stracone!!!! :*
Natomiast co do naszych wyników to jeszcze to FSH i LH bardzo wzrosło i jednak testosteron przy takim dawkowaniu z ok 320 na 1300 to też aż za dużo było. Jutro nie idziemy na wizytę - ustaliłam wszystko już z dr i powiedział, że nie ma sensu - mamy przyjść po 6 tyg. (stosując się w między czasie do jego nowych zaleceń) i zrobić wtedy ponownie badaniaJesteśmy rodzicami cudownego synka
Wracamy i walczymy dalej... -
Ania_84 wrote:Hej kochane dzis poszdł w ruch sikaniec negatywny jutro zrobie bete dla pewnosci i tyle
Aniu jak po becie? testy nie zawsze wskazują dobrze musiałabys kupić taki z górnej półki. Mimo twojego pesynizmu ja goraco trzymam kciuki i vczekam na pozytywne wieści.
Kendra działajcie!!!!!