test MAR IgG pozytywny
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki
Zostaniemy narazie w Gyncentrum. Oni mają taki program 2+1 tzn płacisz za dwa cykle. Jeśli nie będzie ciąży dostajesz od nich 3 cykl bezpłatnie. Jeśli uda się za pierwszym razem zwracają kasę za nie wykorzystany .Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2017, 09:16
Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Pod względem finansowym gyncentrum chyba ma najwięcej udogodnień - chociaż tyle Aneczka, ja jak Doncia trzymam kciuki za IUI.
Ja dziś idę do lekarza zobaczyć jak tam się ma moja torbiel. W przyszłym tygodniu idziemy na akupunkturę. Dajemy sobie 3 miesiące i zaczynamy startować z in vitro. Ja na razie miałam 2 inseminacje także może do 3 razy sztuka oby -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie dziękuję.
No nie jest źle ale czasami zastanawiam się czy nie zmienić kliniki ponieważ czuję że wszystko odbywa się taśmowo. Ale podobno we wszystkich tego typu klinikach sytuacja wygląda podobnie.
Morganaa to dobra wiadomość, bardzo się cieszę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2017, 10:48
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Aneczka ja zmieniłam lekarza i klinikę i jestem z tego zadowolona. W poprzedniej było tak jak mówisz taśmowo a moja IUI była przeprowadzona nieprawidłowo w czym uświadomił mnie mój nowy lekarz. My nie będziemy podchodzić do in vitro mąż stanowczo odmawia także zostaje nam tylko IUI.
-
Doncia na jaką klinikę zmieniłaś? Co było robione nieprawidłowo?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2017, 21:18
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Zamieniłam Invimed na Ivite. W poprzedniej klinice w ogóle nie dociekali dlaczego chcemy IUI nie zbadali estradiolu przed IUI lekarz upierał się na cykl naturalny no i IUI była 2 doby po pregnylu a to zdecydowanie za późno. Lekarz nie zauważył polipa a nie wydaje mi się że nagle urósł 2cm przez 3 tygodnie
-
doncia82 wrote:Mój mąż nie wyobraża sobie żeby ktoś nam robił nasze dziecko na szkle ciągle powtarza że jak nam jest pisane mieć dziecko to będzie. Narazie nie chce go naciskać bo na IUI też nie chciał się zgodzić ale jakoś udało mi się go przekonać.
Ty najlepiej wiesz jak go przekonać może z czasem się zgodzi Ja na szczęście nie mam tego problemu, chociaż tyle mniej
-
Nie dziękuję. Zobaczymy co będzie, chociaż jakoś tym razem wzięłam sobie to na luzie. Już chyba psychicznie nastawiam się na in vitro.
Ja jeszcze jelitówki nie doświadczyłam ale widziałam szwagra w akcji - faktycznie masakra.
Morgana z jakimi zastrzykami?
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Byliśmy tez na akupunkturze, Pani Doktor stwierdziła, że mam oslabiony organizm i prawdopodobnie moje ciało odrzuca ciąże, bo to dla niego zbyt dużo, będzie chciała mnie wzmocnić. U męża stwierdziła, że przy nowotworze jego organizm był nastawiony do walki, po usunięciu nerki napięcie nie ustało,a skoro nie było już wroga w organiźmie to znalazł sobie nowego i zaczął atakować plemniki-stąd przeciwciała.
Sama akupunktura nas nie wyleczy, ale będziemy dalej chodzić,choć tak i Aneczka juź raczej jesteśmy pogodzeni z in vitro.
A w sobote dla relaksu tapetujemy sypialnie i wieszamy półki, bo juz miałam dość życia w ciągłym zawieszeniu i czekaniu na dziecko,taki powrót do normalności, bo tak zawsze było szkoda kasy na remont,bo nie wiadomo ile jeszcze na leczenie wydamy.