test MAR IgG pozytywny
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie chce panikować ale dalej nic 6 dzień spóźnienia, w ogole nie czuję się okresowo. Na bieliźnie delikatny żółty nalot, ale bez pieczenia, swędzenia itd wiec to raczej nie infekcja robiłam tez progesteron - poziom 11,44- mieści się w normie dla tej fazy cyklu. Nie miałam nigdy takiej sytuacji. Czekać czy iść do ginekologa? Help me:p25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
Doncia dobrze że już po daj znać co i jak
Lili trochę to dziwne ....
Ja dziś w końcu byłam na monitoringu. Mam 9 dc a pęcherzyki malutkie, endo też małe. Dostałam estrofem na poprawę endo. We wtorek znów wizyta.Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Doncia82 super, że już po... mam nadzieję, że teraz nie będzie przeszkód by dzidziuś był...
Lili87 a może faktycznie jakaś fasolka się zadomowiła... może owulacja była później...
Aneczka34 trzymam kciuki za wtorkowy monitoring...
A ja walczę drugi dzień z okresem... martwię się... bo od poronienia okres u mnie to tragedia... straszne krwawienia mnie dopadły ... Ale za to ból tylko jednodniowy, i nie jakiś intensywny - więc w tym przypadku nie narzekam... ach... -
Dziewczyny dostałam dziś okres Jakby nie było to czuję ulgę. To chyba wszystko z nerwów.
Asik mi po pronieniu też się wszystko pozmieniało i to na gorzej...ale liczę, że jak w końcu uda się urodzić dziecko, to wszystko wróci do "normalności"
Ewa - coś mi się kojarzy, że pisałaś, że byłaś z mężem u jakiegoś bioenergoterapeuty. Mogę zapytać u kogo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2017, 07:12
25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
nick nieaktualnyHej
Lily to jest Mikołaj Ganuszczak. Przyjmuje w Bielsku- Białej. Jest strona internetowa o tym. Wpisz dar bielsko biała jakoś tak albo imię i nazwisko tego bioenergoterapeuty.
Szybko dostałam okres, początkiem czerwca. Teraz drugi okres po porodzie mam i dużym plusem jest to, że nie mam bolesnego okresu, nie muszę brać w ogóle tabletek przeciwbólowych. Oby tak już zostało .Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2017, 21:20
-
nick nieaktualnyNie u każdej kobiety z okresem tak jest po porodzie. Moja koleżanka po dwóch porodach nadal ma bolesne miesiączki.
Leoś jest przekochany, waży ponad 7 kg. Teraz śpi. Ogólnie jest coraz bardziej aktywny, mało śpi w ciągu dnia. Przyjechał mój brat z rodzinką więc w końcu mogli na żywo się zobaczyć. Zdjęcie wstawię jak kompa odpalę bo piszę z komórki.
Zdjęcie usunęłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2017, 19:00
asik13 lubi tę wiadomość
-
Doncia też tak miałam. Krwawienie trwało 16 dni i pojawiło się kilka dni po histero. Myślałam że to po zabiegu wszystko się czyści ale teraz wiem że to był @ ponieważ cykl trwał 54 dni.Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Ewa masz prześliczne dziecko... To chyba przyszły model, bo tak cudnie pozuje
Doncia mi po zabiegach zawsze mówili, że pierwsze krwawienie należy traktować jako okres i często się zdarza, że nie przychodzi w terminie przewidywanej miesiączki...
Dziewczyny a czy Wasi mężczyźni poza przeciwciałami mają jakieś inne problemy z nasieniem? Bo my niby tylko przeciwciała, ale ostatnio mnie naszło, żeby spróbować podawać mężowi jakieś witaminy, żeby dodatkowo polepszyć jakość plemników... Tylko z drugiej strony czy jest sens? Żeby potem nie było, że co za dużo to niezdrowo:P25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
Doncia jest kiepsko. Byłam dziś znów, są trzy pęcherzyki po lewej stronie ale dalej małe. Największy ma 14 mm. Mam zastrzyki Menopur (dziś i jutro) a w sobotę znów do kontroli. Jeśli nie urosną to lekarz powiedział że odpuszczamy ten cykl. Zobaczymy...
A ty jak tam ?Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Lili87 wrote:Ewa masz prześliczne dziecko... To chyba przyszły model, bo tak cudnie pozuje
Doncia mi po zabiegach zawsze mówili, że pierwsze krwawienie należy traktować jako okres i często się zdarza, że nie przychodzi w terminie przewidywanej miesiączki...
Dziewczyny a czy Wasi mężczyźni poza przeciwciałami mają jakieś inne problemy z nasieniem? Bo my niby tylko przeciwciała, ale ostatnio mnie naszło, żeby spróbować podawać mężowi jakieś witaminy, żeby dodatkowo polepszyć jakość plemników... Tylko z drugiej strony czy jest sens? Żeby potem nie było, że co za dużo to niezdrowo:P
Lili u nas to jest chyba jedyny problem a przynajmniej mam taką nadzieję.
Mój jadł od marca PROFERTIL (60 tabletek - koszt 199 pln) nic to nie zmieniło. Wyniki porównywałam podczas inseminacji. Zobaczymy jak będzie tym razem. To chyba faktycznie tylko naciąganie ludzi. Pytałam o to lekarza kilka miesięcy temu i tak mi powiedział.
Teraz je kwas foliowy.
Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017