test MAR IgG pozytywny
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsik daj znać po wizycie , każda ciąża jest inna, mdłości wcale nie muszą być. Będzie dobrze .
Ja już odczuwam niewygody haha. Brzuch robi się większy, w łóżku obracanie się na boki to niezłe wyzwanie, ubieranie butów, a jak chcę golić krocze to lusterka muszę używać :p -
Dziewczyny a ja mam do Was pytanko Dziś mój 22 dc. Na 99% jestem już po owulacji (jeśli w ogóle była). W ciąży miałam bardzo niski progesteron i łykałam duphaston. Zostało mi trochę luteiny i dupka. Może wartałoby spróbować w tym cyklu z progesteronem. Myślicie, że mogłabym wziąć np. po jednej tabletce rano i wieczorem, tak na próbę? Czy to już raczej za późno? Czy lepiej nie ryzykować? Z drugiej strony to chyba w żaden sposób nie zaszkodzi? Co uważacie?25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
Ja bym spróbowała... a dlaczego? Gdy staraliśmy się naturalnie nie udawało się, zawsze @ przychodzila o czasie a z progesteronem od zawsze miałam problem... w cyklu po inseminacji dostałam duphaston dwa razy dziennie po jednej tabl. i uważam, że mogło to dużo pomóc...
-
Asik mam takie samo podejście co Ty. Zawsze robiłam poziom progesteronu w 21 dc i zawsze był super ekstra idealny A w ciąży - zonk... Więc w sumie czemu nie spróbować, a nóż się uda Tak więc do wit D3 i Femibionu 1 dokładam dupka na 10 dni. Zobaczymy
asik13 lubi tę wiadomość
25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej
-
opu wrote:Jak badanie ? Wszystko okej ?
Opu, dzięki ja mam HSG 19 grudnia więc cierpliwie czekam.
Sorki że się nie odzywałam ale spędziłam ten weekend w domu w górach z rodzicami. Mąż szedł do pracy w sobotę i niedzielę i nie chciał żebym sama siedziała więc kazał mi jechać. Było spoko odśnieżanie, sprzątanie przed świętami więc sobota minęła szybciej niż zwykle, nie było czasu na myślenie co będzie jak nie wyjdzie .
Fajnie mieć takie miejsce na wypady
Co do badań to mi doktor M mówił że FSH, LH i E2 należy robić w 2 lub 3 dniu cyklu.
I tak też robiłam. Co do reszty to nie jest istotne
Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
asik13 wrote:Ach, dzisiaj dopadł mnie jakiś dzień "ciężkich" myśli... boję się jutrzejsze wizyty, oczywiście nie wiem dlaczego bo tak szczerze to nic złego się nie dzieje, krwawienia nie mam, tylko to tsh trochę za wysokie. Ale sama się załapałam na tym, że analizuję: czy to dobrze, że nic mnie nie boli? Czy to dobrze, że mdłości nie mam? Ach mam nadzieję, że jutrzejsza wizyta mnie uspokoi...
Kochane życzę Wam spokojnej końcówki niedzieli i dużo pozytywnej energii na cały tydzień.
Asik na pewno wszystko będzie dobrze. Moja siostra w ciąży miała tsh na poziomie 100, musiała się pilnować była pod ścisłą kontrolą lekarza, jadła leki i wszystko się dobrze skończyło. Co do mdłości to też słyszałam że niektóre kobiety ich nie mają. Trzymaj się i daj znać jak po wizycie.Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
nick nieaktualnyLili87 z lekami Ci nie pomogę, bo nie wiem
Morganaa przykro mi, że @ przyjdzie
Aneczka, to fajny miałaś wypad w góry . Twoja siostra miała tsh 100??? O matko...
Asik czekamy na info
A propo badań, w sobotę robię krzywą cukrową, na samą myśl, że mam słodką glukozę wypić, już mnie skręca w żołądku. Mąż idzie ze mną na badanie. Już bym chciała to mieć za sobą.
asik13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asik to super, że serduszko bije i maleństwo ma się dobrze!
Ja za to odebrałam wyniki i nie wiem co myśleć Przy zwiększonej dawce eutyroxu wzrosło mi TSH... miałam 3 miesiące temu 1,24; a teraz mam 1,73... dziwne to wszystko
Robiłam też progesteron - dziś 22dc, wynik:18,89. Norm nie podano... Myślicie, że mimo, że nie miałam śluzu płodnego i testy owu były negatywne, ten wynik świadczy, że owulka była? Pozdrawiam25cs -12.10.16 8t4dc >tęsknię< co dzień bardziej