test MAR IgG pozytywny
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDoncia -doskonale Cię rozumiem, jak w drodze do starań, coś ciągle na przeszkodzie wyskakuje i się to wszystko przesuwa. Pamiętam, jak mi lekarz mówił, że podejrzewa endometriozę i trzeba zrobić laparo, to beczałam, bo trzeba było czekać 4 miesiące na zabieg i wszystko się przesuwało do przodu. Ale z perspektywy czasu cieszę się, że to miałam, bo nie wiem czy udałoby się tak za pierwszym razem, gdybym olała laparo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 10:31
-
A ja dzisiaj załapałam doła...
Tydzień brałam tabletki na wywołanie okresu... minęło 6 dni od ostatniej tabletki a okresu nadal nie ma... z jednej strony przeraża mnie to bo boję się, że coś jest nie tak a z drugiej strony wkurza mnie, że muszę tyle na wredną małpkę czekać. -
morganaa wrote:Aneczka ja głównie kierowałam sie historia Lily,ale znalazłam w Internecie artykuł,gdzie były przedstawione wyniki badan gdzie pacjentom z ASA podawano wit.d i cos jeszcze i asa spadło. Czytałam tez,ze Wit.d zalecana jest w chorobach autoimmunologicznych,a poza tym po prostu zalecana,także my spróbujemy,może nie jest to cudowny lek na mar,ale psychicznie czuję m,ze muszę wszystkiego spróbować.
Morganaa możesz podesłać mi linka do tego artykułu?Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
nick nieaktualny
-
Asik jutro masz wizytę? Ja też jutro idę Zastanawiam co się tam dzieje.
Na pewno wszystko będzie dobrze, musi być.Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
nick nieaktualny
-
Aneczka - tak, jutro mam wizytę. Trzymam za Ciebie kciuki daj znac po wizycie.
Ewa - Napisze, napiszę... mam nadzieję, że to tylko moje głupie myśli.
A najlepsze jest to, że jak mi dr wyznaczał termin jutrzejszej wizyty to stwierdził, że będę na końcówce okresu... to będzie miał lekką niespodziankę
-
Aneczka34 wrote:Morganaa możesz podesłać mi linka do tego artykułu?
Aneczka artykuł z 2004 roku
http://medicacentar.info/PDF/Immunomodulatory-Treatment-for-Infertile-Men-with-Antisperm-Antibodies.pdf
lekiem cudownym nie jest, ale Pani w aptece powiedziała, że wit. d3 nie zaszkodzi -
asik13 wrote:Aneczka - tak, jutro mam wizytę. Trzymam za Ciebie kciuki daj znac po wizycie.
Ewa - Napisze, napiszę... mam nadzieję, że to tylko moje głupie myśli.
A najlepsze jest to, że jak mi dr wyznaczał termin jutrzejszej wizyty to stwierdził, że będę na końcówce okresu... to będzie miał lekką niespodziankę
Mam nadzieje że jutro dla nas obu to będzie fajna sobota.
Asik czekam na info co u ciebie po wizycie.asik13 lubi tę wiadomość
Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
morganaa wrote:Aneczka artykuł z 2004 roku
http://medicacentar.info/PDF/Immunomodulatory-Treatment-for-Infertile-Men-with-Antisperm-Antibodies.pdf
lekiem cudownym nie jest, ale Pani w aptece powiedziała, że wit. d3 nie zaszkodzi
Morganaa dzięki. Jutro poczytam.
Kazałam iść mojemu na badanie wit. D3 idzie w poniedziałek rano. Zobaczymy co wyjdzie.Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Asik nie przejmuj się na zapas każdy organizm jest inny lekarz na pewno Cię uspokoi. Na pocieszenie powiem Ci, że słyszałam że po poronieniu czasem nawet łatwiej zajść w drugą ciążę nawet mam znajomą, której tak się to szybko udało, że nikt nie wiedział o jej poronieniu. Dziewczyny Asik i Aneczka powodzenia na wizytach i czekam na Wasze wieści.
asik13 lubi tę wiadomość