test MAR IgG pozytywny
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ja już po wizycie. Wszystko ok. Lekarz powiedział że clo spełniło swoje zadanie. Pęcherzyki są w obu jajnikach. Kolejne usg w poniedziałek zobaczymy jak urosną. We wtorek lub środę inseminacja.
Asik a jak u ciebie?asik13, ewa81, sylwia80 lubią tę wiadomość
Niedoczynnosc tarczycy - Eutyrox 50
XII 2016- HSG- OK, 16 V 2017 Histeroskopia- OK
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
No to Aneczka nie zostało nam nic innego jak trzymać kciuki za Twoją inseminację.
A ja już też jestem po wizycie. Ubaw na całego . Moje jajniki się obudziły i zaczęły same od siebie pracować. Chociaż dwa tygodnie temu nic na to nie zapowiadało to około tydzień temu była owulacja pierwszy raz od nie pamiętam kiedy bez leków. 7-10 dni muszę poczekać na @. No chyba ze natura zrobi Nam niespodziankę ... Po @ zaczynam przygotowania do inseminacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2017, 14:33
Aneczka34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też nie dziękuję. Zobaczymy co będzie w Poniedziałek. Trochę z nim pogadaliśmy . Pokrótce poniżej. Pytałam o suplementy dla męża ale dr powiedział że są ok dla innych problemów. Przy teście Mar raczej nie zadziałają. Pytałam też o wit D3. Czy niedobór może być powodem naszego zmartwienia. Powiedział że niedobór może być powodem wielu problemów. Ale można sprawdzić. Wtedy zobaczymy. Mąż idzie wiec w poniedziałek na badanie krwi. Zapytaliśmy też o immunologa, tzn. co myśli o wizycie. Powiedział że on by się wybrał. Ogólnie to było ok.
Ewa to super i jak mama się czuje w 34/35 tygodniu.
Asik super bardzo się cieszę. To szybciutko zleci.asik13, ewa81 lubią tę wiadomość
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
nick nieaktualny
-
Ewcia zgadzam się z asik.
Jeszcze troszkę a potem będziesz się cieszyć z maluszka. Dużo przybrałaś na wadze jeśli można spytać w ciąży?
Zastanawiam się jak będzie wyglądać ta inseminacja. Dziewczyny brałyście wolny dzień po wszystkim?ewa81 lubi tę wiadomość
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
nick nieaktualnyAneczka obecnie przytyłam 9 kg.
Ale jaja...na wątku marcówek się dzieje. Już mamy chyba 5 dziewczyn rozpakowanych a dopiero luty . Żeby mój Leoś siedzisł grzecznie w brzuszku do marca.
Asik fajnie napisałaś...najdroższy stosunekWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 05:15
asik13 lubi tę wiadomość
-
asik13 wrote:Ja nazwałam inseminację jako najkrótszy a zarazem najdroższy stosunek w moim życiu...
Nic mnie nie bolało, nic nie czułam, a potem tylko na usg zobaczyłam plemniczki gotowe do dzieła...
Asik dzięki za info. Zastanawiałam się jak to technicznie wygląda, czy może jest jakieś znieczulenie itd. Stąd pytanie o wolne następnego dnia.
Ewa to nie dużo przytyłaś.
Trzymam kciuki żeby siedział jak najdłużej
ewa81 lubi tę wiadomość
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
Asik
Ok. dam znać wizytę mam na 15.30 także 15.00 uciekam z pracy.
Czuje taką nie pewność z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej się boję.
No nic zobaczymy.ewa81 lubi tę wiadomość
I IUI- 21 II 2017
II IUI- 23 III 2017
III IUI- 12 VIII 2017 -
nick nieaktualny