zylaki powrozka nasiennego
-
WIADOMOŚĆ
-
AnkaT wrote:Kochani,
jeśli macie problem z żylaki powrózka u Mężów , polecamy klinikę w Jeleniej Górze, Pana Doktora Grzegorza Dul. Jesteśmy właśnie po zabiegu. Mikrochirurgia wiadomo to najlepsza metoda, najmniej powikłań. Kolejna zaletą jest znieczulenie miejscowe, więc naprawdę same plusy. Konkurencyjna cena. Jeśli macie jakieś pytania, mogę odpowiedzieć. Nie ma co się bać.
I jak po zabiegu? Wszystko dobrze? -
Cześć pomyślałam, że dam znać bo sama szukałam na tym wątku nadzieji, że będzie poprawa po operacji.
08.02 ujrzałam po raz pierwszy dwie kreski na teście(potwierdzone beta). Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie na ten moment się nie nastawiam ale coś ruszyło. Wcześniej przez ponad rok nie było takiej sytuacji.
Jeśli ktoś ma żylaki z dodatnią próbą to moim zdaniem warto wykonać zabieg mikroskopowy. Polecam doktora Piotra Dąbrowskiego na Śląsku.Pustynia lubi tę wiadomość
28👩🏻 29🧔🏻♂️
Starania na luzie od 01.2024
Na poważnie od 09.2024
On
10.2024 morfologia plemników 0% reszta w normie, hormony ok.
11.2024 operacja żylaków powrózka - dodatnia próba valsalvy
02.2025 badanie kontrolne nasienia
08.02.2025 pierwszy raz ⏸️
Beta 68,7 —> 185,9—> 498—> 1073 -
AnkaT wrote:Hej,
Mati , jak masz jakieś pytania, możesz napisać na priv i porozmawiać z Moim Mężem. Jeśli masz jakieś pytania, obawy co do zabiegu, nawet telefonicznie , tylko najlepiej napisz na priv.
Będę decydował się na zabieg u Dr Dula więc odezwę się na priv -
xoxo_14 wrote:Cześć pomyślałam, że dam znać bo sama szukałam na tym wątku nadzieji, że będzie poprawa po operacji.
08.02 ujrzałam po raz pierwszy dwie kreski na teście(potwierdzone beta). Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie na ten moment się nie nastawiam ale coś ruszyło. Wcześniej przez ponad rok nie było takiej sytuacji.
Jeśli ktoś ma żylaki z dodatnią próbą to moim zdaniem warto wykonać zabieg mikroskopowy. Polecam doktora Piotra Dąbrowskiego na Śląsku.
Gratulacje, w którym cyklu po zabiegu się udało ?xoxo_14 lubi tę wiadomość
-
AnkaT wrote:Gratulacje, w którym cyklu po zabiegu się udało ?
W trzecim cyklu narazie się nie nastawiam ale coś ruszyło chociaż.
Nie minął pełny cykl 72 dni kiedy plemniki się tworzą więc myślę czy podwyższona temperatura nie uszkadzała ich na późniejszym etapie.28👩🏻 29🧔🏻♂️
Na poważnie od 09.2024
On
xoxo_14 wrote:W trzecim cyklu narazie się nie nastawiam ale coś ruszyło chociaż.
Nie minął pełny cykl 72 dni kiedy plemniki się tworzą więc myślę czy podwyższona temperatura nie uszkadzała ich na późniejszym etapie.xoxo_14 lubi tę wiadomość
-
AnkaT wrote:Będzie dobrze Kochana. Nike myśl co będzie, będzie dobrze, ciesz się tym co jest. A w jakim wieku jesteś ? Jak coś możemy na priv
28 lat ☺️ też się tak staram nastawiać, że wszystko będzie oki, napewno dam update po wizycie u lekarza.
Jakbyś miała jakieś pytania to śmiało ☺️AnkaT lubi tę wiadomość
28👩🏻 29🧔🏻♂️
Na poważnie od 09.2024
On